September 28, 2023

Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap! 

Omarm al het ongemakkelijke en onwennige van het beginnen met iets nieuws. Ga er vanuit dat het moeilijk, lastig, nieuw, onbekend en raar gaat zijn en dat je er niet goed in gaat zijn in het begin.
I’m Lost In This World https://youtu.be/PNwDQ-HtwL8 clearness becomes after deleting your trauma’s and darkness in life.
Open your mind for release old thoughts…
Behavior is greater than Knowledge.
Welke karakter eigenschappen bezit een integer persoon?

Wat is integriteit?

Hoe zit een integer persoon in elkaar?

Welke persoonlijke eigenschappen bezit een integer persoon?

Welke karakter eigenschappen bezit een integer persoon?

Hoe waardevol is een integere werknemer voor een werkgever?

Hoe betrouwbaar zijn integere personen?

Waarom is het voor veel mensen moeilijk integer te zijn?

Wanneer is het moeilijk om voor mensen integer te zijn?

Wat is het?

Virginia Woolf.

Wat is integriteit? Integriteit is een persoonlijke eigenschap, of karakter eigenschap, dat iemand vast houdt aan zijn eigen ideeën, normen en waarden, ook al staat deze persoon onder druk.

Integer persoon

Hoe zit een integer persoon in elkaar? Welke persoonlijke eigenschappen bezit een integer persoon? Welke karakter eigenschappen bezit een integer persoon? Hoe herken je een integer persoon? Een integer persoon is:

 • Betrouwbaar,
 • Eerlijk,
 • Oprecht,
 • Onomkoopbaar en
 • Rechtschapen.

Waarheid

Een integer persoon bezit de juiste afstemming van:

 • Wat is goed of slecht,
 • Wat is waar, wat is juist of wat is verkeerd.

Een integer persoon zal nooit stelen als deze vind dat stelen slecht is.

Een integer persoon zal niet liegen als deze vind dat liegen slecht is. Een integer persoon zal geen leugentje om bestwil vertellen, want dat is ook liegen.

Duidelijk

Integriteit of integer zijn, is in dit geval een heel duidelijk principe: het is zwart en wit. Ondanks dat het voor veel mensen integer gedrag moeilijk is, is iemand die daadwerkelijk integer is, ook een echt integer persoon.

Moeilijk

Waarom is het voor veel mensen moeilijk om integer te zijn? Het kan voor veel mensen gemakkelijk zijn om niet integer te zijn omdat ze:

 • Onder (hoge) druk staan,
 • Haast hebben,
 • Zich niet goed voelen of omdat
 • Ze zich ziek voelen.

Als mensen zich:

 • Niet goed voelen,
 • Onder grote stress moeten presteren,
 • Of een enorm tijd gebrek te hebben, kan het soms gemakkelijker zijn om het gedrag te veranderen en besluiten te doen wat niet volgens hun eigen normen en waarden past.

Werk

Kan iemand op het werk een integer persoon zijn? Jazeker, werkgevers zien hun werknemers graag als integere persoonlijkheden! Kenmerken van een integer persoon op het werk zijn:

 • Het werk wordt adequaat uitgevoerd,
 • De functie wordt adequaat uitgevoerd,
 • Groot verantwoordelijkheid gevoel,
 • Klantgericht,
 • Collegiaal,
 • Houdt zich aan de geldende regels,
 • Houdt zich aan de normen en waarden die gelden op de werkvloer,
 • Houdt zich aan zijn belofte,
 • Houdt zich aan zijn woord,
 • Is loyaal aan het bedrijf of organisatie,
 • Blijft integer ondanks spanningen of werkdruk,
 • Werkt effectief,
 • Is fatsoenlijk,
 • Maakt geen misbruik van zijn functie,
 • Doet niet mee aan roddel,
 • Nemen klachten serieus,
 • Bewaren geheimen zorgvuldig.
In hun zelf gecreëerde bubbel van BV Nederland = dat technologie de wereld zou gaan redden maar het tegendeel is waar en slechts een grote stoorzender die het hele natuurlijke eco systeem verstoord voor mens, dier en plant.

Sinds 2020 heeft COVID-19 verreikende negatieve effecten op mensen veroorzaakt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Het kan onze persoonlijkheid zelfs verslechteren, ongeacht of we direct door het virus zijn besmet of niet.

