February 25, 2024

In de 3 dimensionale fysieke werkelijkheid, zoals wij die hier op Aarde vele eeuwen hebben ervaren, werd materie opgebouwd uit 4 elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Nu de mens in staat is aanwezig te zijn in 5D bewustzijn (en hoger) kan ook het 5e element, het element Liefde (5D en hoger), naar de Aarde gebracht worden en gebruikt worden in de creatie van de nieuwe fysieke werkelijkheid van De Nieuwe Aarde, inclusief je eigen lichaam.

De mens fungeert in dit proces als anker om het 5e element de Aarde in te brengen, zodat er een co-creatie kan ontstaan vanuit het bewustzijn van de diverse elementen, afgestemd op 5D bewustzijn en hoger.

Het bewustzijn van de De Nieuwe Aarde is op de reeds aanwezige elementen verhoogd voor het creëren naar 5D bewustzijn en hoger.

VOOR HET 5E ELEMENT LIEFDE zul je een zeer krachtige activatie ontvangen én zelf activator zijn van een prachtige en krachtige activatie ten gunste van De Nieuwe Aarde.

HEART CHAKRA ACTIVATION……

Heart Chakra Activation happening now Signs & Symptoms.

It’s a DNA activation for more self love.

2024 presents us all with the need to bring about fundamental changes as we are in COURAGE where purity dwells.

The Ascension Shift. The next level has begun. 

HUMANITY’S at a CROSSROADS.

Ascension symptoms are not something to be feared or avoided. They are signs that you are evolving and ascending to a higher level of consciousness and vibration. They are also opportunities to learn more about yourself and your purpose in this lifetime.

Waarom denken mensen dat je een virus kunt overdragen, terwijl een virus niet levend is?

We worden onnodig bang gemaakt. De overheid veroorzaakt heel veel stress. Als je stress en angst ervaart door corona, komt dit omdat je het zelf veroorzaakt en te weinig onderzoek hebt gedaan. Ik verzin dit niet en ik ben ook geen complotdenker. Mijn studies tonen duidelijk aan, dat ik me in deze materie verdiept heb.

Alles is bedacht…..

Alles is bedacht door de mens zelf en de vraag is doe je het vanuit angst of door echt te leven.

Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime. The Lancet in 2000. In it he discarded 6 out of 8 studies arguing their randomization was inadequate.

Say “NO” old energy till 2019 was: we say goodbye to blaming others, appropriation without any right, law and regulations, imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing and we end up in the new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience and brings the whole world in one half in the old energy and the other half in the new energy.

“We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.” Consistent power spikes in the Schumann resonances force brainwaves to stay elevated in power which has the effect of raising human consciousness.

The Earth is Forcing you to Evolve.

Clear intention coming from pure heart will end up being the basis of the next stage of our evolution.” It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention you are mostly water, then how powerful is your DNA? DNA means GOD IN THOUGHTS, Teacher & Master the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. IS HOW YOU SPEAK TO OTHERS = mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule.  Wake Up for Ascension to a New Earth – Or Leave. There Is a Place You Can Go.

That place is a New Earth free from sickness, crime, and war.

The Earth is shifting to a higher vibration – from third density to fourth and fifth density. For you to survive on the New Earth you must also change your frequency in speaking or the way you think about yourself and others to match that of the New Earth. Unless you make that change your body frequency will be incompatible with these new frequencies. When our body heals in the right talk about yourself and thoughts about others, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal in real love. Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA.

Een virus is geen levend organisme
Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je van iemand anders GEEN virus overgedragen kunt krijgen. Waarom dan niet? denk je nu. Omdat een virus niet levend is, het is geen levend organisme. Virussen zijn niets meer dan een oplosmiddel. En die oplosmiddelen worden gecreëerd in de cellen van ons lichaam. Daarom kun je geen virus krijgen van iemand anders. Virussen worden op celniveau gecreëerd. Dus in het lichaam en niet erbuiten. Het lichaam kan wel honderdduizend verschillende virussoorten creëren.

Waarom maken we virussen?
Waarom creëert een cel virussen (of oplosmiddelen) in ons lichaam? Dat doet een cel door de opgestapelde afvalstoffen (gifstoffen) in ons lichaam. En hoe wordt een cel dan vergiftigd? Ik zal het heel simpel uitleggen.

