December 7, 2023
We zagen hem alleen niet aankomen en werd toch 16 jaar geleden al aangekondigd George Bush New World Order…..
George Bush New World Order…..

Mensen die met “fake money” controle over je willen hebben is zeer bedenkelijk temeer je weet dat dit allemaal onderdeel is van een groter plan en heeft maar een doel…alle mensen hacken met totale controle over de hele mensheid als je de agenda diep uitpluist voor waar ze heen willen maar hebben het recht niet. Zelfverzonnen regels met geen enkele waarde. Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld?????

Verantwoordelijkheid nemen over de acties die je doet is intelligentie in hoge mate zelfcontrolerend tenzij je in bezitsdrang leeft en zelf zo ver gaat en hier een halve wereld bevolking in meetrekt die nergens om vragen terwijl zij geen verantwoordelijkheid nemen voor die schuld. Dus volledig onterecht en ga is aan jezelf klussen in rechtvaardigheid voor je eigen acties maar dat doen deze lui niet en durven zichzelf niet in de spiegel aan te kijken voor wat eerlijkheid is.

Waar ze heen willen is deze de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen.

In Conversation with Richard Vobes, 15 Minute Cities

15 minute states……

https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  • Disruption of the Global Financial System
  • Disinformation
  • Sino-US Tech Competition
  • Post Pandemic Health
  • Fragmentation of Democratic Societies
  • Trade and Deglobalisation
  • Ukraine

https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden. Deed Bill Clinton hier onlangs nog een uitspraak over in het WEF en werd bekrachtigd door onze nieuwe Charles in Engeland. Is Nederland testland er werden de afgelopen 2 jaar versuft met een prik die de hele wereld nu platlegt en lam is geslagen en energieloos.

Wat zou het kunnen zijn? De mainstream media zijn geschokt….

Sterfgevallen door hartaanvallen in de leeftijd van 25 tot 44 jaar

The Great Tribulation. We the People  can regain sovereignty by learning to rely on intuition, experience, and the ability to tell lies…

De Europese Digitale Identiteit (EDI) wordt in de volksmond ook wel het Europese Digitale Dossier genoemd. Als we hieraan meewerken zal onze “identiteit” bestaan uit het registreren van gegevens over ALLES wat wij doen, op ALLE vlakken van ons bestaan.

Als dit wordt gekoppeld aan een CBDC (Central Bank Digital Currency) heeft de overheid controle over onze financiën. Dat houdt in dat ons de toegang naar ons geld kan worden geblokkeerd als wij ons niet zo gedragen als de overheid dat wil. 

Stichting vaccin vrij…….

Journalistiek en de Europese Censuurwet die 25 augustus 2023 in werking treedt als diegene die dit gaan controleren nou zelf niet zuiver zijn, geen hoger bewustzijn hebben bereikt want het is toch dat small minds discus people en een liefdevol iemand is in de regel totaal niet met anderen bezig…..

Europese Censuurwet……