February 25, 2024
Vanuit natuur beïnvloeden Zon en Maan onze gedachten en gevoelens.
De Waterman periode die meer dan 2000 jaar gaat duren.

Er zou een heel nieuw apparaat moeten worden ingericht met een focus op preventie en het “algemeen welzijn” Voeding, geestelijke gezondheid, sport en ontspanning ter versterking van het immuunsysteem.

De westerse wereld kan hierin een voorbeeld nemen aan de holistische oosterse benadering. Lichaam en geest zijn verbonden en veel van onze hedendaagse ziekten worden veroorzaakt doordat het systeem niet in balans is. Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben de samenhang al aangetoond. Pillen zijn niet altijd nodig. Conclusie: het is tijd voor een grootschalige reorganisatie maar dat kan alleen als alle partijen bereid zijn om samen te werken in het algemeen belang.

We gaan die kant op, het kan haast niet anders willen het geloof in onszelf niet verliezen en mentaal sterker worden is het advies.

Marcel Messing lezing 4 sept 2022 Uden: De Dharma

Deze laatste lezing van Marcel Messing in Nederland heeft als titel DE DHARMA en gaat over de opdracht van de mens om opgedane wijsheid in praktijk te brengen. De weg van werkelijke bevrijding is niet de weg van de wereld maar de weg naar binnen. De weg van het hart brengt ons naar onze oorsprong terug, want wij zijn ontstaan uit het licht en keren er in terug. de weg daar naar toe is een weg van loskomen uit deze wereld, deze matrix die ons vast houdt en zo mogelijk tot slaaf probeert te maken. Maar dat zal niet gebeuren met ons want wij zijn de kinderen van het licht!

De Dharma en wetenschap wat geen wetenschap is als je jezelf niet eens kent = Pluto dark-site of the soul.

De Dharma

Uiteindelijk voor iedereen een gezondere situatie en niet deze CBDC and Johnnys Cash en Smart Money.

Johnnys Cash en de Smart Money Nachtmerrie – Nederlands ondertiteld

Johnnys Cash en de Smart Money Nachtmerrie – Nederlands ondertiteld Bron en vertaling; Vaccinvrij ->…

hetanderenieuws.nl

Volgens de holistische benadering moet gezondheid gezien worden in het licht van het totale functioneren van de mens. De lichamelijke, geestelijke, sociale, de natuursinvloeden zoals het planetaire stelsel en spirituele elementen kunnen niet gescheiden worden; ze zijn van belang voor een goede gezondheid en beïnvloeden elkaar. Wat de meeste ontkennen maar met alle respect maar we komen toch met zijn allen voort uit de natuur.

Beïnvloed de zon brein en ruggemergel en zo onze acties overdag en de maan de nacht van onze acties van overdag. Hoe ga je het morgen anders doen met betere resultaten dan de dag ervoor.

Het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Deze definitie gaat niet uit van ziekte, maar van functioneren, kwaliteit van leven en een holistisch mensbeeld. Fysieke, mentale en sociale staat vormen hierin één geheel, wordt belemmert door opgelegd gedrag en dualiteit met anderen. Kunst is hieruit weg te blijven en niet met anderen te bemoeien en je eigen doelstellingen na te streven voor jouw leven.

De snelheid, stress en spanningen van het moderne bestaan hebben het menselijk leven afgesloten. Het menselijk lichaam is dan ook de meest geavanceerde machine.

Je echte QR code bestaat dus al eeuwen….

The Fear Of Death Will Diminish After Making This Realization.

En is niet die van de overheid die jouw alleen dom en onwetend wil houden…met controle over jouw gehele leven. (zie video bij bovenstaande link Johnnys Cash)

Onze hersenen hebben een prachtig talent. Ze kunnen zich aanpassen, ze kunnen nieuwe netwerken aanmaken. Dit heet neuroplasticiteit. Daarom kunnen onze hersenen zich ook aanpassen zodat effectiever leiderschapsgedrag ontstaat. Onze hersenen passen zich aan, als wij iets nieuws moeten leren, als we leren autorijden, als we een bepaald doel willen realiseren, als we een nieuwe gewoonte willen leren, etcetera. Dit geldt dus ook voor het ontwikkelen tot een leider. Ook jij kunt een leider worden!

Vanuit de ziel leven is “echt”zijn = Wellicht de reden van jouw Burn-out?

In het Sanskriet betekent âtman (ziel) lucht en is verwant met adem.