Mensen vergiftigen hun geest en lichaam jarenlang met allerlei dingen. Ze eten bewerkte suiker en bewerkt vlees, additieven en gefrituurd voedsel, ze koken hun eten in de microwave, gebruiken vaccins met chemische stoffen, drinken kraanwater waar ook allerlei troep in zit, enz… Mensen denken dat dit geen kwaad kan. Maar Moeder Natuur is niet geïnteresseerd in wat jij denkt. Kies je voor voeding die je lichaam vergiftigt, dan zal je lichaam de afvalstoffen proberen te verwijderen.

Wat is dan een griep? Dat is gewoon een virale ontgifting of reiniging. En een verkoudheid is meestal iets bacterieels. Je lichaam reinigt vooral zware metalen, plastic, chemische stoffen en industriële vervuiling. Poets- en verzorgings-middelen bevatten ook chemische stoffen. Binnen in de cel zal het virus het afvalproduct afbreken. Daarom voel je je ook niet zo lekker tijdens deze reiniging.

Als je heel veel afvalproducten in je cellen hebt, kun je je heel ziek voelen. En heb je echt te veel gifstoffen in je lichaam, dan kan dit je cellen beschadigen. Bij ernstige vergiftiging kan het zelfs een celdood creëren. Maar dat zijn extreme gevallen.

Het lichaam zal alleen virussen creëren op de plaatsen in je lichaam, die gereinigd moeten worden. Virussen worden gecreëerd op plaatsen waar het nodig is. Heeft iemand hepatitis waarbij de lever word aangetast, dan worden hart, longen en brein niet aangetast.

Een virus dat wordt gecreëerd in de lever, zal niet de longen of het hart aantasten. Dus als een virus niet kan overgaan op een ander orgaan, dan begrijp je ook wel dat een virus zeker niet overdraagbaar is op mensen. Een virus springt niet van het ene naar het andere orgaan. Dus is het onmogelijk om een virus van mens op mens over te dragen. Daarom kun je geen Spaanse, Aziatische of varkensgriep krijgen.

Waarom krijgen mensen op dezelfde moment een griep?
Alleen een bacteriële infectie of een schimmel is besmettelijk. Een bacterie of schimmel is een levend organisme. Een virus daarentegen is GEEN levend organisme, Hoe komt het dan dat we vaak op dezelfde moment een virus creëren in onze cellen? Als mensen hebben we een soort aangeboren intelligentie. Dieren weten ook hoe ze moeten paren. Vogels weten bijvoorbeeld hoe ze naar het zuiden moeten vliegen. En ons lichaam weet heel goed wanneer een reiniging nodig is. Het weet door omgevingsfactoren wanneer het moet reinigen.

Daarom kunnen mensen in dezelfde omgeving een virus creëren. Maar niet iedereen hoeft op dezelfde moment een virus te krijgen. Want als we gezond eten zonder chemische toevoegingen weet ons lichaam dat het niet hoeft te reinigen. Ons lichaam praat ook met andere lichamen, vooral ons immuunsysteem doet dat. Daarom zijn we aangetrokken tot de andere sekse. We kunnen hun immuunsysteem voelen.

Wat is dat corona virus dan?
Je kunt op internet zoeken naar het patent van het coronavirus. Daarom heet het ook covid19. Het patent bestaat sinds 2019. En wanneer is de corona uitbraak ontstaan? In 2019 natuurlijk. Het corona virus kun je alleen krijgen als het geïnjecteerd is in je bloedbaan. Zoals ik al eerder zei, maakt je lichaam pas een virus aan als een cel vergiftigd is. Een virus is de afvalstof van een cel. Het wordt in je lichaam gecreëerd en niet erbuiten. Dus krijgt een hele groep mensen hetzelfde virus, dan klopt dat niet. Dan moet het geïnjecteerd zijn in de bloedbaan.

Mensen moeten de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedachten, geloof en actie. Ze zouden meer kennis moeten opdoen, zodat angst en stress kunnen verminderen. Geloof dus niet dat een virus komt door bepaalde rassen of volken, zoals de Spaanse griep of de Aziatische griep. Een land is niet schuldig aan een virus. Maar ook van dieren kunnen we geen virussen krijgen. Een virus is niet besmettelijk.

