February 25, 2024
Gepland al in 1974 met Agenda21 en daarna Agenda2030. Luister hier = How it has been designed https://youtu.be/bWYgkrjRruk dan is het voorbedachte rade tegen je eigen volk wereldwijd zie de Busch video hieronder of hieronder deze video hoe het begon.
The uncensored documentary about the truth of the pandemic. Open link in een nieuw tabblad
https://odysee.com/@thebigreset:1/ENGLISH:bb

COVID was created for the vaccine and the vaccine was created for mass depopulation. Mind control, and psycholocial war experiments.

The crimes committed by the “COVID military-industrial complex” — which includes governments, Big Tech, media, Big Pharma and the bioweapons research industry worldwide — are now so numerous and so egregious in nature, it’s hard to fathom they’ll get away with it forever.

Surely, a day of reckoning is in the making, as more and more people start to wake up to reality. The CDC and FDA aren’t the only entities whose crimes against humanity are being exposed.

https://www.theepochtimes.com/health/covid-reset-the-day-of-reckoning-is-coming_4829614.html?utm_source=brightnoe&src_src=brightnoe&utm_campaign=bright-2022-12-11&src_cmp=bright-2022-12-11&utm_medium=email&est=D4mcmr8T%2BVx%2FrPGWGXF7soWM7ViB8DJ4kcYY5fQlG9gwP2KOwx%2B1%2BO%2Fh4VTItKyUoWvHkmWctFyb

Blijft het nog steeds een feit dat ze deze daaraan voorafgaande hadden gepland en is/was Nederland testland

Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.

Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.

De Hoogste Wet van het land. Al het andere is zelf verzonnen uit ego gedreven handelingen en is kinds gedrag.

De Hoogste Wet van het Land.

Het is de wet waartoe een gemeenschap, natie of volk als geheel heeft besloten om zichzelf te regeren en om ervoor te…commonlawnederland.earth

Een oorlog gaat door als je geen karma inlost. Het zijn de ongeuitte emoties die in het onderbewustzijn liggen opgeslagen voor nieuw gedrag aan te leren. Doen we dit niet en houden we onszelf geen spiegel voor waar dit vandaan komt wordt de negativiteit hierin alleen nog maar groter. De ziel wil hoe dan ook gehoord worden en begint bij uitten want deze worden afgedwongen door de maanstanden zoals een lunar maan die over vorige levens gaan icm met Pluto (incarnaties) en herhaal je gedrag…..is evolutie op aarde = natuur want ieders komt uit de natuur is de oneindige ziel.

De Bloedmaan betekenis op spiritueel gebied is verandering en spirituele groei. Door deze maan kunnen negatieve en onverwerkte gevoelens worden uitgelicht en kan er duidelijk worden wat jou op emotioneel gebied bezig houdt. En dat kan zorgen voor innerlijke onrust. Dat klinkt misschien niet als een ontwikkeling waar je naar uitkijkt, maar het is er wel een waar je veel aan kunt hebben. Je zou voor een korte tijd direct in verbinding staan met je intuïtie, die je precies vertelt welke gevoelens aandacht nodig hebben.

Geef onverwerkte emoties een plek
Dit energetische effect dat de bloedmaan teweeg brengt is een prachtige kans om te werken aan je persoonlijke groei. Net als elke andere volle maan vraagt het je te kijken naar hetgeen je graag los wilt laten, zodat er meer ruimte ontstaat om je ware zelf te zijn. Omdat emoties nu juist aan de oppervlakte liggen, kun je deze kennis gebruiken om oude patronen en beperkende overtuigingen (de verhalen die je jezelf vertelt zoals: ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet) te doorzien. Deze bewustwording vormt de eerste stap naar de oplossing. Je kunt namelijk niks oplossen als je niet weet wat er op te lossen valt. Praktisch gezien mag je vanavond of morgen een moment nemen van stilte om te luisteren naar jezelf.

Ze komen altijd weer terug en herhalen wat ze reeds eerder deden….Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.

Zoals te lezen bij het verhaal hieronder van Jezus wordt gedrag van generatie op generatie overgedragen en herhaalt gedrag zich in het heden….houdt de kerk het reïncarnatie verhaal al bewust 2 eeuwen weg terwijl zij het grootste archief hebben met de intentie dom en onwetend houden…..terwijl wij een onsterfelijke geest hebben als je deze wil ontdekken….

Een Onsterfelijke geest is diegene die oplettend wordt, helder bewust, zuivere intenties, hij bereikt het doel en hoeft niet opnieuw geboren te worden. Disciplineer jezelf met behulp van het Zelf en vernietig je bedrieglijke vijand in begeerte.

Occultist

“The Most Deeply Occulted Information On Earth”

You have been here before = past lives in behavior = the 5e element Ether = breath = Atharos = Atmosfeer Quantum energy.

Zo ook politiek die wij kregen doordat het Romeinse Vaticaan hier in Friesland arriveerde en ons dit oplegde, ons land innam, belasting moesten gaan betalen, ons voorraden voedsel innamen, het vee en erger nog dat onze Friese vrouwen ook werden beschouwd als vee en dit heden ten dage nog steeds is te herkennen in Nederland van vandaag. Luister goed naar deze video (The Dutch Vikings) hoe dat op nette wijze wordt uitgelegd en hoe het Romeinse Vaticaan knok, knok hier zijn intrede deed terwijl de Nederlanders (toen Magma Frisian) dit niet wilde en leiders op basis van ervaring en kunde koos. Later kregen we de 9 bloedige kruistochten waar het Romeinse Vaticaan tot India rijkte met hun veroveringstochten en in India dit kleurrijke volk ontmoeten met de Boeddhistische leer en Yoga. Dit verboden maar wel de helft van de yoga leer overnamen, vindt je terug onder de hidden signs van de kerk met de AUM klanken verwerkt in de zang, de kleuren van de Chakra’s in de glas en lood ramen op het oosten en de kerkdienst om 10.00 begon omdat dan de zon door de verlichte ramen de chakra’s van de aanwezige stimuleerden. De karma scholen afschaften en hiervoor Universiteiten op poten zetten omdat daar schuldbekentenis en verantwoording voor je daden in werden onderwezen op goed gedrag in good doing en bad doing maar dat hielden ze liever voor gezien om hun verantwoordelijkheid op deze wijze niet hoefden onder ogen te zien, hierover liever weg keken en zo heden ten dagen nog steeds gebeurt……. Draait Nederland nog steeds op Terra Nullius heden ten dagen en willen ze dit systeem nu met Agenda2030 digitaal over de wereld bevolking uitrollen en kan je concluderen dat we na 2000 jaar (History Repeat) in gedrag nog steeds hetzelfde doen alleen nu op wereldschaal willen doorvoeren. Voorheen hadden we dus Common Law en werd door de Friezen gehanteerd en een meer vredelievende en op basis van wijsheid en ervaring die in Nederland meer tot zijn recht zou komen.

De Theosofie (lees Vaticaan) niet zeer welwillend openstaat voor verandering zoals je hier in het voorwoord kan lezen en op lust en ego handelt. Niet de hogere doelstellingen van Yoga hanteert en dus maar de helft heeft afgekeken en voorkomt hiermede karma beleid.
Zie bij de ander link van Terra Nullius de Nederlandse versie.

The Dutch Vikings: Frisians Full History

Hoe Nederland ooit politiek kreeg opgedragen door de Romeinse Vaticaan…..en heden ten dage nog steeds is.