In het Hebreeuws betekenen nefesj (levensadem), nesjamah (ziel) en roeach (geest) respectievelijk geur, lucht en wind.

Hermine Merlijn heeft vanaf 1975 de astrologie intensief bestudeerd en behaalde in 1991 haar diploma. In 2002 studeerde zij af in de esoterische astrologie. Zij is docente bij Sirius, School voor psychologische en esoterische astrologie en staat bekend om haar nuchtere en diepgaande benadering.

Helpt zij mensen om contact te maken met hun ziel om van daaruit velerlei problemen op te lossen en spirituele groei te bevorderen.

De ziel kent alleen maar liefde en wil niet afgewezen worden.

Haar zielsgerichte aanpak heeft ertoe geleid dat velen de zin en het waarom in hun leven mochten ontdekken of terugvinden.

Haar praktijk is gevestigd te Deventer, www.samskara.nl

Video over regressie therapie – Samskara

This is an introductory documentary about an alternative therapeutic approach that is really effective but attracts…

www.samskara.nl

Pluto, de kracht van je ziel, H. Merlijn-Hermkens | 9789077677056 | Boeken | bol.com

Dit boek is bedoeld voor astrologiestudenten, ervaren astrologen en regressie- en reïncarnatietherapeuten. Het dient…www.bol.com

Klassieke oudheid Homerus

In het werk van Homerus bestaan verschillende aanduidingen van de ziel, zoals psyche (levensadem), phrenes (letterlijk: middenrif), thymos (levensbesef, wilskracht) en nous (verstand).

Zet 10 tekenen op een rij die aantonen dat jij vastloopt in het leven.

Je dwaalt bijvoorbeeld doelloos rond, zonder droom of plan, of je zit te veel in je hoofd. Herken jij de signalen? Je kunt ze als een uitnodiging zien om een andere weg in te slaan! Een echte ziel gaat nooit dood en geeft je inzicht in jouw geschiedenis en jouw toekomst. (lees verder bij je stem gebruiken)

Je talent is je reeds eerdere opgedane kennis uit vorige levens. Schrik niet. Het is celdeling uit de natuur en brengt ons weer terug op aarde. Is natuur en de almaar voortdurende schepping. Evolutie theorie waarin we leven.

Maar dat is fantastisch. Hoef je de helft minder te leren…is toch ongelofelijk maar wel waar. Je doet een half jaar korter over jouw dromen om deze te realiseren.

Cool.

Leer te leven met je andere halve leven uit onuitwisbare ervaringen uit het verleden en jij vult ze mooi aan.

En denk aan de film: Back to the FUTURE uit de jaren tachtig. Tijdreizen is dus mogelijk.

Zowel terug als heen. In astrologie voor de ziel vindt je onuitwisbare memories en in astrologie jouw mogelijke toekomst.

Luister naar Maarten Oversier bij “je stem gebruiken” hoe dat proces verloopt en de uitleg die hij hierover geeft.

Oude wijsheid — Nieuw bewustzijn.

Frederieke van der Lijn, initiator van Oude wijsheid — Nieuw bewustzijn en regressie- en reïncarnatietherapeut is in gesprek met Maarten over collectief trauma in relatie tot de pandemie vanuit het vak benadert.

Collectief trauma.

Nieuw bewustzijn is Authenticiteit en zelfliefde nastreven met naastenliefde vanuit het hart.

Een onverwerkt verleden speelt dus nog steeds in het heden…..

Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.

Je zoekt altijd weer je vrienden op….

Echter de ene is lezen wat je al reeds hebt gedaan en de andere is mogelijkheden die voor jou in de toekomst zijn te realiseren.

Mogelijke tendensen die spelen en die geven jouw inzicht waar het beter is in het leven om voor de toekomst op te focussen.

Geschiedenis herhaalt zich again and again in waarneembare cyclussen.

Daarom draait de wereld en alles om ons heen. Je merkt het niet maar je voelt het wel = kosmos = de natuur = zijn wij.

Maar dat is dus rete interessant want je kan daar je voordeel mee doen. Het leven ligt besloten in je ziel en jouw ziel verlangt niet anders dan dat. Heet zielsverlangen en komt recht uit jouw hart. Je echte ziel.

