February 25, 2024
Love yourself first.

Persoonlijke ervaringen zullen ertoe leiden dat grote aantallen mensen zich afvragen:

‘Wat is er toch allemaal gaande?’ en ‘Waar gaat het leven nu eigenlijk om?’

Laten we beginnen met de onthullingen.

Als je niet van koers verandert, kom je waarschijnlijk terecht waar je op afgaat.

– Lao Tsu

Het lijkt misschien vreemd om te beginnen met het ‘laatste’, maar, zoals gebruikelijk in onze maatschappij, is het tegengestelde het geval.

Steeds weer blijkt de waarheid het omgekeerde te zijn van wat ons is geleerd.

Herkenbaar?

Steeds weer blijkt de waarheid het omgekeerde te zijn van wat ons is geleerd.

Als je de wereld onderzoekt en de raadsels van het leven probeert te doorgronden, dan blijkt het in het algemeen een handige methode te zijn om alles wat je ooit verteld is om te draaien.

Alles is niet wat het lijkt.

Blootleggen van het bedrog en de leugens die ‘het Systeem’ verkoopt als ‘waarheid’, en de essentie is om in bijna alle facetten van het leven de door ons waargenomen en geaccepteerde ‘werkelijkheid’ op zijn kop te zetten.

The Deep Meaning Of Yin & Yang

Yin and yang is like breathing in and out, you need them both to live, can’t have one without the other. Yang is ego driven, Yin is being.

Het Systeem is een constructie van misleiding en controle, gecreëerd door een verborgen kracht gebaseerd op verleden. De verborgen kracht of Verborgen Hand, die achter allerlei gebeurtenissen zit die aan de oppervlakte willekeurig en zonder verband lijken plaats te vinden. Er wordt gezegd dat we de wereld ondersteboven zien en dat de hersenen het rechtop draaien.

Symbolisch de boel weer op z’n kop zetten.

Dat is wat er gebeurt als je de controle over je eigen perceptie terugneemt — dan zie je dat bijna alles wat je is geleerd een omkering is van hoe het werkelijk zit. Kortom Yang en Yin in balans.

Andreas Dirker

Wetenschappers schatten dat we dan ook gemiddeld genomen tussen de 12.000 en 60.000 gedachten op een dag hebben.

Laten we ergens in het midden gaan zitten en uitgaan van ongeveer 35.000 gedachten op een dag.

Dat komt neer op zo’n 24 gedachten per minuut.

Dat is elke 2–3 seconden een gedachte.

En dan rekenen we de tijd dat we slapen nog niet eens mee.

Tijdens slaap functioneert ons brein anders.

Met andere woorden: we denken heel veel gedachten op een dag.

Je gedachten bepalen hoe je de wereld ziet en hoe je daarin handelt.

Ze vormen samen met onze emoties de lens waardoor we naar de wereld kijken; je worldview.

Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat zo’n 95 procent van de gedachten die we op een dag hebben, exact hetzelfde is als die dag ervoor. En die daarvoor. En die daarvoor, etc.

En ongeveer 80 procent van onze gedachten is negatief van aard.

In het Maan-kanaal = Yang: gedachten van bezitsdrang, onmogelijke verlangens, trots.

In het Zon-kanaal = Yin: gedachten van boosheid, haat, wedijver.

Wanneer de winden op die manier, zuiver en volledig, alleen door het middenkanaal stromen, zelfs al is het maar gedurende enkele minuten, dan ben je voor altijd veranderd en ben je er heel dichtbij om dat perfecte wezen van licht te worden en die twee gedachtengangen onder controle krijgt en deze overstijgt dan wordt ook de knoop bij het hart geopend en zul je voor de eerste keer die volledige vorm van vreugde ervaren: je ziet rechtstreeks het oneindige met alles wat groeit en bloeit.

Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je jezelf waardeert en accepteert is dat de sleutel tot positieve verandering. Jij ‘maakt’ zelf jouw ervaringen, jouw werkelijkheid en alles wat daarbij hoort.

De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens.
Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families.

144.000 uitverkorenen

Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren.Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld…www.goldenenergycenter.nl

Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor anderen zorgen, ook al denken we vaak dat het andersom hoort te gaan. Dat je je hiervan bewust wordt is een belangrijke eerste stap. Wanneer je vrede, harmonie en evenwicht schept in je gedachten, vind je dat in je leven en in je gezondheid terug. Liefde is overal en jij bent geliefd en liefdevol.

