September 28, 2023
The New World Order.

De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden. 

https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

Biden To Order US Dollar Replaced with Trackable “Spyware” Version?

Where were you on March 9, 2022……when President Biden signed the death warrant on American freedom? On that day, in a hushed ceremony at the White House……without the approval of Congress, the states, or the American people…Biden signed into law Executive Order 14067.
Buried in his Order are a few paragraphs, titled Section 4…The language in Section 4 makes Order 14067……the most treacherous act by a sitting President in the history of our republic.

Because Section 4 sets the stage for…
●Legal government surveillance of all US citizens…
●Total control over your bank accounts and purchases…
●And the ability to silence all dissenting voices for good.
●In this new war on freedom, the Dems aren’t coming for your guns.
●They’re coming for your money.
And it’s already started.

This is what I believe Section 4 of Biden’s Order means for all Americans…it is laying the groundwork for…
●The US dollar being made obsolete.
●Soon, your cash will be confiscated – or will simply be worthless paper.
●The cash currency we have now will be replaced with a new, programmable digital tokens.
●But the truth is, few outside the deep state recognize Biden’s move for what it really is.

This new currency will allow for total control of all GLOBAL citizens.
Because every “digital dollar” will be programmed by the various governments……that means they will be able to “turn on or off” your money at will.
Not only that, but they’ll be able to TRACK and RECORD every purchase you make.
This is very different than “online banking”…And it has nothing to do with crypto.
The digital dollar means illicit governments would be able to punish any contribution, purchase, or even social media comment they don’t like.
IT also has the built in ability to prohibit you from spending any of your digital currencies if you go beyond a certain distance from the area you live in, named “the 15 mile cut-off….”
US trials are already well underway.
China and Russia have already launched pilot programs for their own digital currencies.
More than half the countries in the world and almost 90% of central banks are testing or exploring a digital currency right now.
Under Project Lithium and Project Hamilton, the new “spyware” currency has been quietly tested for several years.
I predict we’ll see a digital dollar hit circulation next year – or 2024 at the latest.

World leaders who make this agenda’s long time ago are woke leaders and haven’t learnt.

GREAT RESET-NWO

Het slavernij verleden van Von der Leyen = Je herhaalt altijd het verleden in het heden URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN.

https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/ 

https://www.vrijheidsrechten.nl/wp-content/uploads/2022/10/resolutie-van-het-soevereine-nederlandse-volk.pdf zie “MONOPOLY: EEN TOTAALPLAATJE VAN THE GREAT RESET” https://www.bitchute.com/video/cHMwZURVEQMs/
Iets om over na te denken….

Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.

You have been living in the mind your whole life. Come back Home.

Op spiritueel niveau gaat manifesteren over dieperliggende zaken. Dingen die we misschien vergeten zijn of weggestopt hebben omdat we denken het toch niet te kunnen bereiken. Dit niveau gaat over eenheidsbewustzijn, over grotere levensvragen, je missie en doelen in het leven en over het inzetten van jouw authentieke talenten en grootste kracht. Voor veel mensen is het lastig om deze dingen net als op de andere holistische niveaus te manifesteren. Waarom is dat eigenlijk?

Samenhang

Holisme gaat uit van verbinding: alles hangt met elkaar samen. Ook de niveaus in je holistische lichaam staan met elkaar in verbinding en oefenen dus invloed op elkaar uit. Je spirituele niveau is het niveau van je ziel; de blauwdruk van jouw leven. Hier ligt alles opgeslagen wat je hebt ervaren tijdens je gehele ontwikkeling als mens én daarvoor. Elke ervaring gaat gepaard met gevoelens (op fysiek en emotioneel niveau), gedachten en overtuigingen (mentaal) en motivatie en energieuitwisseling (energetisch). Zie je de samenhang en onderlinge invloed van alle niveaus met en op elkaar?

Wie je werkelijk bent: een zuiver licht

In de blauwdruk van jouw leven, op zielsniveau, ligt wie jij werkelijk bent opgeslagen. Dit is je ware zelf, vanuit de oorsprong van je leven. Zonder oordelen, patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen. Je kunt je ware zelf zien als een puur en zuiver lichtje, dat volop kan stralen omdat er geen van bovenstaande beperkingen zijn.