Je gaat je bestaande talenten verder uitbouwen, verder bekrachtigen, blijvend ontdekken dat dit werkelijk en waarachtig bij jou hoorden. Anders zou jij er al reeds niet zo goed in zijn. Besef hoeveel ervaring jij al had en dat geeft jou zekerheid. Jij gaat jezelf meer vertrouwen en dat is het allerbelangrijkste.

De oudste zielen hebben de meeste ervaring. Komen uit een rijk verleden en die kun jij gebruiken in het heden = intelligentie = zie dit als een voordeel. Het doet je beseffen dat je al heel veel kennis hebt. = feit. Jij wist het alleen nog niet. Besef dat je dus al grotendeels de nodige kennis hebt die jij alleen nog moet beklijven en in jouw voordeel moet laten werken.

Ontplooi jezelf verder en wordt rijker dan je ooit hiervoor bent geweest.

Jij bent het waard en jij gaat weer shiney door het leven en ontdaan van je onechte ZELF voor het ware zelf = creëren en voelen vanuit je ware zelf = puur zijn.

Ik noem je hier 20 voordelen. Lees ze aandachtig door.

20 redenen waarom je Astrologie wel zou moeten doen

Voor 50 euro neemt jouw leven een totale wending in jouw voordeel

Een gouden toekomst tegemoet

 1. Jouw ego vervaagt en je innerlijke stem verdwijnt = bevrijding
 2. Jij bent werkelijk wie je bent = bevrijding
 3. Jij ontdoet jezelf van enorme stress = ontneemt tegenstrijdig gevoel
 4. Jouw denken wordt zuiverder = compassie
 5. Geen conflicten over jezelf = zekerheid
 6. Jij voelt je vrijer van je onechte ik = minder stress
 7. Zuiver geweten want je weet grenzen aan te geven = leven in het “NU”
 8. Jij barst van de energie want jij geeft richting = empowerment
 9. Vrijheid in jouw leven = bewustzijn
 10. Plant jouw leven waar jij goed in bent = veilig voelen
 11. Je kan jaren vooruit kijken in de tijd = geeft richting
 12. Je weet welke partner jij het beste kan kiezen = tijdverspillingen verdwijnt
 13. Je bent trouw aan jezelf gebleven = eigenwaarde
 14. Je gaat fluitend door het leven = hartverwarmend
 15. Je heb weer zin in jouw leven en bent vrolijk = Omgeving is blij
 16. Jij bent aantrekkelijker geworden = echt mens
 17. Jij gaat een glansrijke carrière tegemoet = toekomst
 18. Jij slaapt als een roos = Uitgerust lichaam = Minder stress
 19. Jij ontwaakt met glansrijke ideeën = happiness
 20. Jij vult jouw hart met ongekende energie = 1e levensbehoeften

Je ogen schijnen als vuur kooltjes = Kortom een boost aan zekerheid waar je “U” tegen zegt.

Your journey starts here. Met je geboorte horoscoop.

Astrodienst verschaft al bijna 22 jaar informatie aan een wereldwijde klantenkring. Die klanten vertrouwen ons…

Het enige wat je nodig hebt = dag-maand-jaar-land-geboorteplaats-en tijd van geboorte en staat in je geboorte certificaat vermeld.

Jij krijgt van mij gratis advies over de interpretatie en richting die het op kan gaan. Die weet je daarna zelf heel goed en je hebt mij niet meer nodig.

Jouw leven redesigned by yourself. Leef met de kracht van verwondering, sta open en creëer jouw toekomst. Zingen we samen een liedje en jij gaat fluitend op weg.

Ik/jij hebben hiermee iets groots (karma) voor mezelf/jouwzelf afgerond en zijn we samen door het examen van jouw leven heen gekomen. 🥰

Het is wat het is = weten = open staan voor alles = filteren wat niet bij jouw hoort.

What is Ascension?

This is a basic primer to review the meaning, context and mechanics of the Ascension Cycle, and open dialogue to discuss the various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. I have placed many articles and tools on the website that may help support an improved awareness to further investigate and explore the impacts that Ascension has upon human beings, the planet and consciousness. It is important to develop strong discernment of the energetic signatures that we come to interact with, while learning how to distinguish personal resonance in order to help guide us forward. Please only take in the information that feels right for your personal journey and discard the rest.

Consciousness is energy, as well as, energy is intelligent consciousness. When energy shifts, so does our consciousness.

Ascension

Ascension, also known as Spiritual Awakening, is a simultaneous increase of Expanding Consciousness that occurs when…

ascensionglossary.com

Spiritual methods of diagnosis is founded on the fact of repeated incarnations during the different cultural epochs as illnesses often have their causes in times long past.