Je kunt je leven helen, Louise Hay | 9789020213898 | Boeken | bol.com

‘Je kunt je leven helen’ is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur…

www.bol.com

Where your mind goes, energy goes. Where energy goes, life grows.’

Of met andere woorden: Daar waar je aandacht op is gericht, stroomt ook je energie naar toe. Is vanuit het HART.

En daar waar je energie naar toe stroomt, bloeit en groeit je leven.

Een super mooie en krachtige uitspraak als je hem volledig begrijpt.

Er zit zoveel waarheid in.

Maar omdat de meeste mensen weinig doen aan hun mentale gezondheid en ze vaak dezelfde negatieve gedachten denken, betekent dat dat de meeste mensen in een soort mentaal-emotionele gevangenis zitten die ze voor zichzelf gecreëerd hebben.

Free wil or based on control?

Het vervelende van een gevangenis is dat je er moeilijk uit kunt komen, dat is per slot van rekening de bedoeling van de gevangenis.

Het wordt echter nog vele malen lastiger, zo niet onmogelijk, om er uit te komen als je niet eens doorhebt dat je er in zit….

En dat is het geval bij het merendeel van de mensen. En het is niet eens hun eigen schuld. Want dit wordt gevoed door het nieuws en de patronen in onze samenleving. Ze hebben in de loop der jaren de mentaal-emotionele gevangenis geaccepteerd als hun ‘normaal’. En ze hebben geen flauw idee dat ze zich vele malen beter kunnen voelen dan dat ze nu doen, want ze weten niet beter.

Zelf zat ik ook in deze gevangenis en was het nodig om te ontdekken hoe gelimiteerd en beperkend mijn gedachten hierdoor waren.

Ik dacht dat mijn gedachten ‘vrij’ waren.

Maar dat was absoluut niet het geval….

Om te ontsnappen aan de sleur en stress van het dagelijkse leven dat ik weer achter de denkbeeldige tralies kwam te zitten en wanneer ik Yoga deed was ik even vrij. Ook andere ontspanning oefeningen waren nuttig die mijn creativiteit bevorderden. En hoewel het door mijn consistente practice een stuk beter lukte om me ook in het dagelijkse leven vrijer te voelen, had ik meer handvatten nodig.

The Golden Drone Sculpture

Saatchi Art is pleased to offer the sculpture, “The Golden Drone,” by Andreas Dirker, available for purchase at $1,910…www.saatchiart.com

Iets wat me daar heel erg bij heeft geholpen is Mindfulness.

Mindfulness is een geweldige aanvulling op Yoga en heeft me geholpen om bepaalde elementen uit mijn Yoga practice te integreren in het dagelijkse leven. Ik denk dat Mindfulness in deze stressvolle tijd waarin we leven een van de grootste en meest toegankelijke superpowers is waarmee je jezelf kunt bewapenen.

Waarom?

Mindfulness is het trainen van je aandacht en je bewustwording.

En je kunt dingen niet veranderen als je er niet bewust van bent.

Mindfulness leidt tot een betere bewustwording en een hogere kwaliteit van je aandacht.

Een hogere bewustzijn leidt tot betere keuzes.

En met betere keuzes krijg je betere uitkomsten en resultaten en dus een mooier en betekenisvoller leven.

Het klinkt gek….

De energie van yang en yin lopen door beiden neusgaten hoe gek het ook klinkt. Beiden dienen evenwijdig open te staan voor en dienen om die reden evenwijdig open te zijn om linkerhelft Yin vrouwelijke energie en rechts Yang een mannelijke energie = balans vinden in beide energieen in van linker hersenhelft en rechter hersenhelft.

Master Chunyi Lin’s Breathing Technique Docters DON’T Want You To Know Qi is the most powerful medicine in our body, helping ourselves to heal, to balance. So now, where’s the location of this Qi and how can we activate this Qi to help us to heal? So today I will take this opportunity to guide you to do a Qi hunting.

Links is doen, agressie, analytisch, assertief, organiseren, logisch en rechts is zijn, overgave, intuïtief, ontvankelijk, overpeinzingen, creatief. Wanneer beide neusgaten vol openstaan werken zowel rechts als de linker hersenhelft voluit en is zwemmen in de zee de remedie om beiden vol open te krijgen vanwege het zoutgehalte wat reinigt……en is het de ademhaling die door de zon poort gaat met de maan energie en beïnvloed deze gedachten op gevoelsniveau. Je kan hem dus trainen met de ademhaling om beiden ten volste te benutten om balans in mannelijk en het vrouwelijke gedeelte tot stand te brengen. Geld zowel voor de man als de vrouw en is pranayama.