We are going from 3D to 5D! In this video, we’re going to talk about the number 1 major symptom of Ascension happening right now…
As you may or may not know, Ascension is a process of evolution that is happening right now on Earth. In this video, we’re going to talk about the first symptom of Ascension happening right now – increased anxiety and stress. As the planet ascends, these symptoms will increase until they reach a point of unbearableness- but don’t worry, ill tell you why in this video!

Macht verdwijnt waar liefde verschijnt.

Macht verdwijnt waar liefde verschijnt anno 2022
Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.
Vrijheid is je ontdoen van het verleden en het heden = 0 er is geen lijden en laat anderen met rust.
Excuses slavernijverleden grote onzin: ‘Hou op met dat gelul’

Deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren. Ik kniel voor de edelste van alle wijzen, Pantanjali, die geestelijke rust tot stand bracht door zijn werk over Yoga, helderheid van taalgebruik door zijn werk over spraakkunst en zuiverheid van lichaam door zijn werk over geneeskunde om emotionele onstabiliteit voorkomende aan ons vluchtige bestaan van leven om te zetten naar mentaal gedreven met respect naar anderen ten aanziens naar het eigen lichaam.

Je leert jezelf op een diep niveau kennen….
Klevende energetische banden aan chakra’s in disbalans door onverwerkt verleden. Loskoppelen ouderlijke bloedlijnen.
Wat is Yoga? Diepere zelfkennis in jezelf te leren opdoen en een techniek om daar te komen.

https://www.paypro.nl/product/Yoga_Nidra:_Reis_door_de_chakras_-_Happy_with_Yoga/57871

Gu betekent duisternis en Ru betekent licht.

Waren alle emotionele ziektes er 2000 jaar geleden ook al en vertalen alle ziektes zich in alle menselijke trauma’s terug te voeren naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders.

Controversieel en met voorbedachte rade terwijl ze de hele wereld in een digitaal keurslijf (lees digitale slavernij) met QR pas met Digital currency met social credit willen proppen wereldwijd. Beetje tegenstrijdig en jezelf goed praten met wat zij zelf ooit verzonnen hebben en in 1974 al opgestart met nu Agenda 2030 en dezelfde levensvorm willen hanteren. Lees hier = Moreel hoogstaande mensen zijn, die geen idee hebben wat het hoogste echelon boven hen van plan is, en door wie zij doelbewust onwetend worden gehouden. De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Leest u allemaal in de hieronder vermeldde link over geheime genootschappen. Had Rusland hem door en ging hier niet in mee. En zo geschiedde momenteel……

Oekraïne, wat er aan vooraf ging – Marie Therese en Max von Kreyfelt

Wat zijn ze van plan met hun New Word Order en hoe daar te komen.
George H.W. Bush talks yet again of a New World Order.

https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is en zich op de een of andere manier tegen de hele wereldbevolking heeft gekeerd. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer.

What is in store for us, in the near future? Planned in 1974 https://youtu.be/bWYgkrjRruk

De natte droom van de zelfverklaarde machtshebbers van de WHO, WEF, Bilderberg en andere misdaadorganisaties. Zélf zullen deze mafketels geen enkele injectie nemen, wees daar maar gerust op. Hebben wij de moed om de Grote Reset af te slaan? 

Bv Nederland plande het in 1974 al met Agenda21 nu Agenda2030. Schijnbaar heeft onze BV Nederland een andere doelstelling…
En willen ze nu een wereld orde om de volledige mensheid in een digitale slavernij te dwingen tenzij wij “NEE” zeggen…..
Behalve sancties nemen ze ook de Russen hun boten in beslag
Schermafbeelding 2022-04-07 om 15.20.31.jpeg
Arrested/Seized by Dutch Government! https://youtu.be/aFcCCP2ucMw

Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap! 2022/2023 het jaar van spirituele testen. Dit jaar is een periode van spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op trouw blijven aan de liefde. De liefdeloosheid die je momenteel ziet richt ontzettend veel schade aan. Pijn en lijden. Wanneer is het voor jou genoeg? Blijf je trouw aan je innerlijke autoriteit? Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?

Maar het gaat hier om: Wij zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf. Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe.

U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten. Want ze hebben hun eigen gedachten. U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel. Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen. U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken.

Want het leven stroomt altijd voorwaarts, en blijft niet talmen bij gisteren.

Kahlil Gibran, De Profeet

Pursuing people in a box or free will…..

Is activate your inner power for free wil…..
We zij allemaal op de aarde gezet om te evolueren in dit leven.

Actie die voortkomt uit ego-gedragen bewustzijn creëert lijden en karma (oude wereld). Actie die voorkomt uit hart-gedragen bewustzijn creëert geen lijden en geen karma (nieuwe wereld). Dat is een zegen voor jezelf, de ander en de wereld. De nieuwe wereld kan alleen worden vorm gegeven vanuit innerlijke autoriteit. Alleen vanuit waarachtigheid.

Het oude wordt simpelweg energetisch niet meer ondersteund. Iets wat energetisch geen voeding krijgt, sterft. Wacht niet op een externe autoriteit die ons komt redden en alles oplost. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf.

Wij ZIJN die autoriteit. I AM. Ik Ben. En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.

It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA? 

DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them. ✨🧬

Een wereld met meer liefde en begrip.
Is schaduw werk het belangrijkste om weer bij je echte zelf uit te komen voor volledig bewustzijn.

Arno Wellens schuift aan om te vertellen over het volgende krankzinnige EU project: De Central Bank Digital Currency (CBDC). Het lijkt erop dat Rutte al heeft doorgegeven aan de Europese commissie dat Nederland akkoord is met de invoering, ondanks dat er nog gestemd moet worden in de tweede kamer. De CBDC bestaat puur en alleen om de banken te kunnen redden met diep negatieve rentes. Daarmee betaalt de Nederlandse burger met zijn of haar vrijheid voor het doorschuiven van de financiële bom die vroeger of later zal exploderen.

De overheid zich gericht heeft tegen de bevolking…..

De overheid zich gericht heeft tegen de bevolking…..

Eckhart Tolle- Are Global Elites Evil or Stupid? 

Evil or Stupid?  https://youtu.be/kawBVP1cozM

Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën…

Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke…

Dmitry Orlov en Vladimir Poetin geloven dat de VS faalt, omdat de regering van de VS, in de woorden van Poetin, “met…www.frontnieuws.com

Plande het al in 1974…..
Onverwerkt verleden vullen met een Universiteit geeft nog meer chaos in het brein. Eerst verleden wissen is het advies.

Hoor hier hoe dat mis ging = Een gesprek met Anthony Migchels.

Geld is gecreëerd door slechts enkelingen met 500 jaar geleden geen winstoogmerk en waren stichtingen. Deze wordt nu misbruikt doordat hier de goudkoers van is ontkoppeld.

Torenhogen schulden die ze wereldwijd hebben opgebouwd.

Hoe de macht achter de schermen is opgebouwd. De Staat der Nederlanden is een ANBI instelling en staat als bedrijf ingeschreven bij Dun & Bradstreet in Washington D.C. Dat is ook de reden dat Youri Plate nu bezig is om de betaalde gelden door de bevolking terug te vorderen bij de Belastingdienst.

PETER DE KONING UIT STEENBERGEN KWAM WEER EENS IN HET NIEUWS EN IS INMIDDELS OOK EEN PUBLIEK FIGUUR…

Wappies en Complotdenkers onderzoeken de Waarheid van ons aardse bestaan en de Waarheid over de werkelijk geschiedenis…www.de-nieuwe-media.nl

De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families. The age of Aquarius and it will lead us towards more freedom, collectively humans will recognize more and more their human rights and will crave more and more dignity and sovereignty, the current Pluto Saturn cycle will just make it more clear to us…massive clashes are coming between the normal people and those in control.