De schokkende impact van persoonlijkheidsdaling met meer dan 10 jaar tijdens de COVID-pandemie is genoeg voor ons om na te denken over de huidige maatregelen die we hebben genomen om COVID-19 te voorkomen of te behandelen.

Mensen zijn holistische wezens van het fysieke lichaam, geest en ziel. Om het trauma in ons persoonlijkheidsniveau te helen, moeten we ons weer tot de natuurlijke wegen wenden – de bomen omarmen en genieten van het zonlicht. De natuur is een grote bron van enorme geneeskracht.

Niet

Wat zijn typische voorbeelden van mensen die niet integer zijn? Mensen zijn niet integer als ze:

 • Liegen,
 • Iets opleggen terwijl je er niet om vraagt.
 • Stelen en/of toe-eigenen ook al zijn dit mensen,
 • Zich niet aan hun woord houden en als ze,
 • Negeren je behoeftes en/of manipulatief gedrag,
 • Hoe hoger opgeleid, hoe erger de strijd,
 • Beloftes niet nakomen of verbreken.

Integriteit is de persoonlijke eigenschap, karaktereigenschap, van een individu die inhoudt dat de betrokkene eerlijk en oprecht is en niet omkoopbaar. De persoon beschikt over een intrinsieke betrouwbaarheid, zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt, heeft geen verborgen agenda en veinst geen emoties.

Verzon BV Nederland toch echt zelf Ukraine https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020
Vanwege deze.
A war about resources over humanity but they don’t care.
The bloodbaths of millions of indigenous people on the American continent. Where did this strange idea come from?https://youtu.be/Uq_gWty7psc
CHRIST TAUGHT REINCARNATION explain. When you preach outside you, you have to come back to do it all over again.

Voor wie meer wil weten over wat het betekend om samen een Supernatural Family te zijn.

Een Supernatural Family van de bron is het 5e element is ether en komt van Atharos = atmosfeer = quantum energie = color rainbow.

It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA? 

✨️Oude ziel:

Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het.

DNA is desoxyribonucleïnezuur. Deoxy-Deus in het Latijn = GOD. Ribo of Rabbi = Meester. Nucleic betekent Centrum. Zuur is alchemistisch vuur. DNA betekent GOD, Leraar & Meester – het interne vuur in het centrum van mijn wezen. Ons DNA is de GOD-molecule – de blauwdruk van de Goddelijke Mens. Het is de leraar en het spreekt tot zijn “BOODSCHAPPEN” om zijn werk uit te voeren. mRNA is “boodschapper” RNA en het is zijn taak om de taken van het DNA GOD-molecuul uit te voeren. Wanneer ons lichaam geneest, is het ons DNA dat berichten aan het mRNA geeft om zichzelf te genezen.

Nu kunnen we beginnen te begrijpen waar het allemaal om draait met menselijk mRNA. Wie probeert er nu menselijk DNA te hacken? Wat zijn hun motieven? Ga je je DNA programmeren of laat je anderen het voor je programmeren? Hint: degenen die het DNA van andere mensen willen programmeren, hebben meestal niet het beste met hen voor. ✨

De 5 zielsfase hier op aarde in tijdlijnen.
keuze mogelijkheden op aarde om karma in te lossen en welke doelen na te streven.
The old souls coming back = besef dat vroegere, verdrongen ervaringen u parten kunnen spelen.

Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap! 

Everything Is One Just Realize This! ( Non Duality ) https://youtu.be/oHC55gMLF14 

The Aura Types – Ra Uru Hu – Human Design System

Manifestor-generator-projector-reflector. Which type are you based on your aura?
The leader cares about and is not ego driven = in balance. Behind every successful man is A strong women.

Deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren. Ik kniel voor de edelste van alle wijzen, Pantanjali, die geestelijke rust tot stand bracht door zijn werk over Yoga, helderheid van taalgebruik door zijn werk over spraakkunst en zuiverheid van lichaam door zijn werk over geneeskunde om emotionele onstabiliteit voorkomende aan ons vluchtige bestaan van leven om te zetten naar mentaal gedreven met respect naar anderen ten aanziens naar het eigen lichaam.

No medicine anymore if you be aware of this = This is Magnificent… open your third eye for more power.