Dat stralende lichtje wordt in de loop van je leven steeds minder fel. Door alles wat je meemaakt plaats je onbewust steeds weer een lampenkapje over dat lichtje heen. Vooral het mentale niveau speelt hier een rol: op dit niveau ontwikkelen zich overtuigingen en bijvoorbeeld de manier waarop je over jezelf denkt. Wat zich afspeelde in je vroege kinderjaren, je thuissituatie, op school, in je sociale leven heeft enorm veel invloed op je denkwijze en de bijbehorende gevoelens. En vervolgens ga je handelen en leven naar die overtuigingen. Zo manifesteer je jezelf onbewust als iemand die je eigenlijk niet bent, maar die je denkt te moeten zijn. Misschien omdat je aan de verwachtingen van je omgeving wilt voldoen? Of misschien omdat je op deze manier volgens jouw overtuigingen het beste kunt overleven?

De mooiste versie van jezelf

Voor jou is dit heel gewoon, omdat het ingesleten patronen zijn geworden. Je leeft dan naar je overtuigingen en laat je ervaringen bepalen hoe jij je manifesteert. Maar bedenk eens: wat zou er allemaal mogelijk zijn als je die overtuigingen en patronen eens los kunt laten, zodat je weer dichter bij dat onbelemmerd stralende lichtje komt? Als je al die lampenkapjes af kunt leggen, maak je verbinding met jouw pure, zuivere bron van bestaan, jouw essentie. Daar ben je, wie je werkelijk bent en daar vind je jouw diepste wensen, talenten en verlangens. En als je die manifesteert, leef je de mooiste versie van jezelf.

Bewustzijn en verbinding

Om dat te bereiken is het erg belangrijk dat je je bewust wordt van je belemmeringen, van alles wat jou tegenhoudt te zijn wie je werkelijk bent. Vaak zijn het je gedachten, ontstaan uit overtuigingen, die erg in de weg zitten om die lampenkapjes af te leggen. Weerstand als ‘ja maar…’, gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’ en emoties die daarbij een rol spelen, zijn de beperkingen waar je je bewust van mag worden. En waarvan je je mag realiseren dat je ze alleen maar hebt, zodat je ze ook los kunt laten of in elk geval kunt veranderen naar iets dat positieve energie brengt. Je zult ontdekken dat dit een gezonde uitwerking heeft op al je holistische niveaus. En daarmee maak je de verbinding zuiver, zodat je vanuit je zielsniveau kunt manifesteren wie je werkelijk bent!

Hou jij je stil om de lieve vrede te bewaren?

De lieve vrede bewaren: waarom wil je dat zo graag en waarom doe je het? Vrede betekent dat er geen oorlog, ruzie of trammelant is. Er is rust en kalmte en we kunnen zonder conflicten en gevechten met elkaar omgaan. Dat is vrede! Maar wat is dan lieve vrede? 

De lieve vrede is een vorm van schijnharmonie, schijnvrede of nepharmonie. Omdat jij je mond houdt, is er vrede. Zo lief is de vrede dus ook weer niet. Jij mag niet zijn wie je bent. Jij kan niet zeggen wat je voelt en ervaart. Het is dus voortdurend manoeuvreren tussen de bermbommen door.

Tot hier en niet verder.
Versterk je centrum en bescherm je grenzen met Tot hier en niet verder van Rolf Sellin. Vind je het vaak moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Werk je soms zo lang achter elkaar door zonder pauze dat je hele lijf er zeer van doet? En wil je soms liever maar helemaal het contact met iemand verbreken dan dat je gewoon zegt waar het op staat? Dan vind jij het absoluut lastig om je grenzen aan te geven! Dit boek gaat je helpen met behulp van inzichten en concrete methoden om dit te leren.