Liefde op een dieper niveau = Zelfliefde

Nu ik veel bewuster in het leven sta, ga ik spirituele relaties aan.

Een relatie vanuit zelfliefde. Een relatie waarin ik compleet gefocust ben op mezelf. Op mijn eigen ontwikkeling. Op mijn eigen pad. En verbinden en loslaten, dus focus op mezelf. Als ik bij de ander ben, verbind ik me met de ander. We zijn samen één. We houden onvoorwaardelijk van elkaar, op een veel dieper niveau.

Echte liefde noem ik dat.

Geven en nemen zijn in balans. Geen bezit, geen behoeftigheid. Alles is liefde….jij die JIJ wil zijn.

Onvoorwaardelijke acceptatie van de ander. Ruimte voor elkaars proces. Volledige transparantie, openheid en zuiverheid naar elkaar. Geven en nemen zijn in balans. Geen bezit, geen behoeftigheid. Alles mag er zijn. Deze liefde gaat zoveel verder en dieper.

En wanneer we loslaten met de volle focus op onszelf, dan gaan we voor de volle ontwikkeling en groei. Focus op mijn eigen pad, op mijn eigen ontwikkeling. Hoe kan ik het meest groeien? Waar leidt mijn pad mij naartoe? Wat voelt goed voor mij?

Ons pad

Soms zal ons pad dan samen gaan en soms zal ons pad een eigen weg gaan. Zolang we ons eigen pad voorop stellen, zullen we altijd voor het beste kiezen voor onszelf. Zullen we onszelf nooit verliezen in de ander. Zolang we autonomie, spirituele bewustwording en onvoorwaardelijke liefde voorop stellen, zullen al onze relaties magisch zijn.

Dit is toepasbaar op liefdesrelaties, maar ook op alle andere relaties. Als je altijd kijkt naar wat voor jou goed voelt en dus jouw unieke pad is. Soms loop je een stuk samen met een ander, soms een andere kant uit. Weet dat alles er mag zijn en alles vanuit onvoorwaardelijke liefde, dan zijn echt alle relaties op een diep level en zeer krachtig en bijzonder.

Mensen komen en gaan in je leven

Dan kan het gebeuren dat sommige mensen juist van je pad weggaan. Dat ze compleet uit je leven verdwijnen, omdat ze niet meer op je pad horen. Dit is helemaal niet erg. Dit hoort zo te gaan. Mensen komen en gaan in je leven. Vertrouw het proces. Zolang jij altijd jouw unieke pad volgt, doet wat voor jou goed voelt en vanuit onvoorwaardelijke liefde in het leven staat, dan wordt jouw leven magisch mooi en komen er steeds meer mensen op jouw pad die echt veel meer bij jou passen.

Het echte zelf geeft vertrouwen.

Anand betekent geluk.

De doelstelling van Anand opleidingen is dan ook om bij te dragen aan geluk in jouw leven, door scholing te bieden waarbij je dieper in contact bent met je innerlijke bron. Dit toegepast op de gebieden meditatie, massage, en reiki om zo creatieve expressie te kunnen geven aan betekenisvol contact met de ander.

Zo creëeren we samen een gelukkiger wereld!

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden. We adverteren via Nextroll. Door op…anand.nl

All you need is happiness. And relaxation. Must have a relaxed body & mind.

Wil je echt binnenkomen bij mensen?

Laat je dan raken door deze NLP-kalender: 365 dagen persoonlijke groei & communicatietechnieken. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en NLP-inspiratie in huis.

Hoe trek je mensen aan?

Hoe verblijd je ze met die proactieve NLP-houding? Ontdek het via de dagelijkse bites van de NLP Scheurkalender. In 365 dagen beweegt deze kalender jou om NLP in kleine stukjes in je dagelijks leven te verweven.

NLP Scheurkalender | 365 Dagen Persoonlijke Groei

Wil je echt binnenkomen bij mensen? Laat je dan raken door deze NLP-kalender: 365 dagen persoonlijke groei &…hetnlpcollege.plugandpay.nl

Aquarius is the Golden Age https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

Yugas The Cycles of Time Explained (Explains the Human Cycle of Swami Sri Yukteshwar) Man as a creation, is evolving. But it’s not only man that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving.

Ascension is the evolution in human in behavior. = eigen liefde = give me your love.

Based on earlier experiences is knowing History in timelines.