February 25, 2024

This is a book about the future; the future which has been designed for us by the United Nations, the followers of Agenda 21 nu Agenda2030, the Global Economic Forum and those eager to further the aims of the Great Reset and take us into what they call the ‘new normal’.

The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022!
For the agenda till 2030.

Agenda 21 nu Agenda2030.

President Jackson behoorde tot de groep die het gedachtegoed van Jefferson aanhing. Toen Jackson president werd in 1829, bedroeg de nationale schuld ongeveer 58 miljoen dollar. De staatsbanken drukten als gevolg van hun rijkdom enorme hoeveelheden geld en deden roekeloze uitgaven. De president probeerde te voorkomen dat de vastgoedbubbel die was ontstaan zou knappen, door te eisen dat alle verkopen gedekt moesten worden met goud of zilver. Echter, daardoor ontstond er meer vraag naar goud en zilver dan de banken in huis hadden.

Depressie

De combinatie van speculatie met grond en de tekorten bij de banken, zorgden ervoor dat het hele systeem in zijn voegen begon te kraken en eindigde in ‘The great panic’. Deze crisis zou maar liefst zes jaar duren en is daarmee nog altijd een van de grootste economische crises in de geschiedenis van de Verenigde Staten. De crisis leidde tot hoge werkloosheid, het omvallen van banken en het zorgde ervoor dat de regering voor een voldongen feit kwam te staan.

Martin van Buren, die van Nederlandse komaf was, nam in 1837 het presidentschap over van Jackson en bouwde weer een staatsschuld op. Sindsdien is de Amerikaanse overheid nooit meer schuldenvrij geweest.

https://isgeschiedenis.nl/nieuws/het-jaar-dat-de-staatsschuld-van-de-vs-was-afbetaald

This is not a history book; it is a future book; it is a book of predictions and conclusions. My forecasts since February 2020 have been proven absolutely accurate and are documented in my books, articles and videos. I decided it was time to look ahead and, based on what we know has been planned for decades, I have described the future we can expect and how their plans will impact on our lives in the years to come.

De Nieuwe Wereldorde.

Met een verbazingwekkend gebrek aan zelfbewustzijn dringen zij nu het narratief op, als de gewetenloze houwdegens zonder principes die zij zijn. Zonder zich iets van de feiten en de context aan te trekken, propaganderen zij onophoudelijk oorlogspropaganda om deze vijandigheid tegenover hun eigen belegerde bevolkingen te rechtvaardigen, schrijft Eamon McKinney.

De waarheid ligt natuurlijk dieper, de echte oorlog die de Globalisten voeren is tegen de burgerbevolking van elk land op aarde.

Dat kunnen zij niet laten gebeuren, daarvoor hebben zij te veel te verliezen.

Davos heeft de eens welvarende en vrije samenlevingen die zij regeerden vernietigd. De dystopische toekomst die zij voor de wereld gepland hebben is nu voor iedereen duidelijk te zien. Zij is te zien geweest in Canada en Australië, Nieuw-Zeeland en in heel Europa. 

Het is een vooruitzicht dat iedereen zou moeten verontrusten.

Dezelfde Globalisten die de wereld in chaos hebben gestort, na de komende onvermijdelijke ineenstorting nog steeds de baas zijn. De Groene agenda en de 4e industriële revolutie gaan over het de-industrialiseren van de wereld en het vernietigen van.

Het Imperium geeft niet om de wereldburgers, net zo min als het geeft om de mensen in hun eigen landen. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden.

In een wereld die van ons allemaal is neigt dit wel naar de grootste arrogantie ooit en zijn toch echt de baby’s die niet volwassen zijn geworden en alleen maar aan ikke, ikke, ikke denken en eerst iets optuigen waar we niets van af weten en verschrikkelijk veel geld aan uitgeven. Daarna een oorlog ontketenen met onnoemelijk veel leed en hier de hele wereld in betrekken waar niet om gevraagd is.

Lak aan alle vrijheid die we de afgelopen jaren met zijn allen gevierd hebben en de macht hebben weggegeven aan een idioot die denkt dat hij de wereld onder zijn beheer gaat krijgen is toch wel het slechtste wat we NU met de hele wereld doormaken en eenzijdig opgelegd gedrag waar niemand om gevraagd heeft.

Er is maar een wereld en die is met vrijheid en van ons allemaal is los laten wat niet meer dient en vanaf onderaan opnieuw beginnen en duidelijk “NEE” zeggen door de hele wereld die nergens om gevraagd heeft dan alleen maar vredig wil leven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel middel of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming.

De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers.

https://vernoncoleman.org/books/endgame-hidden-agenda-21

I truly believe vaccines were “invented” to create future medical issues for doctors to treat,, creating an industry,, just imagine no one ever had vaccines,, what kind of world would we have today???