Rolf Sellin legt in dit boek uit wat grenzen precies zijn, waar ze liggen, welke weerstand je kunt ervaren en hoe je ze mentaal, fysiek, communicatief en energetisch stelt. Grenzen stel je niet alleen voor anderen, maar ook (juist!) voor jezelf. Sellin laat je zien dat wanneer anderen telkens over jouw grenzen heen gaan, jij daar zelf een belangrijk aandeel in hebt.
Met behulp van onder andere een zelf-kennistest en reflectievragen ontdek je precies waar je vaardigheden om grenzen te stellen voor verbetering vatbaar zijn en ga je hiermee aan de slag. Zo geef je je eigen ‘workshop grenzen stellen’ vorm. Grenzen stellen vergt oefening en dit boek geeft concrete methoden die werken.

https://www.boekenwereld.com/rolf-sellin-tot-hier-en-niet-verder-9789020219876?utm_campaign=2022_IL_winteractie_dag5&utm_term=tot_hier_en_niet_verder&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&mpid=x6aqQVJnJMJaV9h-MTE9RedgifixfWY-h26XsiXa9CZ9aVh

Innerlijk weten en vertrouwen = De helende reis ISBN 978-90-225-3569-1

Het is dus allemaal Past Memory en eerdere gedragingen uit het verleden die je herhaalt in het heden. Oude emoties die geuit mogen worden om oude wonden te herstellen.

Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension.

https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic-highs-and-lows/

Below is a list of photon belt ascension symptoms.
Feeling stress
A feeling of disorientation
Unusual aches and pains
Waking at night between 2 and 4 am
Memory loss
Heightened sensitivities to your surroundings
Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision

Zijn dus allemaal energieen die worden losgewrikt bij de mensen = 12.12.2022 Poort Energie

De laatste belangrijke poort van dit jaar. Deze poort is een zeer intense poort. Voor de meeste mensen hier op dit kanaal heeft het te maken met 12D bewustzijns energie. Het is de afsluiting van het liefdes jaar. Ik hoop dat vele de liefde voor zichzelf geintregeert hebben in het systeem en zijn samen gesmolten.

De 12.12 laat zien dat gelijkwaardig zijn in jezelf zeer belangrijk is tussen je mannelijke (Aards Mentaal) en vrouwelijke (Spiritueel Emotioneel) energie, waardoor er een nieuwe weg zichtbaar werd in eenheid. Je hebt geleerd dat beide werelden (3D & 5D) voor jou de nieuwe wereld heeft gecreëerd (12D).

De Bron is de ziel van het spirituele rijk. Het alles omvattende…. het alles wetende…. 

❓️Wat is een ziel?

De Bron splitst een deeltje van het-zelf op naar bv een mens hier op Aarde. Het is een stukje van het-zelf. Het alles wetende en alles omvattende stukje ziel komt in een persoon terecht.

👤De mens 

🌱Aards 3D

Wij als mens hebben een lagere zelf (1e 2e 3e chakra) en hier zit veel emoties en trauma vast. 

🌌Spiritueel 5D

Wij als mens hebben een hogere zelf (5e 6e 7e chakra) en hier zitten blokkades zoals overtuigingen, illusies en patronen vast.

En is dus deze die in ieder aanwezig is die het niet buiten zichzelf zoeken maar weten dat dit in je zit = DNA is desoxyribonucleïnezuur. Deoxy-Deus in het Latijn = GOD. Ribo of Rabbi = Meester. Nucleic betekent Centrum. Zuur is alchemistisch vuur. DNA betekent GOD, Leraar & Meester – het interne vuur in het centrum van mijn wezen. Ons DNA is de GOD-molecule – de blauwdruk van de Goddelijke Mens. Het is de leraar en het spreekt tot zijn “BOODSCHAPPEN” om zijn werk uit te voeren. mRNA is “boodschapper” RNA en het is zijn taak om de taken van het DNA GOD-molecuul uit te voeren. Wanneer ons lichaam geneest, is het ons DNA dat berichten aan het mRNA geeft om zichzelf te genezen.

You have access to a bank that is the source of Infinite Abundance.

