February 25, 2024

HOW KARMA WORKS explained by Hans Wilhelm + Planet Pluto from the past reincarnations to the present.

Het Random Acces Memory van de Kosmos.

It all happens before if you dig deeper for the real true. 

The universal languages by ether in frequenties through the color rainbow = quantum energie

Named  after Akash in Sanskrit and nowadays Akasha Chronicles.

Alls the passports from all human kind all over the world. You don’t see it but you feel it…Why, because it are frequencies in the Schumann Resonance as goes around the earth with you can receive….with the Third Eye if you have higher consciousness and therefore everyone is a sender.

State of the Art Cosmological Intelligence that no one can beat. The real souls stories. It’s definitely YOU.

“Desires are FREQUENCIES” | Learn to Vibrate Correctly

Intelligentie is checksom tussen begin – midden -eind = conclusie = antwoord

The technical process of law of karma

Hans Wilhelm is a mystic, author and illustrator of 200 books for all ages with total sales of over 40 million copies in 30 languages. As a mystic he inspires audiences around the world with his life-affirming concepts to connect with their own inner wisdom. His popular YouTube videos have become an important source of inspiration and help for his over 15 million viewers.

You can read more about him on the website www.LIFEexplained.com. 

If you wish to contact Hans, please go to www.LIFEexplained.com and click on the contact page.

And please make sure you’ll get his monthly newsletter by subscribing at www.LIFEexplained.com where you will also find a helpful index of all videos already existing.

Wat gebeurde er zondag 19 december 2021

Deze volle Maan in Tweelingen is een zeer pittige volle Maan die een grote transformatie belooft op maatschappelijk en persoonlijk niveau. Het is de ‘Grote finale’ rondom bewustwording van autoriteit in jezelf en ontmaskering van valse niet authentieke autoriteit. Lees in dit artikel over deze transformatie en het grote ontwaken en wat dit voor jou persoonlijk betekent en wat je kan doen om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Ik wens je veel leesplezier…

Ontmaskering

Met deze volle Maan sluiten we het intense jaar 2021 af. Deze volle Maan is er een van transformatie en de begeleiding van kosmische krachten is groots. Dat waar ik in de artikelen van de Maan- en het Zonsverduisterings over heb geschreven, gaat nu al zichtbaar of ontmaskerd worden, het is maar net hoe je het noemen wil. En ik vermoed met een plotselinge gebeurtenis. Het gaat dus over de grote vernieuwingen op vele vlakken van ons bestaan en met name in het financiële systeem en de basis van ons bestaan. En ontmaskering van wat er gaande is rondom manipulatie en onderdrukking.

We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel?

Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer.

Bewustwording rondom autoriteit

Het heeft gemaakt dat we enorm hard gegroeid zijn en dat we zijn gaan zien waar en aan wie wij onze autoriteit uit handen hebben gegeven. Het masker is afgevallen en de ware aard van die autoriteit is zichtbaar geworden. We zijn gaan zien wat authentiek is en wat niet.

Ontwaken uit hypnose

Een deel van de mensheid is in een hypnose gekomen door de angst die is gecreëerd rondom het virus. Door de angst zijn oude diepe trauma’s geactiveerd, waardoor het gebruik van logica en het gezonde verstand is weggevallen. Daardoor was deze grote groep mensen vatbaar voor manipulatie en kwam voort uit een geschiedenis van meer dan 100 jaar met dezelfde doelstelling als nu en is totale controle over de hele wereld en zie je hier hoe het ooit begon.

Het plan van de industrie. Het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij.

Ronduit shocking deze video, de video verklaart veel van wat er nu gebeurt wat ik nog niet wist.

I’m already up to date with the progression of their agenda, but I’m happy you’re all over it and spreading the info…thank you 🙂!

Bevrijden van diepe oude pijnen

Alles wat verborgen ligt in de diepte van je onderbewuste komt in het volle licht te staan. Dat kan ongelofelijke emotionele en lichamelijke pijn oproepen, die bijna niet te verdragen is. Je kan rond deze volle Maan in Tweelingen, in verbinding komen en zelfs communiceren met verstopte diepe oude pijnen in jezelf. Dit kan komen doordat je informatie krijgt of een plotseling inzicht, waardoor je ineens gaat begrijpen welke onwaarheid je leeft. En hoe je bijvoorbeeld jezelf geweld aan gedaan hebt om anderen te ontzien of in de omstandigheden te overleven. Je ziet dan wat je leeft terwijl het niet jouw Wezenlijke essentie is, en hoe dit jou afhoudt van het leven van die Wezenlijke essentie van jezelf. Dit kan zelfs ontstaan zijn bij een van de ouders of voorouders en doorgegeven via het DNA of met de paplepel.

Top 10 Signs Of A KARMIC RELATIONSHIP!  Good video, thanks! Thank you Christina. 🙏💞

Bevrijding van trauma’s uit het lichaam

Dit is dus een periode van groot ontwaken en bevrijding. Dit kan gepaard gaan met flinke lichamelijke ongemakken, omdat deze oude pijnen zijn gaan vastzitten in het lichaam en dus diep geïntegreerd zijn in het lichaam. Door dit ontwaken kan er plotseling veel kan vrijkomen in jezelf en dit kan flinke ongemakken veroorzaken, zoals het opspelen van bekende oude kwalen en blessures. Ga de natuur in, neem een bad met zeezout of een extra massage of andere manieren die je kunnen helpen om los te laten.

Bijzondere gouden tijden

Het is een gouden tijd waarin we supersnel ontwaken en de vernieuwing niet meer te stoppen is. De kosmische krachten hebben zo’n enorme invloed op dit moment, dat er niet meer aan te ontkomen valt om de essentie van de heelheid van de van onszelf toe te laten.

Thank you for taking the time to teach us about karma.

Wat gebeurt er als ik dood ga? Deze heer legt op ze kerks uit hoe reïncarnatie werkt en de clu zit aan het eind.