This is Magnificent… open your third eye for more power.
Religion, Yoga teaching, Buddha and kosmos combined is explained here.
Doet men yoga slechts tijdelijk tot men het derde oog heeft bereikt voor vol bewustzijn en alle 5 zintuigelijke waarnemingen open staan.

Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.

Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.

Vergeet niet dat meer dan half Amerika de oude Duitsers van de 2e wereldoorlog zijn en verklaart de wapen industrie en krijg je overheveling van gedrag van generatie op generatie. Die Duitsers verkleedde zich snel voordat de Amerikanen en Canadezen ons bevrijdde, deden net alsof ze niets gedaan hadden, kwamen wederom op voorname posities in de USA en gingen gewoon door met hun praktijken en gedrag en hebben we nu nog steeds last van. Een ziel maakt altijd zijn daden af tenzij hij boete doet voor zijn (de meesten vermijden dit en blijven hangen op ego en lust en zadelen iedereen op met hun ongemakken) gedrag en anders kiest te doen, anders bouwt hij weer karma op en gaat in een volgend leven verder is toch de onsterfelijke geest die slechts 215 gram weegt en op deze manier verder gaat.

Kwamen wederom op voorname posities in de USA en gingen gewoon door met hun praktijken en gedrag, beseften niet dat zij oorlogsmisdadigers zijn van toen in het “NU”. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed en Bessel vd Kolk legt dit uit.
What is trauma? “The Body Keeps the Score” https://youtu.be/BJfmfkDQb14 Bessel van der Kolk

Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan?

DNA is desoxyribonucleïnezuur. Deoxy-Deus in het Latijn = GOD. Ribo of Rabbi = Meester. Nucleic Means Center. Zuur is alchemistisch vuur. DNA betekent GOD, Leraar & Meester – het interne vuur in het centrum van mijn wezen. Ons DNA is de GOD-molecule – de blauwdruk van de Goddelijke Mens. Het is de leraar en het spreekt tot zijn “BOODSCHAPPEN” om zijn werk uit te voeren. mRNA is “boodschapper” RNA en het is zijn taak om de taken van het DNA GOD-molecuul uit te voeren. Wanneer ons lichaam geneest, is het ons DNA dat berichten aan het mRNA geeft om zichzelf te genezen.

Nu kunnen we beginnen te begrijpen waar het allemaal om draait met menselijk mRNA. Wie probeert er nu menselijk DNA te hacken? Wat zijn hun motieven? Ga je je DNA programmeren of laat je anderen het voor je programmeren? Hint: degenen die het DNA van andere mensen willen programmeren, hebben meestal niet het beste met hen voor. ✨

Hoe een trauma en holistische genezing die levens echt zouden verlichten en veranderen.

Open Your Third Eye Chakra for Spiritual Awakening.
The root to supreme self is beyond lust and chaos (low self esteem) is the ego upwards to chakra seven. 80% van de wereld populatie leeft in chaos en lust.
From chaos to supreme self.
Chakra’s zijn energie centra’s in het lichaam die als ze gezond zijn open staan om het lichaam te voorzien van levensenergie.
Ego is the dark night of the soul en verzint van alles wat er niet toe dient. Je hebt ellenlange discussies vanwege chaos.
Komt omdat de route van supreme self niet is afgelegd en kan je je hele leven blijven hangen op chaos en lust.

Chosen ones, why are you hated so much? this is the reason | Spirituality | Awakening

Spirituality | Awakening

Wat je nodig hebt is een goed hart en een zuivere intentie….”Laat je niet provoceren”

Geen inlevingsgevoel op hoog niveau en totaal geen respect voor anderen.

Geen enkel middel werd geschuwd en de kosten speelden blijkbaar ook geen enkele rol.

https://denieuwewereld.substack.com/p/wat-doen-we-met-de-rotte-appels?utm_source=substack&utm_medium=email

De 4 slaapfasen

1e is verwerken van de dag.

2e is je brein gaat om zoek naar begin, midden en eind van het verhaal.

3e de echte slaapfase (gemiddeld 4 uur)

4e je wordt wakker met de oplossing uit vorige gebeurtenissen en maakt schakel met eerdere ervaringen van het begin van het verhaal = eureka gevoel en maakt een emotie af en het verhaal is compleet.