We hebben een immuunsysteem dat goed genoeg is om ons gezond te houden. Maar angst, vaccins en maskers onderdrukken onze immuunsysteem. Angst, vaccins en maskers zijn wapens en zijn schadelijk.

We hebben geen Giftige experimenteel vaccins nodig om te bewijzen dat we gezond zijn.

Geloof in wat de natuur ons gegeven heeft, dit was haar boodschap. 

Blijf knuffelen en laat je niet meer vaccineren. 

Doctor dr. Suzanne Humphries:
-No vaccine is safe! https://rumble.com/v214rri-suzanne-humphries-on-vaccines.html

“Deze vaccins zijn eigenlijk in veel opzichten heel schadelijk … en hebben de grootste schade in de geregistreerde geschiedenis veroorzaakt.” 

https://www.frontnieuws.com/een-miljard-doden-de…/

BREAKING: Gov. DeSantis drops BOMBSHELL.

investigate “any and all wrongdoing” regarding the experimental COVID shots. It was all planned RESET-NWO https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/

Eye Problems? You May Have Been Blinded by Your Trust of COVID-19 Vaccines

https://www.theepochtimes.com/health/eye-problems-you-may-have-been-blinded-by-your-trust-of-covid-19-vaccines_4929079.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2022-12-21&src_cmp=health-2022-12-21&utm_medium=email&est=iu1WEdSfzVUzs8seHMBeLfI0pqe%2FiXPJj%2FV6w7FjjWLJyf2UYQFTAY2PiZ1iviXIAwiQ1DaZ5hLT

De helende REIS van Brandon Bays Innerlijk weten en vertrouwen = De helende reis ISBN 978-90-225-3569-1

Opgelegd maakt erg onaantrekkelijk met haar model van de werkelijkheid en werd in het tribunaal na WWII al verboden en houden weinigen zich maar überhaupt aan deze code en negeren en helaas beperkt in haar opleiding en staat niet open voor de patient en is angst aanjagen een neerbuigende daad zonder enig respect naar de patient en vrije wil ontnemen.

Ilness linked to all types of covid vaccines.
Waarom verandert de persoonlijkheid https://www.frontnieuws.com/waarom-verandert-de-persoonlijkheid-van-sommige-mensen-plotseling-na-een-mrna-injectie/
They planned already in 1974 for techno health The Trueman Show #51 https://youtu.be/bWYgkrjRruk

The COVID-19 pandemic is one of the most manipulated infectious disease events in history, characterized by official lies in an unending stream lead by government bureaucracies, medical associations, medical boards, the media, and international agencies.

We have witnessed a long list of unprecedented intrusions into medical practice, including attacks on medical experts, destruction of medical careers among doctors refusing to participate in killing their patients and a massive regimentation of health care, led by non-qualified individuals with enormous wealth, power and influence. 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/?fbclid=IwAR1SX3u6jpaInbPFozemnz5UGgdcDlTlQTCn-pBzjaOyKnswFuspfEaWqqk

“Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Het gaat hier om een werelddictatuur met een sanitair excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden”.

Strong conclusion = The latest data from August 2022 shows that 58 percent of what are called Covid deaths occur in people who have received at least one Covid-19 injection. The more injections a person receives, the greater his or her risk of infection or death.

“Based on past numbers and current trends, we can reasonably estimate that the number of vaccinated/boosted COVID-19 deaths will only increase,” reports “Techno Fog” on The Reactionary Substack.

“In September 2021, the vaccinees accounted for 23% of COVID-19 deaths; in January/February 2022 it was 42%.”

The FDA lied by claiming covid shots are >90% effective – effective for what?

That this is now all openly admitted is shocking, but not really when you consider that the criminals behind this mass genocide are still on the loose and more than likely will never be punished.

They know that, which is why they allow their controlled media sources to admit the truth. They mock the general public and say, yes, we will kill you, and no, you can’t help it…….

Je hart luchten = uiten. Je voelt je onveilig in een samenleving die beklemmend werkt.

Kanker als gevolg van chronisch zuurstofgebrek

Ademhalen is nog steeds de oplossing en oude emoties loslaten = Diep ademhalen in combinatie met regelmatig aarden doet wonderen voor veel, zo niet alle, ziekten in de wereld. Kanker kan niet overleven in een alkalinerijke omgeving en zuurstof is een van de meest effectieve manieren om het lichaam te alkaliseren. De belangrijkste factor bij het creëren van een juiste pH is het verhogen van zuurstof, omdat geen afvalstoffen of gifstoffen het lichaam kunnen verlaten zonder zich eerst te verbinden met zuurstof. 