Niets is onzinniger, onwetender of zieliger dan een dergelijke vertoning, en toch wordt dit bedrieglijke bedrog niet alleen volledig goedgekeurd door de massa, maar ook heilig verklaard en beschouwd als een verheerlijkt recht.

Verkiezingen: Zij die stemmen om meesters te kiezen om over hen te heersen, vergoelijken en…

Stemmen voor meesters om over u te heersen is het toppunt van vrijwillige slavernij. Het is niets anders dan een…www.frontnieuws.com

New World Order Agenda 2030

This Company Secretly Rules The World

There are a few incredibly powerful companies out there, and you’ve probably heard about a couple of them, ABC, Apple, and Koch industries for example. But there’s a small chance you’ve never heard of this one, BlackRock.

This company was founded in 1988 and in just less than 30 years, it’s grown to become widely acclaimed as the company that effectively owns the world, managing assets worth approximately 10 trillion dollars.

So what even is Black rock? And how did a risk management company become the largest asset holder in the world, controlling the funds of potentially millions of ordinary people?

This Company Secretly Rules The World.

“Deze centrale bank digitale valuta (CBDC) vernietigt onze privacy. Straks word je geregeerd door een app, waarmee de overheid met één druk op de knop je leven kan bevriezen.”

Bitcoin Compromised By The Fed and The Bilderberg Group? https://youtu.be/WNH4kwXNvY0

The biggest threat to our financial freedom – CBDC

The biggest threat to our financial freedom…..

CBDC and Johnnys Cash en de Smart Money.

Deze ideologische gedreven systemen van het WEF en de VN zo schaamteloos promoten illustreert dat ze totale lak aan het volk hebben. Het is ronduit schandalig wat ze doen.

Johnnys Cash en de Smart Money Nachtmerrie – Nederlands ondertiteld

Johnnys Cash en de Smart Money Nachtmerrie – Nederlands ondertiteld Bron en vertaling; Vaccinvrij ->…hetanderenieuws.nl

QR code is digitale slavernij in 2030

Het gevaar van geheimen genootschappen in 2022

“Waarschuwing Wereldbedreiging: Vrijmetselarij van de hoogste graad”

Het begrip reptielenbrein

Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.

Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins.

When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements.

The root of pain is egoistic actions, which (being based on delusions) lead to misery.

Inner Gold — Alchemy and Psychology https://youtu.be/N1qPhlGE86M
They ignore your needs out of egoistic desires = child behavior
Is ignoring the unconsciousness or inner gold https://youtu.be/N1qPhlGE86M
Draait Nederland nog steeds op de Terra Nullus uit 049 BC die nodig aan verandering toe is. Werd iedereen als slaaf beschouwd en tot op heden ook zo behandeld als je het beleid ziet met hoe ze hier mee omgaan.
When you realize that everything you experience on a daily basis is only there to put more control into higher powers…
Oud gedrag komt weer terug als in 2 eeuwen geen karma is ingelost…..is een History Repeat….

A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm.

A LIFE REVIEW?

Was 2019 ascension from 1940–45 and their listen not to their intuition and feelings of others and living on their ego’s for money…..en ze nemen ons weer mee terug in deze tijdlijn….mindcontrol…

Ego

De ‘’ik’’ is een identificatie, een bezit. Je wordt geïdentificeerd met iemand. Je wordt geïdentificeerd met iets te bezitten. De ‘’ik’’ is een eigendomsnummer: ik ben, ik bezit dit en dat.

Het ego wordt blijkbaar gevormd door weerstand. Als baby hebben we geen ego. Maar we ontwikkelen ego door het oefenen van ‘’nee’’. Nee is een constante weerstand. Het ego ontwikkeld meer kracht doordat het meer weerstand krijgt. Door overgave en door yes te zeggen brokkelt het ego af.

Wat is EGO? Je ego is een illusie. Je ego laat je lijden

Wat is EGO? Je ego is een illusie. Je ego laat je lijden Hoe brokkel je het ego af Wat is Ego dood? 10 Signalen dat je…www.gezondwereldnieuws.com

Ego = lust en chaos. Is omhoogwerken naar Will tot Supreme Self van 7-12 tot jaar.
Jouw veiligheid staat op het spel… CBDC & FTX https://youtu.be/7EUjgsQVrZA

Otherwise, birth after birth, man experiences the misery of unfulfilled desires.

Liberation is stabilization of Purusha (Jiva, soul) in its real Self.

All the divine emotions — love, compassion, courage, self-sacrifice, humility — would be meaningless without joy. Joy means exhilaration, an expression of the ultimate Bliss.

The Secret of Life (1)

Whatever I do, wherever I go, I enjoy myself. So the way to true happiness is to do your best in the role in which God…yogananda.com.au

Deze tijden vragen om helden die hun gevoel laten spreken. Wetende dat degenen die wilden weten wat er in de “vaccins” zit en of het werkt. Per slot van rekening is en blijft het een experiment, die pas eind 2025 wordt afgerond.

Speak for yourself, i din’t do anything, you did and you planned it in 1974 already…….Never Forgive. Never Forget. No Pandemic Amnesty.

No Pandemic Amnesty if you plannend it yourself

‘…it’s a toxic hell…’

Government’s setting it up against their own people.

Heeft niets met gezondheid te maken maar met manipuleren tot en met = Primetime show in India onthult hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor injecties…Dus wat zou Nederland in onderpand hebben gegeven? Gezien de continue aanhoudende grove leugens van “ministers” misschien wel de hele bevolking…..

Hierbij een vertaling van de volledige tekst van de Code van Neurenberg zoals vastgelegd in de uitspraak van het Artsenproces:

 1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico’s; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment.
  De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.

De andere punten die op de code van Neurenberg van toepassing zijn vindt U hieronder uitgebreid omschreven maar daar hebben onze regeringsleiders kennelijk lak aan al gaat het om hun eigen bevolking….

COVID-19, The Nuremberg Code + The Question of Amnesty

Er is aangekondigd dat in Januari 2023 de Neurenberg Tribunalen gaan beginnen!

Ernst Kuipers, de opvolger van Hugo de Jonge, heeft toegegeven dat het Vaccin een experiment was, dus in strijd met het verdrag van Genéve, waardoor de Neurenberg code op van toepassing is.

Their target is the New World Order
Not resolving problems only of their own interest…..

Press release 2022

68th Bilderberg Meeting to take place 2 – 5 June 2022 in Washington, D.C., USA WASHINGTON, D.C. 2 JUNE 2022 – The 68th…bilderbergmeetings.org

https://rumble.com/v1ndjyw-rtl-boulevard-agenda2030-bilderberg-koningshuis.html

Enkele doelstellingen uit dezelfde agenda worden wereldwijd uitgerold.

12. Fragmentation of Democratic Societies
13. Trade and Deglobalisation
14. Ukraine

“Waarschuwing Wereldbedreiging: Vrijmetselarij van de hoogste graad”

Deze documentaire kwam voort uit noodkreten van vrijmetselaars van de hoogste graad die, onder extreme nood, hun…hetanderenieuws.nl

Crime, murder, money laundering, cartels, high treason, all of which under your noise… Meet the Cabal.

They wil control the whole planet…..
They wil control the whole planet…..or the people in the Aquarius periode = from Yang to Yin = Evolution

The Rothschild bankers amassed enormous power over the City of London. England, or rather the British people, to date has no independent sovereign financial center. For more information on this extraordinary fact: the independent power of the City of London.

