February 25, 2024

Dit Tijdperk wordt omschreven als een Gouden Eeuw van Vrede en Harmonie, de belichaming van het “Christelijke Bewustzijn” binnen de Grote Cyclus. De lessen van de echte Avatar gingen verloren of werden onderdrukt. Maar, Geliefden, niet voor altijd!

Er werd een prachtige voorspelling gedaan dat nu, in deze tijd, de “Pure Wezens” zouden terugkeren. Om de Aarde te leiden naar de Gouden Eeuw en om de lessen van het Vrouwelijke Christelijke Bewustzijn weer op te pakken.

De Grote Moeder. Een spirituele transformatie die ons in staat stelt ons bewustzijn te vergroten en onszelf als eeuwige wezens te ervaren. Een gids voor de uitbreiding van bewustzijn die mogelijk is tijdens de Galactische Uitlijning vanaf 2012 al. Onthulde het nieuwe tijdperk werd ingeluid als de huidige perceptie van tijd instort en spirituele perceptie zich uitbreidt.

Legt de psycho-spirituele voorbereidingen uit die nodig zijn om over te gaan naar dit nieuwe tijdperk Laat zien hoe de uitlijning van de zon met het Galactische Centrum mensen in staat zal stellen het bewustzijn te ervaren dat normaal is voorbehouden aan sjamanen, farao’s en wijzen.

Dit is een buitengewone tijd in de geschiedenis van onze planeet. In 2012 stond zon voor het eerst in bijna 26.000 jaar het dichtst bij het Galactische Centrum staan. Deze Galactische Afstemming, die begon met de Harmonische Convergentie in 1987 en zal eindigen in 2023, biedt een zesendertigjarige kans voor de mensheid om deel te nemen aan de creatie van een nieuw tijdperk van wereldwijd verruimd bewustzijn.

Christine Page legt uit dat, als de bron van alle schepping, onze melkweg de Grote Moeder is en haar centrum, haar hart. Door de Aarde gunstig af te stemmen op het hart van de Grote Moeder, luidt de Galactische Uitlijning een wedergeboorte in van de goddelijke vrouwelijke kwaliteiten van de Drievoudige Godin — intuïtie, emotionele creativiteit en vernieuwing.

Leer jezelf kennen! Zo natuur(lijk) De archetypen van Zon, Maan en Ascendant. Planeten, huizen, aspecten, maansknopen en andere duidingselementen willen ieder een stukje van de puzzel aanbrengen.

72 arch angels The Angels In the Bible Are Not What You Think.

The Angels In the Bible Are Not What You Think.

De hoofdrolspelers in je verhaal. Zon, Maan en Ascendant staan respectievelijk voor je Zelf, je ziel en je masker. Archetypen die je Zelf (het totaal van je psyche, bewust en onbewust), ziel (innerlijke aard) en masker (uiterlijke persoonlijkheid) combineren.

Van begeerte naar intelligentie = werken naar zelf-bewust “ZIJN”.

We must focus to see the light

It is during our darkest moments that we must focus to see the light.

ARISTOTLE

Do I Need a Guru? How to Kill the Ego to Find the Path Within!

Important that you know this perhaps

✨️Tweelingzielen & Zielsconnecties

💕 Met een Tweelingziel heb je een verbond/contract om SAMEN te ontwaken, bewust te worden en te reizen in dit leven. Deze connecties worden van A tot Z Goddelijk begeleidt. Je gaat SAMEN deze transformatiereis aan tot heelwording met jezelf. Beide waren dus slapend en NIET bewust of spiritueel bezig en BEIDE willen dit gaan veranderen. Beide hebben alleen nog met karmische connecties te maken gehad voordat ze elkaar ontmoette en daarom heel laag in eigenwaarde zitten.

You Are Evolving Spiritually — The Great Awakening Is About To Begin

The Spiritual Meaning. Otherwise you don’t know who you are really is practice this one first to coming to the third eye. Otherwise you are misleading people and yourself for a wrong purpose “only a mind that is at peace can solve problems”

The new golden age is where our thoughts create reality at will, where we can travel instantaneously anywhere in space-time, where we can live forever, where we are infinitely intelligent, powerful, prosperous, and healthy beings who are loved by everyone.

The Devine plan and New Earth.

Zet je intentie voor het komend jaar met dit gevoel van vreugde…. 

Deel dit met anderen. De enorme veranderingen die op energetisch en spiritueel vlak er zijn en de gigantische mogelijkheden die je hebt. 

Het Goddelijk Plan is een impuls voor aarde en mensheid die een compleet nieuwe realiteit mogelijk maakt. 

The wheel of fortune in ascension 1940–1945

VERANDERINGEN VAN DE MENSHEID  energetisch in balans

http://centrum-wij.nl/veranderingen_van_de_mensheid.htm

Oude energie op aarde die vanuit de kosmos in frequenties over onze aarde woedde waren.

Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht(stelen), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.

Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar. 

De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. 

Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag. 

Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2019 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden. Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties. Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen.

2023 was the DarkNight of the soul and overthink our struggles and how to move on in 2024.

Zelf-sabotage: waarom we onze eigen vooruitgang tegenhouden is altijd vragen stellen.

Altijd vragen stellen.
“only a mind that is at peace can solve problems”