September 28, 2023

Zo boven, zo beneden is kosmos is Waterman tijdperk.

Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie en gaat gepaard met veel water.

Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem. 

Elk tijdperk duurt ongeveer 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.

De behoefte aan zelfontplooiing groeit, mensen worden gevoeliger en willen meer vanuit hun hart leven. Meer duurzame initiatieven en ideeën ontstaan.

De kracht van de macht is leegzuigen. 

De kracht van het collectief is respect voor het individu en een gezonde gezondheid voor onszelf en moeder aarde. Win-Win

Enkelingen met veel geld is uit. Geld voor iedereen is in.

Delen is vermenigvuldigen………JIJ-WIJ-ONS

Meerdere wetenschappen voor reinheid van leven.

Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde. zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. 

Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag. 

Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden. Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties. Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen.

Art, muziek maken en werken met handen is het credo.

Gezondheid is oude emoties verwerken die niet meer dienen en werken aan een eigen gezonde instelling en vrijheid waar het leven ook voor bedoeld is.

Deze verwerken is een unieke kans voor iedereen om op een dieper niveau jezelf te kunnen gaan uiten en alsnog verwerken en kost tijd en begint bij uitademen wat niet meer dient.

https://www.mijnbestseller.nl/site/?r=userwebsite/bookdetails&id=268132

Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos al een half jaar lang de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

1) Plotselinge overstromingen plotselinge overstroming

2) Windstormen: Tornado’s, tropische cyclonen, tyfoons, sneeuwstormen, hagel, orkanen, droogte, kou

3) Brand: bosbrand, brand, smog

4) Aardrampen: aardbevingen, tsunami’s, modderstromen, lawines, ijslawines, zinkgaten, vulkaanuitbarstingen. De aardkorst beweegt

5) Rampen: epidemieën bij mens en dier, opwarming van de aarde

De kracht van de maan

Over de ENERGIE van de maan en de invloed die zij uitoefent op de natuur, onze gezondheid, financiën, liefde, familie en avontuur momenteel die wereldwijd gaande is.

Dat de maan HET GEDRAG van mens en dier, de getijden en andere natuurverschijnselen beïnvloedt is algemeen bekend. Dat de kracht van de maan óók invloed heeft op ons dagelijks leven en op gebieden zoals familie, beroep en financiën, liefde en partnerschap, vruchtbaarheid, lichaam en geest, avontuur, sfeer en algemeen welbevinden zal dan ook niemand verbazen. 

De combinatie van zo’n sterk weersysteem is nogal ongebruikelijk. 

Volcano Eruption Update; New Explosive Eruption at Hunga Tonga-Hunga Ha’apai

The waves have destroyed the coast of Athens! Waves are flipping ships!

Papua New Guinea Earthquake Today | A 5.4 Magnitude Earthquake

Al het water in de wereld heeft Maleisië bereikt!