De London Gold Fix, Rothschild, macht en Bitcoin | Beste Bank

Wat is de London Gold Fix? Waarom verdient het onze aandacht en verdere uitleg? In de speurtocht naar een politieke…www.bestebank.org

Hoe de oudste bank keer op keer herinvesteerde en wederom alles weer verloor.
Lost tremendous amount of money again and again.

Waarom Nederland doorsluisland voor dirty money is.

Nederland doorsluisland.

Your “Carbon Footprint” is a LIE (and we all fell for it)

They Lied to us.
They all planned a long time ago = Agenda 2030

Duidelijk. De media zit massaal in het complot, net als veel ziekenhuismedewerkers. Ze wringen zich in ontelbare bochten om de vaccins maar niet de schuld te hoeven geven van het aantal doden en ernstig zieken. Wat zijn veel mensen toch in en in slecht.

HET IS ONRECHT, TIJD VOOR NIEUWE ZORG | FELIX VAN DER WISSEL & TIM DOUWSMA

Het is onrecht……only for the money….
https://kukuru.nl/product/ontwerp2023-gratis/

Een verenigd verzet tegen de globalistische agenda

STAP VOOR STAP, hand in hand, lopen we weg uit de globalistische samenleving die ze ons tot slaaf proberen te maken.

https://reignitefreedom.com/nl/

You STILL have the power!
“BE CAREFUL! It’s The Biggest Crash In World History”
De plannen voor Nederlanden wereldwijd.

Mayors of C40 cities are on the leading edge of climate action, and are deploying a science-based and collaborative approach to help the world limit global heating to 1.5°C and build healthy, equitable and resilient communities.

15 minutes states around the globe is their target.
Zijn dit hun on-democratisch plannen die ze verzonnen met een social creditsysteem.

FALL OF CABAL – Discover the criminal network that terrorizes humanity

Who is really behind the wars that devastate humanity? Why are breakthrough cancer cures always suppressed? How come…stopworldcontrol.com

Hoe de overheid schimmige miljoenendeals sloot en boeren dupeerde.

Our current SUN has a Higher Energetic Signature than it did just a decade ago. We all know that our body produces vitamin D when we absorb sunlight, which promotes a healthy immune system & strengthens the ability to fight pathogens & free radicals.

The SUN now is also unlocking our encoded DNA — the dormant DNA that, for decades has been called it ‘junk DNA’, by the medical industrial complex. The same group lied to the public saying that the Sun is the cause of cancer & has sold sunscreen & tanners that actually causes real cancer. The same culprits who is pressuring injections of mRNA vaccines to desperately trying to stop the DNA evolvement of humans. 

The SUN is LIGHTING up the DNA in all sentient beings. It is a Divine process in human consciousness & evolution. Be still & absorb it. 

Een History Repeat van toen en begon alles in het verre verleden ooit in Nederland Wanneer dringt het besef door dat er geen “virus” bestaat en dat in 1860 de vrijmetselaar Louis Pasteur “virussen” VERZONNEN heeft uit jaloezie op Robert Koch die toen de tbc bacterie ontdekt heeft met een microscoop. Anno 2022 zitten we nog met een verzonnen maçonniek virus die nooit ergens geïsoleerd is. Cold Case Pasteur Zwendel

Dat was namelijk het feit dat de Pfizer-directie moest toegeven dat ze de injectie lanceerden zonder dat ze wisten wat het effect zou zijn.

1 ziekteverwekker verantwoordelijk voor 1 ziekte? Pasteur beweerde zonder over bewijzen te beschikken, dat elke (infectie)ziekte te wijten was aan slechts een welbepaalde indringer(een bacterie, een virus, een schimmel), en dat die ziekte pas op te lossen was door het bestrijden en elimineren van deze indringer. Uit laboratorium onderzoek blijkt dat Pasteur van alles moet hebben verzwegen, en dat hij meer heeft gedaan voor de eer en het krijgen van een beurs, onderscheidingen en titels, dan om de mensheid te dienen en ziektes te helpen genezen zoals via de Bacteriofagen methode. Op basis van Pasteurs kiemtheorie, is het gigantische gebruik van vreselijk slechte antibiotica en vaccins gebaseerd. De kiemtheorie van Pasteur, is tot heden toe schandalig genoeg niet als een gigantische vergissing en dwaling bekend gemaakt en dat terwijl prominente onderzoekers het tegendeel van Pasteurs theorie duidelijk hebben bewezen. Kijken we weg hoe iets werkelijk komt of gaan we eens dieper in onszelf afdalen waar deze emoties vandaan komen en is veelal uit onze jeugd. Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders.

Hij kan nu bewijzen dat de pcr-test “nep” is, dat de hierop baserende maatregelen “nep” zijn en concludeert dat alleen een proces tot gigantische schadevergoeding (bv. door vaccinatie) de door WEF en WHO gemanipuleerde politici kan stoppen.

Engeland: Grafeenhydroxide in de Covid “vaccins” gevonden. Moord wordt ten laste gelegd.

YouTube wilde niet dat je wist wat we ontdekten in de speciale commissie van de EU over de…

Dit zijn geen complottheorieën, maar gedachten als gevolg van de leugenlawine over iets wat er nooit was, veroorzaakt…herstelderepubliek.wordpress.com

De aap komt uit de mouw = Dr. Peter McCullough spreekt namens een grote en groeiende achterban, wanneer hij de noodzaak uitlegt van verder onderzoek “om de vele schendingen van binnenlands en internationaal recht, alsmede van het gewone fatsoen, te ontwarren en af te bakenen”. Telkens weer worden de COVID-travesties beschreven als de basis van een diep en uitgebreid misdrijf tegen de menselijkheid. Zie dit. Het hoofddoel van degenen die de gefabriceerde crisis verzonnen hebben, is het weinig verrassende doel om voor zichzelf nog meer controle te verwerven over de politieke en eigendomsmacht. Het plan om een groot deel van de wereldbevolking verplichte lockdowns op te leggen was een bijzonder beslissende zet in het ontstaan van de machtsgreep. De lockdown-mandaten braken nieuwe wegen voor vele mandaten die nog zouden komen. Toen de lockdown eenmaal de rem zette op allerlei economische transacties, kregen de COVID-criminelen de macht om enorme uitbreidingen van de geldvoorraad te dirigeren. Met deze verandering kwam het verhoogde vermogen van centrale bankiers om heimelijk de stroom van het vers aangemaakte kapitaal te sturen.

Australië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid “vaccins” — Wat zal het excuus van de regering zijn?

Australië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid “vaccins” – Wat zal het excuus van de…

Uit nieuwe gegevens van het Australian Bureau of Statistics (ABS) blijkt dat sinds de lancering van de Covid-19…www.frontnieuws.com

48.817 DODEN en 5.107.883 Gewonden na COVID-19 vaccins in Europese databank van bijwerkingen …

De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance…www.frontnieuws.com

We hebben dus een minister van VWS aan het roer die tot voor kort tot zijn nek meewerkte aan corruptie die zijn ministerie nu zelf moet onderzoeken. Het is een belangenverstrengeling van ongekende aard.

Minister Kuipers van VWS was als bestuursvoorzitter betrokken bij fraude in het Erasmus MC – Doe…

Minister Kuipers onderzoekt de fraude waar hij zelf bij betrokken was. Tegen alle transparantieregels in, tegen de wet…doezelfnormaal.nl

Meer dan 15.000 doden.

