September 28, 2023

De KRACHT van het onderbewustzijn…

Die het superego niet graag wil ontdekken……….

Of je nu wakker bent of slaapt, je onderbewustzijn neemt alles op en slaat alles op. 

Dankzij je opgeslagen herinneringen, gevoelens en verlangens speelt je onderbewustzijn een grote rol bij het creëren van je dromen. 

Dit artikel uit The Wisdom Post legt uit hoe het werkt:

“Wanneer je in slaap valt, is het je bewuste geest die slaapt. 

Je onderbewustzijn zal echter NOOIT in slaap vallen. 

Het werkt 24 uur per dag, zelfs als je slaapt. JE ONDERBEWUSTZIJN BEHEERST JE LICHAAM, je ademhaling, je organen, de groei van je cellen. 

Daarom is je ONDERBEWUSTZIJN, als je slaapt, nog steeds KLAARWAKKER. 

En dat betekent dat het je onbewuste geest is die verantwoordelijk is voor uw dromen. En omdat ons onderbewustzijn denkt in de vorm van symbolen, metaforen en visuele vormen, neigen onze dromen ook op die manier geprojecteerd te worden. 

Daarom zijn de meeste dromen indirect en moeilijk te begrijpen, maar ze zijn vaak verbonden met onze ervaringen en de gebeurtenissen uit ons verleden of vorige levens in ons dagelijks leven.”

Hypnose en het onderbewustzijn

Hypnotherapie maakt gebruik van het onderbewustzijn, vaak om diepgewortelde trauma’s uit de KINDERTIJD of GEBEURTENISSEN uit het VERLEDEN naar boven te halen die gevoelens van NEGATIVITEIT en beperkende overtuigingen hebben achtergelaten. 

Deze liggen diep in het onderbewustzijn, als het ware op een biologische harde schijf, een database met alles over je leven. 

De grootste gezamenlijke data bank (Akasha) hier op aarde als we met zijn allen connecten via en groot wifi netwerk.

Je onderbewustzijn moet opnieuw worden geprogrammeerd om je doelen te kunnen bereiken, omdat je onderbewuste overtuigingen je bewuste inspanningen in dit leven kunnen saboteren tot de meest fragmentarische onzin….

Bewust worden van je onderbewuste overtuigingen…

Je kunt vaak in bij je onderbewustzijn komen wanneer je een “buikgevoel” krijgt of intuïtie voelt. 

Hoe meer je hierop let, hoe beter je je onderbewustzijn traint.

Gezondheid is oude emoties verwerken die niet meer dienen en werken aan een eigen gezonde instelling en vrijheid waar het leven ook voor bedoeld is en begint bij de oude emoties in de vorm van ether (jouw gedragingen in je onderbewustzijn die in iedere vezel van je lichaam zit en omvat jouw totale DNA/RDNA) begint bij uitademen……

Deze verwerken is een unieke kans voor iedereen om op een dieper niveau jezelf te kunnen gaan uiten en alsnog verwerken en kost tijd.

#vanangstnaarzekerheid #onvoorwaardelijkeliefde #inspiration #oudezielen #karmaverwerken #karma #spiritueleontwikkeling #bewustwording #gezondheid #leadership #success #leiderschapsontwikkeling #astrologiewetenschap #reincarnatiewetenschap #blokkades #chakras #zielsconnectie #bestadvice #creativity #climatechange #trauma

https://lnkd.in/en5U3G5t

Karma van het Nu – Karmische Astrologie – https://lnkd.in/e2E3UFQU

https://lnkd.in/eH-_eKf4