Spirituele Betekenis Bloedmaan
De Maan is de moeder van het universum en staat symbool voor onze emoties. Bij een verduistering kunnen bepaalde emoties worden versterkt. De Bloedmaan betekenis op spiritueel gebied is verandering en spirituele groei. Door deze maan kunnen negatieve en onverwerkte gevoelens worden uitgelicht en kan er duidelijk worden wat jou op emotioneel gebied bezig houdt. En dat kan zorgen voor innerlijke onrust. Dat klinkt misschien niet als een ontwikkeling waar je naar uitkijkt, maar het is er wel een waar je veel aan kunt hebben. Je zou voor een korte tijd direct in verbinding staan met je intuïtie, die je precies vertelt welke gevoelens aandacht nodig hebben.

Geef onverwerkte emoties een plek
Dit energetische effect dat de bloedmaan teweeg brengt is een prachtige kans om te werken aan je persoonlijke groei. Net als elke andere volle maan vraagt het je te kijken naar hetgeen je graag los wilt laten, zodat er meer ruimte ontstaat om je ware zelf te zijn. Omdat emoties nu juist aan de oppervlakte liggen, kun je deze kennis gebruiken om oude patronen en beperkende overtuigingen (de verhalen die je jezelf vertelt zoals: ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet) te doorzien. Deze bewustwording vormt de eerste stap naar de oplossing. Je kunt namelijk niks oplossen als je niet weet wat er op te lossen valt. Praktisch gezien mag je vanavond of morgen een moment nemen van stilte om te luisteren naar jezelf. Gun jezelf 5 minuten om je te onttrekken aan de dagelijkse beslommeringen. Geen tijd is geen excuus. Iedereen kan 5 minuten vrij maken.

Wist je dat je lichaam dezelfde ritmes volgt als de seizoenen en erdoor beïnvloed wordt? Niet alleen je emotionele lichaam, maar ook je fysieke lichaam. Je organen vormen de verbindende schakels tussen psychologie, bezieling en het lichaam. Wanneer zij niet goed functioneren, stagneert je energie, de bron van veel klachten.

Conny Coppen legt helder uit hoe emoties, organen en seizoenen samenhangen. Wil jij leren hoe je verbanden en relaties kunt zien tussen je lichaam, ziel en psyche?

Disharmonie, het niet volgen van je ware zelf, is vaak de oorzaak van klachten. Praktische oefeningen zoals visualisaties, het kloppen van de meridianen, op duidelijke schematische tekeningen aangegeven, voedingsadviezen en andere ondersteunende maatregelen kunnen het evenwicht herstellen. 

https://www.boekenwereld.com/conny-coppen-de-tao-van-gezondheid-9789020218619?utm_campaign=Boekmailing_taovangezondheid&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&mpid=YbqaZCtHd53bQnw-MTE9RedgifixfWY-9yPsQ9HY386veZZ

Ontdek het geheim van gezondheid en je goed voelen

Wat is de beste voeding? Is de zon goed voor je, of gedij je beter in de schaduw? Volgens de ayurveda is het antwoord op deze vraag voor elk persoon anders. Wat goed voor jouw lichaam is, hangt af van de drie energieën (vita, kapha, pitta) die in jouw lichaam aanwezig zijn. Breng deze energieën in evenwicht, dan optimaliseer je je gezondheid en kan je energie volop stromen. 

In deze online training ‘Ayurveda’ geef je met kruiden, voeding, meditatie, verzorging en beweging antwoord op de vraag: “hoe breng ik mijn lichaam in balans”?

10 Beginselen voor de volksgezondheid

In tijden van nood functioneren samenlevingen het beste als ze oude principes en ethische waarden handhaven, die in de loop van vele jaren zijn ontwikkeld en nog steeds van toepassing is open staan voor.

Deze volksgezondheidsprincipes hadden moeten worden toegepast op de zelf gecreëerde Covid-19-respons om te komen to hun zelf verzonnen New World Order. Is totale controle over het volk.

1. De menselijke waardigheid en de persoonlijke vrijheden moeten onder alle omstandigheden worden geëerbiedigd. Eventuele beperkingen van de individuele vrijheid om redenen van volksgezondheid moeten tijdelijk en geval-specifiek zijn en moeten pas in laatste instantie worden uitgevoerd onder een buitengewoon hoge bewijslast van de noodzaak, redelijkheid en evenredigheid ervan.