Covid-vaccin gevaarlijk

De Covid-vaccins die van alles bevatten dat niet in het lichaam thuishoort, zijn levensgevaarlijk. De vaccins gaan een enorme stap verder want zij veranderen het menselijk genoom.

Het Corona vaccin blijkt ook niets anders te zijn, dan een regelrechte oorlogsverklaring tegen het lichaam.

Millions of people are still nursing themselves in the aftermaths as they recover from spike protein injuries.

Het aantal sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar is met 552% gestegen sinds het EMA…

Volgens WHO, RIVM, de Gezondheidsraad, de minister, de staatssecretaris, is het vaccineren niet gevaarlijk en goed voor de gezondheidGrote bedrijven die vaccins fabriceren zoals AstrazenicaModernaJohnson and Johnsonen Pfizer worden via de Corona Wettenniet aansprakelijk gesteld voor de mogelijk, schadelijke en/of dodelijke gevolgen van het vaccineren.

Er is iets verschrikkelijks aan de hand: Hoe langer ze het negeren, hoe misdadiger het is november 14, 2022 Zoals velen van u weten, is er op dit moment een “stille crisis” aan de gang — het aantal oversterftegevallen is in de moderne geschiedenis nog nooit zo hoog geweest…

Er is iets verschrikkelijks aan de hand: Hoe langer ze het negeren, hoe misdadiger het is …

Zoals velen van u weten, is er op dit moment een “stille crisis” aan de gang – het aantal oversterftegevallen is in de…www.frontnieuws.com

Dr. Kory zegt ook dat de experimentele zogenaamde vaccins “niet veilig en niet effectief zijn.” Waarom worden ze dan toch door overheidsinstanties gepromoot? Dr. Kory zegt: “Ik heb dit op de eerste rij kunnen zien.” En hij gaat verder met te zeggen dat overheidsinstanties lijden aan “regelgevende gevangenschap” door big Pharma. Dat betekent dat de FDA en CDC ineffectieve en gevaarlijke vaccins promoten zodat Big Pharma er geld aan kan verdienen, terwijl ze goedkopere, veiligere en effectievere medicijnen zoals Ivermectine negeren.

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr…

De wereldberoemde Covid-19 expert op het gebied van kritieke zorg en longen, Dr. Pierre Kory, zegt dat de gegevens…www.frontnieuws.com

Echt bezorgd wordt en hopelijk voldoende woedend om eindelijk voor uw eigen bestaan op te komen.
Multiple deaths…

The mRNA COVID shots are associated with many ugly side effects, especially ones that compromise the blood and heart and can cause death.

Met als resultaat Na de tsunami van verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door de Covid-19 prikken werden de fabrikanten gedwongen toe te geven dat er “ongewenste reacties” en “bijwerkingen” zijn die een paar honderd miljoen mensen treffen, waaronder chronische ontstekingen, myocarditis, pericarditis, allergische reacties, miskramen en natuurlijk kanker, schrijft S.D. Wells.

Why are they HIDING this? We need ANSWERS now.

Per slot van rekening is en blijft het een experiment, die pas eind 2025 wordt afgerond!!!

Werktheorie: omdat ze (MvD) verschillende sterkte gen-bewerking medicijnen testen op jullie, de menselijke laboratoriumratten. Wordt het nu duidelijk? Het is niet alleen een ruiming, het is een longitudinale test van de gen-bewerking medicijnen. Zoals de bullshit NEJM Pfizer paper voorspelde. Het was allemaal een grote leugen om “oplossingen” voor gen-bewerking te promoten die zij op de wereld testen. Hier is het NEJM artikel/promo dat een beschamend voorbeeld blijft van wetenschappelijke corruptie.

Deze volstrekt fake pandemie is ontworpen om de hele wereldbevolking te injecteren. Maar het is wel Plan B! 

OFFICIELE BIJSLUITERS VAN COVID-19 VACCINS. 

Wat je als bijwerkingen zal lezen is PURE MOORD. Ik denk dat de gevaccineerde de bijsluiters niet hebben gelezen. De media en de overheid heeft deze ernstige bijwerkingen niet opgenoemd.

Bijsluiter PFIZER

Bijsluiter MODERNA

Bijsluiter ASTRAZENECA

Bijsluiter Astrazeneca = Vaxevria

Ik heb alle bijsluiters gedownload. Moesten de bijsluiters niet meer beschikbaar zijn, kun je me mailen op: info@gezondwereldnieuws.com

Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid. https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram

Iemand die de resultaten afwacht wordt door een minister bedreigd (“Ik weet waar je woont”) en dreigt met heropvoedingskampen naar het model van de tijd van zijn Kapo Opa (1940–1944).

Gebeurtenissen en gedragingen komen in andere tijdlijnen weer terug voor herstel.

Het slavernij verleden van Von der Leyen = Je herhaalt altijd het verleden in het heden URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN, NAZI-GREAT RESET-NWO.

Het verleden van URSULA von der Leyen https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/ en herhaalt meedogenloos het verleden.
De mondmaskers van toen.

The human bodily form represents the movement that is made through the precession of equinoxes, with each astronomical and astrological principle having direct relevance to our physical and spiritual anatomy. When we remove or transplant body parts, we are removing imprints and specific principles in our bodily structure that alter and change consciousness influences, which have consequences to our spiritual development. Not to mention the potential issues in overall biological functioning, such as internal circuitry disconnection between transplanted organ systems that can block integrative and holistic healing for the body, mind and spirit.

Physiology Correlated to the Galactic Zodiac

Medical Astrology reflects the law of principle in each of the twelve constellations that has association with…ascensionglossary.com

From unconsciousness to consciousness Inner Gold — Alchemy and Psychology https://youtu.be/N1qPhlGE86M

Complotextremisten extreem gevaarlijk. Nationaal Coördinator Terrorisme waarschuwt Tweede Kamer…

Een bezorgde Staatsomroep meldt: De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt voor…herstelderepubliek.wordpress.com

RUTTE III WHO RIVM, Bill Gates hebben werkelijk geen flauw idee waar men mee bezig is, en dat is levensgevaarlijk.

De Corona maatregelen zijn vele malen schadelijker dan de kwaal. Ze zijn dodelijk gebleken.

De corona-maatregelen veroorzaken een niet te verwoorden leed, ellende, stress en angst. Al die rampzalige maatregelen pompen mensen angst in. De door de regering veroorzaakte angstpsychose en chaos zijn de voornaamste redenen waardoor meer mensen ziek worden, en velen dood gaan als gevolg van de krankzinnige corona maatregelen die levens, culturen, samenlevingen en economieën vernietigen.”

Zie het boek >>> Zorgwekkende Gevolgen van Vaccinaties

De plannen voor Nederland die vanaf 1974 iedere 5 jaar werden uitgerold.

The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ

Octrooinummer WO2020060606

Het patent, waarin de nummers 2020 en 666 voorkomen, beschrijft een systeem dat informatie van het lichaam van een gebruiker uitleest, die terugstuurt naar een server en die gegevens koppelt aan een cryptocurrency systeem.

In de context van het coronavirus zou deze uiterst invasieve technologie gebruikt kunnen worden om het lichaam van mensen uit te lezen om aan te geven of men besmet is of niet.

De aanvrager van het octrooi is Microsoft LLC. De man achter Microsoft, Bill Gates, heeft grof geld geïnvesteerd in vaccinatiebedrijven en ID2020 (koppelt vaccinatiebewijzen aan een digitale identiteit). Hij zal flink cashen als de hele wereld zijn (terugkerende) vaccins en traceertechnologie krijgt.

koppelt vaccinatiebewijzen aan een digitale identiteit
Marcel de Graaff (FVD) haalt KEIHARD uit naar het WEF & de EU!