Free Hermetic-Christian Study Center

The tasks worked out in concordance with the Hierarchies before birth: To what extent can these be realized and…

Met dank aan iedereen die heeft mee geholpen. Ik heb werkelijk geen idee wat er voor me ligt. Maar ik volg gewoon het pad en waar het me naar toe brengt. Is leven met de natuur in synchroniseren zoals het naar je toe komt = vertrouwen hebben in jezelf met wat zich aandient. lazy 2021

De substaineble master. Created a life that you’ve never had dreamt before.

P.S. hoop echt dat jij mij voorbij streeft en ik waanzinnig trots op jou ben.

Laat nog eens wat horen over jouw “zelfontplooiing”.

Voor mij ben je nu al een held want jij had het lef om jouw beperkingen te doorzien en er mee aan de slag te gaan.

En dit kreeg je al reeds mee = Lijst van de 12 tekens van de dierenriem

We weten dat de sterrenbeelden al eeuwenlang bestaan.

Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie.

Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de 12 uit de dierenriem. Elk tijdperk duurt 2150 jaar

De astronoom Ptolemaeus uit Alexandrië de Almagest.

Dit boek bestaat uit een verzameling astronomische gegevens.

Als je tussen deze data bent geboren, ben je…?

Ram Data: 21 maart — 19 april

Sterrenbeeld: Ram

Eigenschappen: actief, veeleisend, vastberaden, doelbewust, ambitieus

Stier Data: 20 april — 20 mei

Sterrenbeeld: Stier

Eigenschappen: betrouwbaar, subtiel, krachtig, waarderend, leergierig, geduldig

Tweelingen Data: 21 mei — 20 juni

Sterrenbeeld: Tweelingen

Eigenschappen: communicatief, besluiteloos, nieuwsgierig, intelligent, veranderlijk

Kreeft Data: 21 juni — 22 juli

Sterrenbeeld: Kreeft

Eigenschappen: emotioneel, diplomatiek, intens, impulsief, selectief

Leeuw Data: 23 juli — 22 augustus

Sterrenbeeld: Leeuw

Eigenschappen: leiderschap, warm, gul, trouw, initiatiefrijk

Maagd Data: 23 augustus — 22 september

Sterrenbeeld: Maagd

Eigenschappen: analytisch, praktisch, beschouwend, oplettend, bedachtzaam

Weegschaal Data: 23 september — 22 oktober

Sterrenbeeld: Weegschaal

Eigenschappen: evenwichtig, rechtvaardig, eerlijk, schoonheid, perfectionistisch

Schorpioen Data: 23 oktober — 21 november

Sterrenbeeld: Schorpioen

Eigenschappen: vluchtig, eigenzinnig, doelgericht, vasthoudend

Boogschutter Data: 22 november — 21 december

Sterrenbeeld: Boogschutter

Eigenschappen: filosofisch, ontdekkend, experimenteel, optimistisch

Steenbok Data: 22 december — 19 januari

Sterrenbeeld: Steenbok

Eigenschappen: vastberaden, dominant, volhardend, praktisch, doelbewust

Waterman Data: 20 januari — 18 februari

Sterrenbeeld: Waterman

Eigenschappen: wijs, menselijk, serieus, slim, dubbelzinnig

Vissen Data: 19 februari — 20 maart

Sterrenbeeld: Vissen

Eigenschappen: twijfelend, diepgaand, fantasierijk, reactief, besluiteloos

Wil je echt binnenkomen bij mensen?

Laat je dan raken door deze NLP-kalender: 365 dagen persoonlijke groei & communicatietechnieken. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en NLP-inspiratie in huis.

Hoe trek je mensen aan?

Hoe verblijd je ze met die proactieve NLP-houding? Ontdek het via de dagelijkse bites van de NLP Scheurkalender. In 365 dagen beweegt deze kalender jou om NLP in kleine stukjes in je dagelijks leven te verweven.

NLP Scheurkalender | 365 Dagen Persoonlijke Groei

Wil je echt binnenkomen bij mensen? Laat je dan raken door deze NLP-kalender: 365 dagen persoonlijke groei &…

hetnlpcollege.plugandpay.nl

Music are the storys that happens in the past. Fan of al MUSIC genres all over the world. Join me and listen also to this great music musicians and like to connected with you al. Lullaby of birdland 2022