2. Een holistische definitie van gezondheid omvat fysiek, mentaal, spiritueel en sociaal welzijn.

3. Individuen hebben het recht op lichamelijke integriteit, d.w.z. om vrije keuzes te maken met betrekking tot hun lichaam en om vrij te zijn van elke inmenging in hun lichaam waarmee ze niet instemmen.

4. Gezondheidswerkers mogen gezondheidsinterventies alleen aanbevelen op basis van individuele behoeften en alleen als de voordelen opwegen tegen de risico’s voor die persoon.

5. Gezondheidswerkers moeten vóór elke medische interventie geïnformeerde en vrijwillige toestemming van personen verkrijgen. Onnauwkeurige informatie, psychologische manipulatie en elke vorm van dwang maken toestemming ongeldig.

6. Interventies op het gebied van de volksgezondheid moeten particuliere medische informatie beschermen. Interventies die leiden tot discriminatie en stigmatisering op basis van persoonlijke zorgkeuzes zijn onethisch.

7. Bij volksgezondheidsinterventies moet rekening worden gehouden met biologische (pathogene, genetische factoren, gezondheidstoestand, medische interventies…), alsook met sociale determinanten van gezondheid, met inbegrip van economische stabiliteit en werkgelegenheid, buurt en fysieke omgeving, gemeenschapsondersteuning en mentaal welzijn en toegang tot en kwaliteit van onderwijs, voedsel en gezondheidszorg.

8. Er moet een multidisciplinaire aanpak worden gevolgd om de effecten op korte, middellange en lange termijn van een interventie op het gebied van de volksgezondheid te beoordelen voordat deze ten uitvoer wordt gelegd.

9. Personen en gemeenschappen die rechtstreeks door interventies op het gebied van de volksgezondheid worden getroffen, moeten deelnemen aan het besluitvormingsproces om hun billijkheid, geschiktheid en succes te waarborgen.

10. Vertrouwen in de volksgezondheid is gebaseerd op transparantie en eerlijkheid. Beleid en aanbevelingen moeten gebaseerd zijn op nauwkeurige gegevens — vrij van belangenconflicten. Ze moeten ook voortdurend worden verbeterd door middel van een open wetenschappelijk debat.

De wereld in beweging waarin het bewustzijn aan het veranderen is. 

Wat is de essentie in U is ascension in nature. AL betekent All Related To. Heb uw naaste lief.
LIGHT ETHER – The Stuff We’re Made Of = https://youtu.be/oT2DmLyrpws Roy Martina legt het uit hoe dit werkt.
The Earth Is Wobbling: The Precession of the Equinoxes https://youtu.be/adzx547ptck
First the economic collapse.

De toekomst omarmen = De komst van het Waterman-tijdperk = Diep en anders nadenken 

PERSPECTIEVEN OP LANGERE TERMIJN

Elke geboorte gaat gepaard met enige strijd en pijn, en alleen iemand die bijzonder naïef is kan de stelling huldigen dat belangrijke veranderingen in spirituele, maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke domeinen, zoals we nu ervaren, zich probleemloos en zonder pijn of offers kunnen voltrekken. We zijn echter geen “pionnen op het schaakbord van de goden”. 

Het is aan elk individu om de astrologische configuraties – die in de 21e eeuw ontstaan – op te pakken en zo bewust en constructief mogelijk te werken met dat wat deze energieën symboliseren. Geen enkel planetair aspect is wezenlijk “slecht”. Zelfs de aspecten die duiden op een periode van persoonlijke twijfel en conflicten kunnen positieve resultaten opleveren die het leven verrijken.

Het samenvallen van de verschuiving van een astrologisch tijdperk met het begin van een nieuw millennium in de menselijke tijdrekening confronteerde en confronteert ieder van ons met enorme uitdagingen. In het ergste geval zullen we waarschijnlijk doen wat mensen altijd hebben gedaan: redding zoeken in buiten onszelf gelegen politiek of spiritueel gezag, anderen de schuld geven van onze moeilijkheden en weigeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze persoonlijke keuzes en problemen. In het beste geval kunnen we ons voordeel doen met de transits van de langzame planeten door onze levensvisie te verbreden, ons bewust te worden van het grotere geheel waarvan ieder van ons deel uit- maakt en om persoonlijk de best mogelijke bijdrage te leveren aan deze grotere menselijke eenheid. 

