September 28, 2023

Afwijzing

Iemand blokkeren of uit je leven zetten betekent niet altijd dat je voor iemand weg loopt of de confrontatie niet durft aan te gaan. Het is soms de bewuste keuze die je maakt om iemand niet meer toe te laten in je energieveld. Om niet meer te dualeren. Het getuigt van ware kracht om niet meer in manipulerende spelletjes van een ander mee te gaan. 

Laat je niet gek maken door mensen die zich daardoor afgewezen voelen. Dat is hun Aardse les. Zij mogen leren omgaan met afwijzing en dit niet persoonlijk opvatten. 

Soms passen mensen niet meer in je leven omdat je groeit en ontwikkelt en de ander de keuze maakt om te blijven hangen of omdat het nog niet de tijd is voor die persoon om te groeien. 

Mensen die geraakt worden door afwijzing vanuit hun 2e chakra hebben vaak de neiging om vanuit pijn uit te halen, jaloers te reageren, willen je manipuleren, oude koeien uit de sloot te halen, willen graag bevestiging en gelijk hebben met hun overtuigingen en vatten de afwijzing zeer persoonlijk op. 

Wees niet bang als je hier momenteel mee te maken hebt, laat deze mensen los als ze niet meer in je leven passen. Als er geen ruimte meer is voor deze mensen. Laat maar los in liefde en groei verder. Jij hebt het recht om los te laten! Als een ander daar moeite mee heeft, laat die les bij die ander, je hoeft niet te helpen, te redden of te overtuigen. Deze persoon heeft ook een pad om te bewandelen net als jij. 

Vast houden heeft werkelijk geen zin. Het neemt je kracht en energie weg. Want al je levensenergie pomp jij in vasthouden. Laat maar los en voel hoe bevrijdend dat werkt en hoe je energie gaat stromen. Vasthouden belemmert ook de vrijheid van de ander. Ook de ander kan niet verder als jij vasthoud.

Soms zijn mensen er niet klaar voor om met je mee te groeien. Soms kom je ze verderop misschien wel weer tegen op je pad als dat de bedoeling is. En zo niet, dan was het in eerste instantie nooit de bedoeling geweest dat deze persoon in je leven mee zou groeien. En jij heb zoveel energie verspilt om vast te houden. Zonde…. laat maar los in liefde…. 

En maak ruimte vrij voor mooiere dingen in het leven. Nieuwe mensen die op je pad verschijnen waar je geen moeite meer voor hoeft te doen. Deze personen sluiten aan en weten net als jij… een godsgeschenk, een verademing, geen verwachtingen of afhankelijkheid…. dat is het mooie van het leven 🌻🌼🌳🌤🌟

🌻Ik ben dankbaar voor jou die mee loopt zij aan zij op dit pad.

Lichaam: het lichaam komt meer en meer in kracht terug. Mocht je de afgelopen periode niet zo lekker in je vel hebben gezeten of wat fysieke mankementen hebben gehad, dan komt daar de komende periode een einde aan. Je lichaam wordt steeds vitaler en krachtiger.

Geest: je geest, je brein zal meer in verbinding komen met je hogere zelf. Wat ik ook erbij door krijg is dat je de komende periode meer inzichten en downloads aan lichtcodes zal gaan ontvangen. Hiermee wordt het lichaam ook steeds meer hersteld van oude DNA structuren. In verbinding met het lichaam verteld me dit dat je lijf dus ook steeds meer fysiek transformeert. Je zal er jonger uitgaan zien in je gezicht, je haar zal meer glansen en je ogen zal helderder zijn. Je gaat stralen als de zomerzon.

Ziel: de ziel is bevrijd binnenin jou fysieke lichaam. De komende periode zal je merken dat je veel makkelijker vanuit je hart/ziel stappen gaat ondernemen. Dat je veel meer in contact staat met je hogere zelf. Lichaam, geest en ziel komt de komende periode voor jou in totale verbinding. Het lichaam had veel tijd nodig om te herstellen na al het innerlijk werk en transities. Puur omdat we moesten leren dat het lichaam een taal opzichzelf heeft. 

Als je leert te luisteren naar de taal van je lichaam en je 7 hoofd Chakra’s dan kan jij je lichaam herstellen.

Grootste fout met karmische relatie

1. Overstrek het zielscontract, het is bedoeld als tijdelijk, het bereidt je voor op een heilige relatie

Hoe los te laten?

1. Bewust worden, wat leert deze ziel mij?

2. Opruimen & integreren, opruimceremonie, Pro-tip, Leg je handen op je onderste chakra’s

3. Onderneem actie, Pro-tip, sla stap 1&2 niet over

Dit is slechts een opmerking om mezelf en anderen eraan te herinneren, ik raad aan om de hele video te bekijken!

De meeste van mijn relaties met familie, oude vrienden en geliefden waren karmisch. Wat ze zegt is absoluut waar.

🌟Inzicht

•Soulmate = Samen ontwikkelen (aards)

•Karmische/ Toxische partner = Niet willen ontwikkelen 

•Fantasie partner = Vluchten van ontwikkeling

•Karmische zielspartner = Eenzijdige ontwikkeling 

•Spirituele partner = Samen ontwikkelen (spiritueel)

•Tweelingziel/vlam/straal = Samen & onafhankelijk ontwikkelen

Het is een hel = zwaar proces = ook een mooi proces = Alles behalve romantische.

Ga hierbij voelen en denk na of het allemaal waard is?

Thank you Christina. 🙏💞https://youtu.be/WYzjbdc7_5U

En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.

“We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

onbekend.jpg