Marcel Vdf Vercouteren on LinkedIn: CBDC

Waarom moeten wij verslaafd raken aan onze smartphone zie onderstaande link trap er niet in en gooi je smartphone in de…www.linkedin.com

Steeds dichter bij een situatie waarin men niet meer kan kopen of verkopen zonder vaccin en deze technologie, is hij een uitstekende kandidaat voor het merkteken van het beest.

Ga maar lekker naar bed is wel zo natuurlijk.

Het onechte zelf wat alles buiten zichzelf zoekt en overal een excuus voor verzint.
Met als resultaat (lees hierboven) want je zoekt het buiten jezelf en bent onzeker of angstig.

Volgens Harari, de rechterhand van Klaus Schwab, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

Here we go…https://youtu.be/pDQMT9Im7Jk

You Must Pass These Exams to Get Off the Wheel of Karma

Feelings Attuned to the Lack of Self Empathy to becomes TRUE.

If you pass the test, you can reach the summit of the Mountain of God.

The FALSE = Feelings Attuned to the Lack of Self Empathy to becomes TRUE

Earth is always repeating cycles in wrong doing and good doing = Yang (ego) = Yin = finding the balance.
Nature is not Ai
Who else. The people were the ones who build it. Not you = False profeet.
It’s all about mind control

https://www.goldenenergycenter.nl/corona-waardoor-krijgt-men-het.html
Hoort niet in een lichaam thuis.

“I never expected that the government would go so far as to use hidden manipulation techniques — so-called ‘nudges’ to enforce obedience to corona measures,” says British psychologist Gary Sidley in an interview with De Andere Krant. According to Sidley, “consciously instilling fear and shame is not part of a democracy and is unethical.” It even drives people to suicide, he notes.

Met angst en schaamte wordt gehoorzaamheid afgedwongen!

“Ik had nooit verwacht dat de overheid zo ver zou gaan bij het inzetten van verborgen manipulatietechnieken …

hetanderenieuws.nl

We hebben een heel leger aan wetenschappers, maar er wordt in Nederland niet geëvalueerd op het beleid en dat is heel merkwaardig. Zou ook niet hoeven als je deze raadpleegt = Er wordt sinds mensenheugenis verband gelegd tussen de tekens van de dierenriem met bijbehorende planeten en bepaalde lichaamsdelen = hoger bewustzijn die het niet buiten zichzelf zoekt. Lager bewustzijn domineert op lust en is ego gedreven. Verzinnen de meest fragmentarische onzin en heb je eindeloze discussies mee.

Houdt verband met de pijnappelklier die verhard is.
Is verleden en heden wissen om in de leegte weer die mens in liefde te worden.

Medisch

In mijn praktijk is de astrologische samenhang van lichaam en geest heel helder naar voren gekomen en beschreven in…

www.gaia-abc.com

Het immuunstelsel.

Zie ook de link >>> de beste tips voor het versterken van het Immuunstelsel

Dat bestaat uit enorm veel prachtige, subtiele, op talloos verschillende manieren en niveaus samenwerkende, beschermende lichaamsprocessen, waarvan ‘de wetenschap’ nog maar een heel klein deel begrijpt. De micro kosmos, alles wat zich in uw voortdurend muterende lichaam bevind, is oneindig veelzijdig zoals de cellen, het bloed, en de kleinste microben, en de nog veel kleinere organismen waar zelfs de beste meest geniale hoogopgeleide wetenschappers anno 2020 nauwelijks ook maar iets van afweten of ook maar van kunnen begrijpen.

Een History Repeat in het “NU”

Dit zijn levensverkortende injecties

Dr. Chris Shoemaker: Dit zijn levensverkortende injecties, ze zullen je doden, snel of langzaam

Dr. Chris Shoemaker: Dit zijn levensverkortende injecties, ze zullen je doden, snel of langzaam – Hoe meer jij deelt…

hetanderenieuws.nl

Met als resultaat….

5 Doctors Sue California Over Medical Misinformation Law

A group of doctors is suing California officials over the state’s new law that lets medical boards punish physicians…

www.theepochtimes.com

Laten we samen optrekken om onze democratie te beschermen, want een democratie gaat niet om het volgen of opkomen voor de massa, maar om bescherming van de minderheid in het behoud van lichamelijke integriteit en eigen regie, met respect naar het gehele ecosysteem

Permanente ‘coronawet’? Nee, er zijn alternatieven! – Artsen Covid Collectief

Wij maken ons grote zorgen over de nieuw voorgestelde permanente ‘coronawet’ door het kabinet. Het gaat om het…

artsencollectief.nl

Inderdaad want wetenschap wordt niet gecontroleerd en mag om die reden dus ook niet. In aflevering 9 van NIEMANDSLAND gaat Nico Sloot in gesprek met Evelien Peeters en Eline van den Broek-Altenburg over gezondheidszorg en leefstijl.
Evelien Peeters, internist en endocrinoloog en Eline van den Broek-Altenburg, gezondheidseconoom, epidemioloog en biostatisticus bespreken onder andere de gang van zaken in de reguliere zorg en hoe leefstijl van invloed is op het ontstaan én tegengaan van gezondheidsproblemen.

Volgens Evelien Peeters gaat ‘vaccineren voor een ander’ niet op. Mensen zoeken houvast vanuit de angst die aangewakkerd is. De oplossing in de vorm van vaccinatie en maatregelen maakt ons niet ‘veilig’.

We hebben een heel leger aan wetenschappers, maar er wordt in Nederland niet geëvalueerd op het beleid en dat is heel merkwaardig.

Hoe we ons vastbeten in de bijbanen van hoogleraren. Belangenverstrengeling ten top. 
Zulke slimme mensen, zo slordig en dom. Dankjewel, goed werk!! Niet met de waan van de dag mee maar zelf diep gravend onderzoek doen top. Uitstekend werk Nieuwsuur. Kunnen jullie een vergelijkbaar onderzoek doen over eerste kamer leden? Ik ben wel benieuwd welke belangen onze volksvertegenwoordigers behartigen. Gezien recente ontwikkelingen heb ik het idee dat er door dit onderzoek meer aan het licht is gekomen.

Daarom zou het beter zijn om de hoogleraren GEEN bijbanen te laten hebben ..Is er een mogelijkheid om als student dat register in te zien? Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de nevenfuncties van mijn hoogleraren nu.
Stel iemand aan die dit in de gaten houdt en dit periodiek test en controleert. Ook hulde om de data-scientist een podium te geven!

De misleidende berichten over het klimaat

Solar Cycle 25 Prediction for 2022 to 2025 

“Het debat over klimaatverandering gaat niet over wetenschap. Het is een poging van de elite om de bevolking politieke en economische controle op te leggen,” schreef een commentator op de Hal Turner Radio Show. “Het is bovendien een andere manier om de bevolking tegen zichzelf te verdelen, met sommigen die geloven in de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde en sommigen die dat niet doen. Dat wil zeggen ‘verdeel en heers’.”

NASA: klimaatverandering is het gevolg van de veranderende baan van de aarde om de zon – Ellaster

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat de veranderingen die optreden in…

www.ellaster.nl

Introduction to Gnosis Don’t be a slave to the social order! The only way to conquer oppression is with higher level intelligence that doesn’t just trust the science — or the elite — but brings the clarity that is the key to freedom and victory.