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, dat wil zeggen: innerlijk. Verandering begint ook innerlijk, en gehoor geven aan de dynamische geest van deze tijden betekent, vóór alles, dat ieder deze dynamische geest in zijn of haar eigen leven op zijn of haar eigen manier beleeft, in overeenstemming met de eigen hoogste waarden. 

Als ieder van ons dit zelfs maar een klein beetje doet, zullen er reuzenschreden worden gezet op de weg van de menselijke vooruitgang die door de huidige planetaire bewegingen wordt gesymboliseerd. 

Wanneer de horoscoop goed gelezen wordt, hij als een spiegel van het ware zelf fungeert, waarin verleden, heden en toekomst samenvallen en daarom terecht over “Karma van het Nu” gesproken kan worden.

New age

Het begrip new age duidde oorspronkelijk, in de jaren vijftig en zestig, expliciet op de verwachting van de komst van het astrologisch tijdperk van de Waterman, dat zich zou kenmerken door liefde, licht en verbondenheid met het Al dus niet Ai is niet wenselijk voor het brein want het is tenslotte jouw brein.

Tot hier en niet verder.
Versterk je centrum en bescherm je grenzen met Tot hier en niet verder van Rolf Sellin. Vind je het vaak moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Werk je soms zo lang achter elkaar door zonder pauze dat je hele lijf er zeer van doet? En wil je soms liever maar helemaal het contact met iemand verbreken dan dat je gewoon zegt waar het op staat? Dan vind jij het absoluut lastig om je grenzen aan te geven! Dit boek gaat je helpen met behulp van inzichten en concrete methoden om dit te leren.

Rolf Sellin legt in dit boek uit wat grenzen precies zijn, waar ze liggen, welke weerstand je kunt ervaren en hoe je ze mentaal, fysiek, communicatief en energetisch stelt. Grenzen stel je niet alleen voor anderen, maar ook (juist!) voor jezelf. Sellin laat je zien dat wanneer anderen telkens over jouw grenzen heen gaan, jij daar zelf een belangrijk aandeel in hebt.
Met behulp van onder andere een zelf-kennistest en reflectievragen ontdek je precies waar je vaardigheden om grenzen te stellen voor verbetering vatbaar zijn en ga je hiermee aan de slag. Zo geef je je eigen ‘workshop grenzen stellen’ vorm. Grenzen stellen vergt oefening en dit boek geeft concrete methoden die werken.

https://www.boekenwereld.com/rolf-sellin-tot-hier-en-niet-verder-9789020219876?utm_campaign=2022_IL_winteractie_dag5&utm_term=tot_hier_en_niet_verder&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&mpid=x6aqQVJnJMJaV9h-MTE9RedgifixfWY-h26XsiXa9CZ9aVh

Materialistisch reductionisme en fragmentering van het bestaan. Deze kritiek leidde onder meer tot alternatieve methoden voor psychische en lichamelijke gezondheid en een holistische variant van de natuurwetenschap.

Het Aquarius-tijdperk zou volgens de new age-beweging een transformatie naar een verhoogde frequentie of energieniveau betekenen, waarin men een hogere staat van bewustzijn zou bereiken.

Door sommigen wordt het tijdperk de vijfde dimensie genoemd.

Is fully awareness to make this world a better place.

De nieuwe Waterman energie sinds die tijd is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. Verplaatsen we van begeerte naar intelligentie met de hele wereld, draaien we van yang naar yin voor de komende 2000 jaar en komt de hele wereld hier op uit “We geloven niet meer blindelings in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

Alleen SAMEN kunnen wij een mooie WERELD creëren | ROY MARTINA & TIM DOUWSMA

Wat mij raakt is het stuk wat jezelf moet helen. Is de spiegel die je voorgehouden wordt.

You are God & The Ego = The Devil

You are already God. Your ego is the devil.

Learn to lead quickly Epub English is available on Apple Books. 

https://books.apple.com/us/book/learn-to-lead-quickly-epub-english/id1547109813?ls=1

Aquarius =  Authenticity, Respect, Mother earth Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will.

