September 28, 2023

Reïncarnatie cyclus Wie je bent is waarom je hier bent

Deze video’s gaan over de reincarnatiecyclus.

We Are All Related So basically wars are just huge family arguments…..that stil running from a one to another is doing it for the next time another way with better results as before.

Voor mij betekend het ontwaken dat ik mij zelf realiseer dat ik de regisseur ben van mijn werkelijkheid.

Keer op keer reincarneren kan als gevangenschap worden ervaren, tot wij ontwaken.

De vrije wil herinneren, en zelf richting bepalen is waar ik nu energie aan geef.

Ik her-inner mij dat ik uit de schepper ben en als de schepper, alleen ik zelf kan mijzelf gevangenhouden. 

Ik ben vrij zo schiep God mij.❤

Mijn overgroot opa is vorig jaar overleden kan het dan ook dan ik of mijn neefjes of nichtje later een kind krijgen en dat dan de reïncarnatie van mijn overgroot opa is?

Ik geloof van wel.

Geloof wel in reïncarnatie maar waarom ben ik nu bewust van mijn leven en honderden niet dan  in het verleden waarom maak ik deze tijd mee waarom niet de middel eeuwen of voor de zondvloed of  andere planeten voor de dood  weet je alles in het leven  weet je niks moet je alles leren ga je dood heb je doelen bereikt  of niet  dan weet je weer alles ga je weer reïncarneren  weet je weer helemaal niks moet je weer alles leren  zo gaat het maar door en door je neemt onbewust wel dingen mee zoals trauma enzo  waardoor je angsten ben ook erg benieuwd wat voor vorige levens ik heb gehad wil ik wel eens zo’n sessie doen.

Omdat je nu pas bewust wordt dat er meer is en meer bent”wakker aan het worden”. Vorige levens heb je geleefd onder een grote dichte sluier waar je in de 3D-mist hebt geleefd zonder er bewust van te zijn dat er meer is dan je leven, en wie je bent etc. Je was aan het leven om te leven en gewoon dingen aan het doen om je bestaan in stand te houden. In dit leven stel je pas de vraag omdat je mistsluier dunner wordt en meer begint zonlicht te ervaren. Er komt meer wijsheid en bewustzijn bij je binnen omdat de sluier dunner wordt, en rijst de vraag van de vorige levens.Hoop dat ik je wat geholpen heb. Verdiep je eens in Atlantis, buitenaardsen..en wellicht vind je reïncarnatie dan wel plausibel, maar begrijp niet waarom de meeste mensen na al die levenservaringen dan nog steeds zo dom zijn.

Omdat de mens een samengesteld wezen is en illusoire zaken voor de enige werkelijkheid houden.

Dit heeft mij geholpen om antwoorden op deze vragen helder te krijgen…

Het gaat in de essentie (ascension) hierom: The message is: We must share in love, in live……together as one. There Only One World

Dit gaat dus om reïncarnatie of zoals Jezus bedoelde de wederopstanding als je de boodschap snapt.

Ascension is = karma verwerken voor hoger bewustzijn

Wie goed doet, goed ontmoet

Dus al slaan ze je met spijkers aan het kruis, ik zal vechten voor mijn eigen bestaan om hier op aarde om te leven was het doel van Jezus maar ‘zij’ ten gunste van zichzelf hebben uitgelegd met als enige doel: Controle en macht nastreven en jouw leven benutten om eigen doelstellingen te behalen = dus slaaf.

Hoger doel nastreven zonder eigen belangen ten gunste van iedereen wat ‘ooit’ de bedoeling is/was en de oorsprong van de mens toen het allemaal begon maar later in het verhaal weer anderen meenden anders mee om te moeten gaan ten gunste van zichzelf met vele slachtoffers en weg houden van de werkelijkheid. 

Let je goed op dan gebeurt dat again, and again, tot het klapt en heb je niks.

De nieuwe energie: authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde. zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. 

De poort naar ons hart is geopend en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven is NU

Je ziel is op aarde gekomen met een missie: zoveel mogelijk leren en de levensmissie uitvoeren. Elke ziel is uniek en toch in te delen in tien verschillende typen. Wat is jouw primaire zielstype? Je ontdekt het in dit artikel, geschreven door Ainslie MacLeod (expert in oude zielen).

 Je zielstype is wie je in wezen bent. Voeg daar een primaire invloed bij van een van de andere negen zielstypen en verscheidene secundaire invloeden, en het aantal variaties is onbeperkt.

Wie je bent is waarom je hier bent

Een van de scherpste uitspraken die ik van mijn spirituele gidsen heb gehoord, is tevens de simpelste: wie je bent is waarom je hier bent. Ze bedoelen dat inzicht in je levensdoel begint met het kennen van je ware persoonlijkheid; het karakter dat je ziel koos voor je geboren werd. Elke ziel komt met een complete persoonlijkheid naar de aarde. Dit is waarschijnlijk geen grote verrassing voor je. Ik zeg altijd: iemand die denkt dat baby’s als een onbeschreven blad geboren worden, heeft er waarschijnlijk nooit een gezien.

https://www.inspirerendleven.nl/de-10-soorten-oude-zielen-wat-is-jouw-zielstype/?utm_campaign=IL-zondag5-6-22&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email

Onze bestemming is geen geheim in 2022

https://www.boekenwereld.com/ainslie-macleod-gids-voor-oude-zielen-9789020219036?utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&utm_campaign=Nieuwsbrief%20IL