Nu kunnen we beginnen te begrijpen waar het allemaal om draait met menselijk mRNA. Wie probeert er nu menselijk DNA te hacken? Wat zijn hun motieven? Ga je je DNA programmeren of laat je anderen het voor je programmeren? Hint: degenen die het DNA van andere mensen willen programmeren, hebben meestal niet het beste met hen voor. ✨

Ga je je DNA programmeren of laat je anderen het voor je programmeren?
A.I. ? We Tried To Warn You! (LAST WARNING)

Heeft dus met ademhalen te maken is inademen door je neus wetende dat dit plaatsvindt = Wie begrijpt wat verkeerd begrijpen inhoudt-op een heel diep niveau, steeds wanneer we eenvoudigweg de dingen om ons heen waarnemen, of gewoon aan het denken zijn. Wat betreft de kanalen diep binnenin ons wat betreft de subtiele winden erin puilen de twee zijkanalen altijd uit van verkeerd begrepen gedachten en de twee vergiften die daaruit ontstaan: op een verkeerde manier van dingen houden en er op een verkeerde manier een hekel aan hebben. 

En in het kielzog van onze gedachten volgt nog een zwerm andere. 

In het Maan-kanaal (linker neusgat): gedachten van bezitsdrang, onmogelijke verlangens, trots. Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van houden van. 

In het Zon-kanaal (rechter neusgat): gedachten van boosheid, haat, wedijver. 

Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van afkeer. 

Maar op de dag dat je ziet, weet u, in die korte periode van zien die misschien niet langer dan een half uur duurt, bij die meest gezegende van alle mijlpalen, dan stopt gedurende die paar kostbare minuten al het verkeerde begrijpen. Alle macht van de winden in de zijkanalen houdt op. En dan, weet u, kan de ziener, de persoon die ziet het heldere licht onversneden ziet zoals het is, stilhouden en zijn intrek nemen in wat zijn eigen ware natuur is. Op de dag dat je ziet, bereik je een compleet andere werkelijkheid een oneindig hogere werkelijkheid. En die is helder en zuiver en onzichtbaar en ultiem zoals in onze gewone werkelijkheid alleen een diamant dat is: volledig helder en kleurloos, zuiver diamant in elk van zijn atomen. 

En op zijn eigen armzalige fysieke manier is hij een metafoor voor het ultieme, omdat binnen dit universum geen enkel object een diamant kan krassen behalve een andere diamant. En je verblijft die paar minuten in die hogere werkelijkheid en de enige wind en de enige gedachte in je die dan nog kracht heeft is het zien, en dat bevindt zich uitsluitend in het middenkanaal, voor de allereerste keer. En dan maak je je weer los van het zien en daarmee worden de winden in de zijkanalen weer in gang gezet en verlaat je de plaats waar je zojuist verbleef. Maar het is een mijlpaal, begrijpt u wel, want wanneer de winden op die manier, zuiver en volledig, alleen door het middenkanaal stromen, zelfs al is het maar gedurende enkele minuten, dan ben je voor altijd veranderd en ben je er heel dichtbij om dat perfecte wezen van licht te worden dat talloze anderen op talloze planeten kan gaan helpen, alles op het zelfde ogenblik, zoals ons aller bestemming is. En in de uren na het zien, diezelfde dag nog, kijk je in de toekomst en je ziet en kent het wezen dat je zult worden en je weet met volledige zekerheid wanneer het zover zal zijn. En op die dag wordt ook de knoop bij het hart geopend en zul je voor de eerste keer die volledige vorm van vreugde ervaren waarover we gesproken hebben: je ziet rechtstreeks het oneindige met alles wat groeit en bloeit.

Met als doel = Lichtwerkerschap is een roeping, je hebt een missie in het leven, een taak te volbrengen.

Hint: degenen die het DNA van andere mensen willen programmeren, hebben meestal niet het beste met hen voor. ✨

Het zijn zielen die in deze tijd incarneren om de mensheid bij het ontwaken te helpen. Het eigen bewustzijn te verhogen waardoor anderen ook verhogen.

Door vanuit licht, liefde en bewustzijn te leven, voelen anderen, op onbewust niveau, dat zij dit ook mogen doen. Door bewust te leven en jezelf te zijn kan jouw licht dus heel veel andere mensen helpen.

Wist je dat er diep verborgen in je lichaam een plek is waar je emoties worden opgeslagen? De psoas wordt daarom ook wel de spier van de ziel genoemd. De psoas is het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. Je psoas reageert instinctief als je onrust, onveiligheid en stress ervaart, wat zich onder andere uit in heup-, buik- en rugklachten.

Een fascinerend boek voor iedereen die bezig is met lichaamsbewustzijn!