Kan je de eigen emotionele schade onderscheiden om niet in de pijn mee te gaan voor objectieve waarneming.

Je hart luchten

Herinneringen zonder woorden die zich uiten via je lichaam, zijn zogenaamde lichaamsherinneringen. Deze laten zich zien door verstijving, constante onrust, onverklaarbare maagpijn, hoofdpijn, rugpijn…het gaat dan om onverwerkte pijn of trauma. Door aanraking in de vorm van massage, in alle veiligheid en vertrouwen, is er zonder woorden aandacht voor jouw onverwerkte pijn.

Dat gevoel wordt opgewekt door deze = Spirituele Betekenis Bloedmaan
De Maan is de moeder van het universum en staat symbool voor onze emoties. Bij een verduistering kunnen bepaalde emoties worden versterkt. De Bloedmaan betekenis op spiritueel gebied is verandering en spirituele groei. Door deze maan kunnen negatieve en onverwerkte gevoelens worden uitgelicht en kan er duidelijk worden wat jou op emotioneel gebied bezig houdt. En dat kan zorgen voor innerlijke onrust. Dat klinkt misschien niet als een ontwikkeling waar je naar uitkijkt, maar het is er wel een waar je veel aan kunt hebben. Je zou voor een korte tijd direct in verbinding staan met je intuïtie, die je precies vertelt welke gevoelens aandacht nodig hebben.

Geef onverwerkte emoties een plek
Dit energetische effect dat de bloedmaan teweeg brengt is een prachtige kans om te werken aan je persoonlijke groei. Net als elke andere volle maan vraagt het je te kijken naar hetgeen je graag los wilt laten, zodat er meer ruimte ontstaat om je ware zelf te zijn. Omdat emoties nu juist aan de oppervlakte liggen, kun je deze kennis gebruiken om oude patronen en beperkende overtuigingen (de verhalen die je jezelf vertelt zoals: ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet) te doorzien. Deze bewustwording vormt de eerste stap naar de oplossing. Je kunt namelijk niks oplossen als je niet weet wat er op te lossen valt. Praktisch gezien mag je vanavond of morgen een moment nemen van stilte om te luisteren naar jezelf. Gun jezelf 5 minuten om je te onttrekken aan de dagelijkse beslommeringen. Geen tijd is geen excuus. Iedereen kan 5 minuten vrij maken.

Wat je nodig hebt is een goed hart en een zuivere intentie….”Laat je niet provoceren”

Wat je nodig hebt is een goed hart en een zuivere intentie…
You are mostly water, then how powerful is your DNA? Listen to your inner voice and your hart.

Karma means untold desires in the unconscious…..

It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA? 

DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

Religion, Yoga teaching, Buddha and kosmos combined is explained here.

The milk and the Honey.
Karma means untold desire in your DNA = current memory = rDNA past memory = release for fully awareness

Our current SUN has a Higher Energetic Signature than it did just a decade ago. We all know that our body produces vitamin D when we absorb sunlight, which promotes a healthy immune system & strengthens the ability to fight pathogens & free radicals.

The SUN now is also unlocking our encoded DNA — the dormant DNA that, for decades has been called it ‘junk DNA’, by the medical industrial complex. The same group lied to the public saying that the Sun is the cause of cancer & has sold sunscreen & tanners that actually causes real cancer. The same culprits who is pressuring injections of mRNA vaccines to desperately trying to stop the DNA evolvement of humans. 

The SUN is LIGHTING up the DNA in all sentient beings. It is a Divine process in human consciousness & evolution. Be still & absorb it. 

Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them.

Maarten Oversier

All human trauma can be traced back to the same three sources: wars, the church, and the unprocessed experiences of our ancestors.

Maarten Oversier – The Right To Be

The Right To Be….
To rit of our ego…is open your third eye for higher consciousness.

“The whole world is energy. All phenomena are energy-informational processes. Consciousness affects matter.”

You will learn to: Remove karma and negative programming about money and self-worth

Install new programs of success and prosperity in your energy-information field

Influence others to achieve your worthwhile goals

In the whole process you will altogether learn to manage and direct your energy levels.

Course Start: 10th of December, 2022

https://healnlearn.com/courses/create-your-success/#tab-1

Brené Brown’s Life Advice on Emotions Will Leave You Speechless

It is proven that water is consciousness, can retain memory with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?
 

They Keep Trying To Delete This! | David Icke

Becoming the real soul in life is get rid of perception and mind control….
The undefeated I AM is what you are.
God is you yourself and you have old that power within you is creating with all of this above.
Is a real life what’s living worthy is becoming the real self.

Free Will Does Not Exist!

Free Will Does Not Exist!
False Light Deception (What is the False Light?)