“only a mind that is at peace can solve problems”

De 72 arch angels (leerlessen in u) = The Angels In the Bible Are Not What You Think…..

Dus 72 leerlessen op Supreme Self is iedereen is paranormaal.

Yugas The Cycles of Time Explained (Explains the Human Cycle of Swami Sri Yukteshwar) Man as a creation, is evolving. But it’s not only man that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving.

How Earth Moves

I hope you get some award, nobel price or some significant recognition in my life time. I’d hate for the world to recognize your obviously accurate, thoroughly researched discussion. Thank you for enlighting me.

Is quantum energy het 5e element in ieders is Ether = Athmos = atmosfeer het collectieve geheugen van de wereld = Schumann resonantie
The 4e industriële Revolutie start in Nederland als testland

De 4e industriële revolutie van CS was allang begonnen en was dit onderdeel van het script van zijn boek als je de essentie eruit haalt voor waar we nu zitten en speelden alle overheden wereldwijd dit spel mee en is nog steeds gaande en is de strategie veranderd. Liegen hier niet om en prediken dit ook op hun websites en zitten we in phase 2 en hebben ons om die reden al 2 jaar in hun grip en dus gepland en is transhumaniseren hun doelstelling voor de toekomst en totale controle voor de hele wereld bevolking en de navolgende generatie. Het is nu alleen 8 miljard tegen deze slechts enkelingen die door angst aanjagen de boel doen verzwakken terwijl wij juist in onze kracht moeten komen en deze illusie met zijn allen moeten doorbreken is “NEE” zeggen.

The Illusion of MONEY, TIME & EGO

The Illusion of MONEY, TIME & EGO https://youtu.be/dYSQ1NF1hvw

Marcel Messing lezing 4 sept 2022 Uden: De Dharma.

De Dharma

Heel je karma en bevrijd je licht dat door de eeuwen heen werd vergeten en onderdrukt. Dat vraagt toewijding en moed. Je hebt Helderheid nodig; om te durven zien dat je je hebt geïdentificeerd met je pijn; om liefde (in zijn pure vorm) te kunnen onderscheiden van iets dat er op lijkt, maar het niet is (zoals pleasegedrag en spiritueel ego), en om de liefde onvervormd (door bijvoorbeeld jaloezie of afhankelijkheid) te kunnen delen met de wereld. Helderheid kan confronterend zijn, maar de opbrengst is enorm: hij maakt dat je de liefde kan worden.

When we are born, we do not receive a manual from ourselves.
Zelfde doelstelling als NU. Andere karakters, andere tijdlijnen, herhalen gedrag is het 5e element = Ether.

Zou het precies weer zo doen…….en zo geschied in het “NU”

Geen spijt, zomaar gedaan. Zeer laag empatisch vermogen en egoïstisch met een lage eigenwaarde.
Gedrag komt in andere tijdlijnen weer terug = ascension

Karma versus vrije wil. Los je geen karma in dan betekent dit een onafgemaakt leven die onderbroken en/of verkort wordt en komen er 3 voor terug en verklaart de vermeerdering van de afgelopen 25 jaar naar 8 miljard mensen. Vrije wil = je handelt goed zonder egoistische belang ten gunste van jezelf of anderen = onbaatzuchtig handelen vanuit liefde voor de ander zonder hiervoor iets terug te verlangen en/of grenzen leren stellen is “NEE” leren zeggen voor betere uitkomsten voor beide partijen.

Het doel is altijd Atman te bewerkstelligen in jouw leven.
Astral projection.

Lucid Dreaming vs Astral Projection: Awakening of Consciousness

All your dreams can tell you a lot.
The Fear Of Death Will Diminish After Making This Realization https://youtu.be/LZEIb-dZYWY

These discordant frequencies in the birth imprint can be described as the vicious circle, the challenging oppositional patterns that bring intense conflicts between the personality and the higher self. In 2013 we began the Ophiuchus transmissions, which are to be simply understood as the flow of harmony and divine grace towards humankind during the ascension cycle. This allows for many releases in the intense squares of opposition recorded in the original birth blueprint and helps to restore the karmic pattern back into a more gentle flow of harmonious and aligned frequencies.

Remembering past lives is not who am I but who was I. You’ve been here before…..

The untold past of deeper layer in the uncounsiesness for A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm.

A life Review for past memory reflection = Ascension de vervolmaking van jezelf.

Astrology from one website is defined as “the study of the movements and relative positions of the celestial bodies interpreted as having an influence on human affairs and the natural world.” Energetic highways to transmit Spiritual Information. It is the way in which these 13 Galactic Zodiac Constellations are pointed at us that is significant in how our Spiritual DNA blueprint is activated, as is directed by our unique soul matrix.

The Lunar Eclipse Of November 8, 2022: What You Need To Know!

Major inflection points are always marked by eclipses. Their influence will continue to be felt in our lives for…dna-awakening.org

The wheel of fortune in ascension 1940–1945

The age of Aquarius zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal.

De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde. zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

Wat moet er terugkomen in dit Watermantijdperk?

Wat is de Vrouwelijke Energie.

Het is de diepe en liefdevolle energie die niet veroordeeld, de energie van medeleven. Voor anderen en voor jezelf. “Bemin je naaste als jezelf”. Dat betekent dat je eerst van jezelf moet houden en moet weten hoe je van jezelf kunt houden, voordat je van anderen kunt houden.

Maar als je dieper zoekt, dan vind je de lessen diep in je Hart geschreven. Dit is de plek van Balans, Harmonie, Schoonheid, Rust en Vrede. Het is de ongekende hoogte van de Galactische Reis en de diepste troggen van de Innerlijke Werelden. Je meer afstemmen op deze wijsheid, zullen jullie hoog vliegen en diep duiken.

Volg het Innerlijke Kosmische Licht, het Innerlijke Vrouwelijke, en vind jullie weg door de Tijd en Ruimte. “Zij”, het Licht, leeft in ieder van jullie en wil ontwaakt worden, NU!

De hele wereld traceertechnologie krijgt en worden hier opgeleid.

Winc Academy

Tijdens onze flexibele tech opleidingen leer je precies wat je in de praktijk nodig hebt om als developer of data…www.wincacademy.nl

De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. Common Law… De Hoogste Wet van het Land. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.

Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.

De Hoogste Wet van het Land.

Het is de wet waartoe een gemeenschap, natie of volk als geheel heeft besloten om zichzelf te regeren en om ervoor te…commonlawnederland.earth

“Grote Cyclus” van de Reis van de Aarde, door de Tijd en Ruimte.

The first politician who said “NO” Canada werd in de 12e eeuw ontdekt door Nederlanders.

Bedoeling is dat we ons hiervan loswrikken en dit kan hier Common Law…De Hoogste Wet van het Land. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren. Kijk in uw regio voor de bijeenkomsten om u verder te helpen.

De Hoogste Wet van het Land.

Het is de wet waartoe een gemeenschap, natie of volk als geheel heeft besloten om zichzelf te regeren en om ervoor te…commonlawnederland.earth

Wake up from reality
Heeft Jezus zelf al zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn dader/slachtofferrol aan de wereld.
Many countrys see the big picture
Our next 2 generation has to deal with it.
The good reset als we na 2000 jaar oorlogen langzaam naar het oude Common Law kunnen terugkeren zoals gehanteerd door de Friezen

Helaas vertrouwen we onze ratio meer dan ons hart. Voor je persoonlijke ontwikkeling is het een noodzaak om naar je hart te luisteren. Het hart bevat veel wijsheid. En door je brein te trainen, kom je dichter bij je hart.