Wat we zeker niet willen is via vaccinaties weefsel van dieren in een menselijk lichaam injecteren. Dat is echt geen goed idee. En dan spreken we nog niet over al die chemicaliën die in vaccins zitten. Veel mensen gaan een griep- of een andere vaccinatie halen. Dit is de enige manier waarop dierenweefsel in een menselijk lichaam terecht kunnen komen: via vaccinaties. Dus blijf weg van vaccinaties. Die vaccinaties hebben als doel een virus te doden. Maar een virus is nooit levend geweest. Wat wordt er toch een hoop nonsens verteld.

Nog een tip. Vermijd èlke vorm van vaccinatie, want de stoffen die erin zitten zijn echt niet gezond. Ga liever geregeld naar buiten. Je hebt frisse lucht, zon en licht nodig (vitamine D). Dus zet je tv en social media uit.
Ik vertel je dit allemaal in de hoop stress en angst te verminderen. Ik kan niet te diep ingaan op wat er werkelijk speelt in deze ‘’zogenaamde’’ corona pandemie. Daar kan ik wel een boek over schrijven. Er zijn helaas nog steeds veel mensen die niet weten wat achter de schermen van de corona pandemie schuil gaat.

Nu je weet hoe je een virus krijgt, kun je zelf ook eens even nadenken.
Wie bepaalt al die zogenaamde doden?
Wie telt al die zogenaamde doden?

Er sterven jaarlijks een half tot een miljoen mensen aan de gewone griep. Als corona geen natuurlijk virus is, kan het alleen via vaccinaties zijn toegebracht. Veel mensen gebruiken de correcte naam ‘’covid-19’’, ze houden zich netjes aan de social distance, gaan in isolatie, dragen een mondkapje en wassen hun handen met schadelijke
stoffen en hormoonverstoorders. Sommige mensen vertellen hoe je je moet gedragen, als je niet meedoet aan deze maatregelen.

Als je je zo gaat gedragen, zul je niet veel oplossen en maak je alles alleen maar erger. Want als je dit allemaal laat gebeuren, geef je vrijwillig je rechten en vrijheid op. Laat je niet gek maken door deze onzin. Steek je middelvinger op, ga naar buiten en doe gewoon gezonde, normale dingen.

Yin en yang.

Wanneer deze yin en yang energiën in balans zijn voel jij je goed, zelfzeker en in harmonie. Echter heeft Yang (mannelijke) energie vaak de overhand. 

Na traumatische ervaringen wordt Yang al snel dominanter, waardoor jouw vrouwelijke Yin energie wordt weggestopt. 

Vrouwelijke energie

Vrouwelijke (yin) energie maakt ons onder andere zacht, vriendelijk, empatisch en creatief. Het is daarom belangrijk om hier een gezonde hoeveelheid van in ons lichaam te hebben. Dit nog meer effecten die vrouwelijke energie op ons hebben:

 • Kwetsbaarheid
 • Overgave
 • Flow
 • Empathie
 • Speelsheid
 • Intuïtie
 • Authenticiteit
 • Begrip
 • Creativiteit
 • Tederheid
 • Goedkeuring
 • Sensitiviteit
 • Koestering
 • Gevoel
 • Emotioneel

Maar zoals we al eerder zeiden moeten yin en yang in balans zijn. Wanneer vrouwelijke yin de overhand krijgt kunnen dit de gevolgen zijn:

 • Onzekerheid
 • Manipulativiteit
 • Jagen op liefde
 • Slachtoffer-rol
 • Bang voor verlies
 • Machteloosheid
 • Zwakte
 • Overgevoeligheid
 • Terughoudendheid
 • Afhankelijkheid
 • Over-emotioneel

Met als resultaat ga je anderen mensen gebruiken voor je eigen tekortkomingen………is jagen op.

