February 25, 2024

Vorige Levens…….

Je kon het niet weten als je het reeds eerder hebt gedaan…..

Wat ZIT er VERBORGEN in DE DIEPE LAGEN van de GEEST, het onderbewuste? Hartsverlangens zijn de diepste zielsverlangens en maakt altijd zijn geschiedenis af, goedschiks of kwaadschiks.

Zoekt zijn lotgangers weer op in andere tijdlijnen om af te maken waar ze reeds aan begonnen en history repeating is een feit.

Why did you do this to me?

De onsterfelijke ziel is pas af wanneer karma is ingelost of grace is getoond voor vergeving van je daden.

Ontwaken uit hypnose die sinds 21-12-2021 werd geactiveerd door de kosmos met de laatste 13e maan van dit jaar.

Een deel van de mensheid is in een hypnose gekomen door de angst die is gecreëerd rondom het virus. 

Door de angst zijn OUDE DIEPE TRAUMA”S van het alle verledens met onverwerkte leed alsnog geactiveerd, waardoor het gebruik van logica en het gezonde verstand met oude gedragingen die zichtbaar werden is weggevallen. Daardoor was deze grote groep mensen vatbaar voor manipulatie en niet bewust van deze onverwerkte gevoelens en gedragingen.

Bevrijden van diepe oude pijnen

Alles wat verborgen ligt in de diepte van je onderbewuste komt in het VOLLE LICHT te staan. Dat kan ongelofelijke emotionele en lichamelijke pijn oproepen, die bijna niet te verdragen is. 

Je kan rond deze volle Maan, in verbinding komen en zelfs communiceren met VERSTOPTE DIEPE OUDE PIJNEN in jezelf. 

Dit kan komen doordat je informatie krijgt of een plotseling inzicht, waardoor je ineens gaat begrijpen welke onwaarheid je leeft.

En hoe je bijvoorbeeld jezelf geweld aan gedaan hebt om anderen te ontzien of in de omstandigheden te overleven. Je ziet dan wat je leeft terwijl het niet jouw Wezenlijke essentie is/was, en hoe dit jou afhoudt van het leven van die Wezenlijke essentie van je echte zelf.

Dit kan zelfs ontstaan zijn bij een van de ouders of voorouders en doorgegeven via het DNA (Akasha) of met de paplepel door alsmaar de verhalen hierover aan te horen.

Bevrijding van trauma’s uit het lichaam

Dit is dus een periode van groot ontwaken en bevrijding. Dit kan gepaard gaan met flinke lichamelijke ongemakken, omdat deze oude pijnen zijn gaan vastzitten in het lichaam en dus diep geïntegreerd zijn/lagen in het lichaam. Door dit ontwaken kan er plotseling veel kan vrijkomen in jezelf en dit kan flinke ongemakken veroorzaken, zoals het opspelen van bekende oude kwalen en blessures.

Hallo Aleiah. Ik ga toch even reageren hoor. Ik begrijp je intentie van deze video; kennis en ervaringen delen, die de meerderheid onbekend is voor oud leed inzichtelijk te maken.

Gezondheid is oude emoties verwerken die niet meer dienen en werken aan een eigen gezonde instelling en vrijheid.

Deze verwerken is een unieke kans voor iedereen om op een dieper niveau jezelf te kunnen gaan uiten en alsnog verwerken en kost tijd.

Another Paul – Why Did You Do This To Me