Vanuit je hart en intuïtie in 2022
HET ONTWAKEN VAN HET HART.

HET WARE ONTWAKEN IS HET ONTWAKEN VAN HET HART

We leven in een bijzondere tijd! We gaan van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Vaak laten we ons leiden door dat vervelende kritische stemmetje in ons hoofd (ego) en gaan zelfs denken dat we dat zijn. Hoe maak je nu de shift van hoofd naar hart?

The Ascension is coming quickly, and it’s a complex process that all human beings need to go through in order to shift their consciousness vibrations (vibrations affecting how we think) from the 3rd dimension to the 5th. Join the discussion and find out how you can get your mind ready!

The Ascension Is Coming Quickly At The End Of 2022. Get Your Mind Ready!

Just by asking yourself that question, you’ll be well on your way to the fifth dimension in no time. Wondering, “What…dna-awakening.org

De 144.000 uitverkorenen

Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren.
Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld zijn van de negatieve gedachtegang (wat voort komt uit angst), zullen zij de overgebleven wereldbevolking meenemen naar de hogere trilling door hun stralende aura.

144.000 uitverkorenen

Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren.Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld…www.goldenenergycenter.nl

Innerlijke vrede = uit de dualiteit gaan. Vrede vindt je in rust.

Geen prik nodig maar goed ademhalen, gezonde voeding…

Laat er meer liefde ontstaan in 2022

Traudl Junge. Ik was de secretaresse

Ze heeft een tijd gehad wat niemand zou vergeten, hoe erg dat moest zijn geweest. Hoe groter de last, het schuldgevoel wordt. Het gevoel dat ik zo onnadenkend geleefd heb…..bedrukt me steeds meer.

Het gevoel dat ik zo onnadenkend geleefd heb…..bedrukt me steeds meer.

Hoe groter de last, het schuldgevoel wordt. Het gevoel dat ik zo onnadenkend geleefd heb…..bedrukt me steeds meer.

Moed zullen we met zijn allen moeten tonen.

De overheid, instanties en bedrijven, jij moet ze onderwijzen en laten zien / voelen dat een autonoom niet in de massa meeloopt en heel goed in staat is zelfstandig na te denken en te handelen.

Autonoom Totaal

Autonoom ben je, omdat je je altijd zo hebt gevoeld. Je paste niet in het systeem en had altijd vragen. Vragen die niet…www.autonoomtotaal.nl

nu we 68 generaties verder zijn The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM
Liefde is het antwoord in 2022
Namens DR. E Schneider die dit boek met dezelfde problemen als “NU” toen ook al schreef.
Gezondheid is je verleden loslaten die nog steeds aanwezig is in het heden.

Met CERN wordt bedoelt Saturnus = eerlijkheid = rechtvaardigheid voor wat je doet = omarm het leven zoals het zicht aandoet = vrije wil ervaren = + = Yang = Pluto = reïncarnatie van de dark-night of the soul = diegene die controle over je wil, het buiten zichzelf zoekt en anderen het voor hem wil laten doen. Zijn goed in retoriek en slepen anderen mee in hun verhaal en gebruiken diegene om hun goals te laten vervullen. Is kindsgedrag en niet volwassen willen worden en een ander niets gunnen en dit optuigen ten gunste van zichzelf = negatieve gedachten = Yang. Een echte meester creëert geen volgers en wijst jouw de weg naar jouw meesterschap om hetzelfde te doen en zijn ontmoetingen slechts tijdelijk als leerles bedoelt. Volwassen worden doe je door Yin en Yang = linkerhersenhelft = mannelijk = Yang = je rechter hersenhelft = vrouwelijk = Yin. Draait de aarde momenteel naar Yin voor 2000 jaar en belanden we in “The Greath Mother” om de disbalans te herstellen van de ego gedreven maatschappij wereldwijd.

Links = mannelijk = — gedachten Rechts = vrouwelijk = + positieve gedachten. Midden is het duiveltje.

Je dient dus in dit leven zowel je vrouwelijke kant te ontwikkelen als je mannelijke kant te ontwikkelen voor balans in je leven en beide aspecten te activeren en doe je door je neusgaten evenredig open te hebben zodanig dat je linker en je rechter hersenhelft evenredig zuurstof krijgen om Yin en Yang in balans te brengen. Als een van de twee overheerst verklaart waarin jouw persoonlijkheid in overheerst……

Met Quantum Astrologie “ontdek de blauwdruk van je leven” https://quantum-astrologie.me/category/noordelijke-maansknopen/ De Maansknopen-as, de Zwarte Zon-as, de Zwarte Maan-as en het Gelukspunt vormen samen met Pluto en Chiron de quantum energetische dimensie van de geboortehoroscoop.
Quantum Astrologie ontvouwt de blauwdruk van je leven en geeft zo inzicht in de totaliteit van jouw levenspad. Wordt deze dus bedoelt…jouw pad naar het zonnige gedeelte van jouw leven…..

Waarom Holistische gezondheid?

 1. Leven in het nu: 10 eenvoudige mindfulness tips voor beginners
 2. Zen zijn? 5 down to earth tips om direct toe te passen!
 3. Too eager-to-pleasePlease gedrag stoppen in 3 stappen
 4. Om hulp vragen een teken van zwakte? Nee hoor.
 5. Je mening geven? In 3 stappen doe je dat constructief
 6. Combinatie werk en gezin te zwaar? 5 tips voor grip
 7. Dé 6-stappen-checklist voor kort en bondig communiceren
 8. Geconcentreerd werken deze met 4 concentratie-hacks

From imperfection to perfection you have to activate the second Chakra to reach the third eye for full consciousness the spiritual path that every soul eventually takes to reach perfection.

The 2e chakra lust = ego based has to be activated to reach supreme self for fully awareness.

Spiritual methods of diagnosis is founded on the fact of repeated incarnations during the different cultural epochs as illnesses often have their causes in times long past.

How to Awaken the Chakras

People are afraid to speak out, to stand up for themselves, to show their true nature. Je stem gebruiken….nieuwetijdskinderen zelf is die gelijkwaardigheid vanzelfsprekend en zij begrijpen de ouders niet die hen op de ‘oude’ manier willen opvoeden: autoritair, zonder echt te luisteren, en zonder zelf kwetsbaar te zijn.

Hoe de energie van nieuwetijdskinderen op hun ouders uitwerkt

Steeds vaker hoor ik verhalen van ouders van nieuwetijdskinderen, waarin zij aangeven dat hun leven begon te veranderen…www.nieuwetijdskind.com

Signs That You’re Ready to Make the Jump to 5D!

It goes without saying that the era in which we live is fascinating and vibrant. From 3D to 5D, we are in transition…dna-awakening.org

You are God & The Ego is The Devil

You are already god and your ego is the devil.

When will the arrests of the criminals who terrorize mankind finally begin? Why is there no visible action yet from the white hats in the military? Why is everything taking so long? When will we finally see some real victory?

Why is everything taking so long?

Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

The wheel of fortune in ascension 1940–1945

T-shirt ED bestellen doe je via onderstaande link.

Winkelmand Oypo

Alle geselecteerde producten overzichtelijk in de winkelwagen voordat u definitief gaat bestellen en betalen.www.oypo.nl

Bestel Foto’s: Pictures Spiritualiteit

Ben je op de foto gezet? Zoek je foto op datum, plaats of trefwoord. Druk de foto vervolgens af als foto, wanddecoratie…www.oypo.nl

Earthquakes and volcanos started februari 2022 is History repeating in cycles is evolution on Earth in the Aquarius periode with a lot of water.