Door op een holistische manier naar gezondheid te kijken en de mens als een organisme te zien dat voortdurend in ontwikkeling en wording is, is het mogelijk om van je klachten te herstellen en als mens te helen.

https://www.boekenwereld.com/liz-koch-psoas-de-spier-van-de-ziel-9789020217025?utm_campaign=2022_IL_winteractie_dag2&utm_term=psoas_de_spier_van_de_ziel&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&mpid=tJjsBjgzAaMwBJw-MTE9RedgifixfWY-ZjgX8xCeMDhjkVu

Trust yourself first from your hart.

Wij lichtwerkers zijn ons ervan bewust dat we de trillingsverhoging op aarde stimuleren alleen al door hier op aarde aanwezig te zijn. Maar als je innerlijk schoonmaakwerk verricht, je schaduwkant aanpakt, je karma inlost en anderen helpt op wat voor manier dan ook breng je steeds meer licht in de wereld. Je bent een trilling van liefde, licht, energie wijsheid en compassie.

Lichtwerkschap komt vanuit je ziel, je vormt de brug tussen hemel en aarde (de oude wereld met de nieuwe wereld).

Lichtwerkschap komt vanuit je ziel.

In vorige levens werd je gemarteld of op de brandstapel gegooid als lichtwerker. Je hebt toen traumatische ervaringen gehad omdat je genezer, ziener of kruidenvrouw was en daarom vermoord werd.

The real story after 2 century’s

De helende reis is vertrouwen op jezelf = De helende reis = Brandon Bays ISBN 978-90-225-3569-1
Laten zien wat mededogen = Is het verleden herzien De helende reis = Brandon Bays ISBN 978-90-225-3569-1 = VERTROUWEN

Je hebt toen traumatische ervaringen gehad….
Reveal the patters off your life is Past History in timelines in behavior and coming back again for good doing.
Some people don’t match with each other is be aware of…..

An inspiring guide to becoming yourself too.

A reliable astrologer. 

Gives your life peace and security in your life.

https://www.astro.com/astrology/iam_article190115_e.htm

Nu zijn we healers, coaches, therapeuten, stap over je angst heen en ‘be it’.

Help 1000 people to be superconscious.

De kenmerken van een lichtwerker:

Je bent een helper

Je bent een healer

Je bent gevoelig voor je omgeving 

Je bent een hsp / empathisch

Je hebt een goed hart

Je bent bescheiden

Vasthoudend

Moedig

Tegenslagen ontmoedigen je niet

Je bent authentiek 

Je bent niet materialistisch 

Band met de natuur

Mediamieke gaven

Vredige uitstraling

Rustige persoonlijkheid 

Individualistisch 

Heimwee naar ‘huis’

In books we never find anything but ourselves. Strangely enough, that always gives us great pleasure, ad we say the author is a genius.

Op een liefdevolle manier leer je oude patronen onder de loep te nemen, controle los te laten, en voorbij te gaan aan verhalen van drama en slachtofferschap.

Als vrouw ben je getraind om waarde te zoeken en liefde te vinden via anderen. Je vindt jezelf zelden perfect zoals je bent. 

Omarm je innerlijke krijger én je innerlijke godin door toegang te krijgen tot jouw innerlijke wijsheid. Wanneer je aandacht gevangen zit in een angstig ‘zou moeten’, ‘wat als’ of ‘mag niet’, dan versnipper je je energie. Maar wanneer je je aandacht verlegt en ontdekt wie je vanbinnen echt bent (niet wie je zou willen zijn of hoe je denkt dat je zou moeten zijn) dan begin je aan een heilige weg: de weg van de Krijgergodin.

In 10 lessen ontwikkel je warrior tools om de krachtige vrouw in jezelf te onthullen, de vrouw die zowel krijger als godin is.

https://www.boekenwereld.com/heatherash-amara-krijgergodin-9789020216387?utm_campaign=2022_IL_winteractie_dag3&utm_term=krijgergodin&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&mpid=8Nv7RbigsxxXLP6-MTE9RedgifixfWY-CKtRx3nvfc5GYMa

My book Breathing and emotions is available on Apple Books. 

https://books.apple.com/us/book/breathing-and-emotions/id1560465605?ls=1