1e en 2e chakra’s gaan over vergeldingsdrang en bezitsdrang en onbewuste mensen die gaan manipuleren (dat ze anderen mensen leed aandoen geeft een onbewust iemand niet om) om hun zin te krijgen als gevolg van maar zit in Onzekerheid over zichzelf, Manipulativiteit uit zich in gedrag, Jagen op liefde maar opdracht is zelfliefde terugwinnen, plaatsen zichzelf in de Slachtoffer-rol van niet kunnen maar proberen zelf niet en staan niet open voor leren en zijn Bang voor verlies……..maar wie verliest hier? Alleen zij en maken de ander een slachtoffer…….je doet het dus zelf. Zie overactive symptoms and unbalanced heart chakra.

Zet jezelf nooit in een positie van het slachtofferschap..

Ik geef je nog een laatste tip. Gebruik je gezonde verstand, probeer zelf na te denken en doe meer onderzoek. Als je niet zelfstandig nadenkt, gaat iemand anders dat voor je doen…

Is narcisme erfelijk of is het een kwestie van opvoeding?

Narcisme ontstaat door trauma in de vroege jeugd. Ergens is iets gebeurd waardoor het kind de noodzaak had om zich te beschermen tegen zijn gevoelens van angst, onzekerheid, pijn enz. door zich anders voor te doen, een alterego te creëren. Dit wordt i.p.v zijn tweede natuur de eerste en de tweede natuur verdwijnt zodat alleen het alterego overblijft en daarmee is ook zijn gevoel en emphatie verdwenen. Het is een beschermingsmechanisme die zo eigen is geworden dat er geen weg meer terug is.

Narcisme kan ontstaan door de opvoeding omdat een dergelijke opvoeding traumatisch kan zijn maar niet alle kinderen die door narcisten zijn opgevoed worden zelf ook narcisten en er zijn kinderen die narcisten worden terwijl ze een gezonde opvoeding hebben gehad maar er ergens anders trauma is opgelopen.

Narcisme is meestal niet direct zichtbaar, de manipulatie is vaak subtiel, geraffineerd en deels onderbewust. Ondanks het onderbuikgevoel, dat er “iets” niet klopt zonder het echt uit te kunnen leggen, duurt vaak jaren voordat een kind erachter komt dat een of beide ouders narcisten zijn, sommige kinderen zien dit zelfs hun hele leven niet.

Bij mij duurde het 32 jaar voordat het kwartje viel en ik bevestiging kreeg dat het dus niet aan mij lag, dat ik niet gek was of onhandelbaar en dit verdiende. Ik ben geen narcist, ik heb het me vaak genoeg afgevraagd, geloof me, ik ben (bijna te) empatisch, ik kan me in een ander verplaatsen, mezelf op de tweede plaats zetten en verantwoordelijkheid nemen voor en leren van mijn fouten. Ik ben er redelijk normaal uit gekomen al zeg ik het zelf maar er kunnen grote gevolgen zijn op de lange termijn van een dergelijke opvoeding, wat je niet direct aan narcisme zou linken. Denk aan stress, laag zelfbeeld, bindingsangst, depressie en ga maar door. Er zijn tal van copingsmechanismes, zoals dissociatie, conflictvermijdend gedrag, eeuwig wantrouwen, waarbij het ontwikkelen van narcisme een van de meest extreme is.

Your parents are narcissists!!!

Challenge them.

Het zijn degenen die NU ontwaken uit de illusie.
Degenen die NU hun verleden en zichzelf vergeven of al vergeven hebben.
Degenen waarbij hun kundalini al ontwaakt is.

Veel mensen denken dat het onzin is en veel mensen denken ook nog dat het religie gebonden is.
De uitverkorenen streven in deze nieuwe frequenties op aarde in de energie alle oude negatieve emoties die zij in zich dragen en zo goed als geheeld zijn door middel van vergiffenis en transformatie van hun eigen negatieve zelfbeeld naar liefde om te zetten.

Het zijn de oudste zielen die NU hier op aarde zijn om eerst zelf te evolueren en vervolgens hier zijn om in de eerste plaats te GENIETEN van hun leven en vervolgens anderen bij dit intense proces te begeleiden. De meesten van de zijn in Nederland geboren, simpelweg om het feit dat hier het duister in de mens het sterkst is. De mensen denken hier het negatiefst. Dat kun je al zien aan de familie banden, bijna in iedere familie is er wel strijdt. Hier wordt dus als eerste liefde omgezet in onvoorwaardelijke liefde.