Emotional Intelligence…

Waterman energie is: terug naar de oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Liefdadigheid, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren.

Hoe bevrijd je jezelf uit de greep van oude pijn.

Wanneer je lichter wilt leven, moet je aan de slag met de dingen die je bezwaren. Maar hoe bevrijd je jezelf uit de greep van oude pijn, teleurstellende ervaringen en giftige sociale systemen?

De online cursus ‘Transformeer en heel je oude pijn’ is voor jou als je niet alleen van symptomen af wil, maar ook naar de oorsprong van de pijn in je leven wil gaan.

Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent? Wil je leren hoe je (oude) gedrags- en reactiepatronen kunt herkennen? Neem de tijd om jezelf uit te dagen en te helen met de online cursus ‘Transformeer en heel je oude pijn’.

De cursus is verrijkt met:

 • Het e-book Radicale transformatie van Langston Kahn
 • 25 oefeningen, meditaties en visualisaties (Nederlands gesproken)
 • Een 12 maandenplanner met schrijfopdrachten

De online cursus is direct na betaling beschikbaar via de toegangslink in de bevestigingsmail en/of via je account. €32,50

My book Breathing and emotions is available on Apple Books. 

https://books.apple.com/us/book/breathing-and-emotions/id1560465605?ls=1

WEALTH, FAME, POWER…..

JONGERENTOOL “MIJN POSITIEVE GEZONDHEID” GELANCEERD

“MIJN POSITIEVE GEZONDHEID”

Het Institute for Positive Health (iPH) heeft met financiering van FNO een jongerenversie ontwikkeld van de tool Mijn Positieve Gezondheid. De Jongerentool is op 8 april tijdens het event Krachtpatsers gelanceerd.

De tool is (na registreren) hier in te vullen.
Lees hier het onderzoeksverslag over de ontwikkeling van de tool.
 
De tool helpt jongeren na te denken over wat voor hen belangrijk is en wat ze kunnen doen om zich beter te voelen. Om daar achter te komen beantwoorden jongeren vragen en worden zich zo bewust van hoe ze hun gezondheid ervaren. Gezondheid wordt hierbij gezien als het vermogen om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan en daarbij zo veel mogelijk zelf de regie te voeren.

They must reincarnate again and again http://yogananda.com.au/gurus/yogananda_quotes_secret_of_life_45.html#top

It may be beneficial for some of us to seek out medical or psychological treatment during our awakening process. We must follow our own inner guidance on how to proceed with what is occurring within our physical and energy body systems at this unprecedented time of acceleration.

Certain symptoms are now becoming more apparent and when we know this as a process and that many others are feeling the same things, a certain serenity can be brought into the mind. Many can rest in the knowledge that they are being transformed in ways that may feel extremely unusual and difficult on the physical body.

https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

Some of the most common symptoms reported include:

 • cranial pressure and headaches
 • extreme fatigue
 • heating up of the physical body
 • nausea
 • dizziness
 • forgetfulness
 • irritability
 • sleeplessness
 • joint pain
 • body aches
 • muscle cramps in legs and calves and shoulders
 • flu-like symptoms
 • kundalini experiences
 • diarrhea
 • feeling out of sorts
 • muscle pains
 • skin rashes
 • tingling in body parts
Who Am I? Connect to Who You Really Are.

Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension.

https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic…/

A feeling that something is ‘about to happen’ or something important is coming, although you don’t know what or when.

The Photon Belt’s ascension energy signs and symptoms and what the Photon Belt is. It’s been updated for 2022.

Below is a list of photon belt ascension symptoms.
Feeling stress
A feeling of disorientation
Unusual aches and pains

https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic…/

The choice is entirely yours, and the opportunity is for all. Those who resist the new energy will not be able to make it through the twelve vortexes.
We know that many will choose at a soul level and at the conscious level to leave or vacate their physical bodies rather than let go of their fears, preconceived ideologies, and personal agendas that are not serving the highest good of all rather than lovingly allow themselves to go through the necessary steps of this transformation and reincarnated in another timeline in another body is avoiding truly happiness now and set up others with their bad behavior in a egoistic way = child behavior = ego = lust.

Alle leden van de Verenigde Naties hebben zich gebonden aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.