Unlock the Mystery of the 12 Chakra System.

Unlock the Mystery of the 12 Chakra System.

9 SIGNS You’re Experiencing KUNDALINI AWAKENING | The Rise of PRANA Energy.

The Rise of PRANA Energy.

How to ease your ascension symptoms and align with the higher frequencies?

Ascension symptoms are not something to be feared or avoided. They are signs that you are evolving and ascending to a higher level of consciousness and vibration. They are also opportunities to learn more about yourself and your purpose in this lifetime. However, they can also be uncomfortable and disruptive to your daily life. That’s why knowing how to ease your ascension symptoms and align with the higher frequencies calling you is essential.

https://www.mccoysrockshop.com/2023/04/symptoms-of-ascension.html

But today, with the massive amounts of electricity-based infrastructure that now covers our planet, the danger is very, very real.

https://bigthink.com/starts-with-a-bang/giant-solar-flare/

Missie ✨

Waarom ben jij hier? Met welk gegeven talent mag jij bijdragen? Of bij welk thema kom jij meer bewustzijn, verandering of heling brengen… 

De verandering die nodig is komt niet van politici, die zijn juist het probleem. De verandering die nodig is, is in ons… onze non-stop hersenspoeling moet stoppen en we moeten ontwaken dat wij onze directe omgeving kunnen onderhouden en vormgeven. Terwijl wij druk waren om ons helemaal scheel te consumeren, hebben de overheid en politici alles in onze levens overgenomen. Stop toch met hopen op anderen, ga geloven in jou energie om dingen te scheppen en te verenigen.

Wij zijn nu hamsters in een kooi, terwijl we als leeuwen in vrijheid en harmonie met alles horen te leven. Wij zijn van nature geen consumenten, maar scheppers!!!

Hoe weet je dat je spychische hulp nodig hebt?

Wanneer je lichamelijke klachten hebt en er geen lichamelijke oorzaak te vinden is. 
De lichamelijke klacht kan het gevolg zijn van psychisch lijden. 
Wanneer je angsten hebt die je het leven moeilijk maken.
Wanneer je zit te tobben en geen perspectief meer ziet, het leven als zinloos begint te ervaren.
Wanneer je relatie vastloopt en je er niet met je partner uitkomt, maar wel samen verder wil.
Wanneer je beseft, dat je emotioneel eet (of niet eet) en dit geleid heeft tot ondergewicht of overgewicht.
Wanneer je opmerkt, dat je niet meer zonder stimulerende of kalmerende middelen kan.
Wanneer je uit je normale levensritme bent geraakt en niet weer op eigen kracht je leven op kan pakken. 
Wanneer het leven te snel lijkt te gaan, je wel mee wil, maar struikelt in pogingen daartoe. 
Wanneer je behoefte voelt om te praten over iets wat je dwars zit en er niemand is waarmee je kan praten. Of wanneer je juist met niemand wil praten en je jezelf voor langere tijd wil onttrekken aan de omgang met anderen/de maatschappij.
Hulp hoeft overigens niet te bestaan uit therapeutische praatsessies. Het kan ook bestaan uit een hobby oppakken, een sport gaan beoefenen, vrijwilligerswerk gaan doen, eindelijk toekomen aan jezelf en een cursus gaan volgen, mediteren, een muziekinstrument bespelen, noem maar op. Alles wat je rust kan geven waardoor de psyche tot rust kan komen zonder in verslaving/verdoving te vallen.

https://www.rootsandsoul.nl/post/missie?postId=e6fe53bc-33c1-44b4-ac21-417c734bad86&utm_campaign=0fee26ee-b03a-4ca6-b159-87316037ad92&utm_source=so&utm_medium=mail&utm_content=455c556d-bf29-4ec1-af4f-1c14810d5bf3&cid=cbc257c2-3882-4ead-b8ed-6168ceffb42d

Breathing out old emotions.

You succeed because of what you can do and who you are and you will achieve much more with less.

https://www.bol.com/nl/nl/p/breathing-and-emotions/9300000043063803/