September 28, 2023

Wij zijn niet uw kinderen.

Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf. Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe. U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten. Want ze hebben hun eigen gedachten. U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel. Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen. U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken. Want het leven stroomt altijd voorwaarts, en blijft niet talmen bij gisteren. 

-Kahlil Gibran, De Profeet 

Een kind is onschuldig, vertrouwt, kan ontvangen.

En jij bent NIET de optelling van hun fouten of erfelijke bagage…

Staat open en is rein…

Deze eigenschappen zijn essentieel om goed contact te hebben met de bron en met elkaar.

🌟Een kind doet in essentie wat het leuk vindt, het gaat af op zijn/haar gevoel!

Het luistert naar de stem van het hart. 

Daarom kunnen kinderen manifesteren als geen ander!

Waarom is dat soms zwaar?

🌓Je herinnert je je gezins/familietrauma…Vanaf het eerste contact met je moeder of je vader werd je wereld duaal. Je bent immers verscheurd tussen zijn en haar invloeden en moet daar met vallen en opstaan gedurende je ganse levensweg een balans in gaan zoeken…Dat vecht in je! Je bent een stuk van beiden! 

Maar wie ben jij dan met jouw eigen IK erbij?

🌓De band met je ouders is onvoorwaardelijke liefde, ook al kwam die soms in een vorm die jou pijn deed. Maar daar zijn ze dan…je tweelingziel…OOK ONVOORWAARDELIJK…Sommigen denken automatisch…en ik zeg ‘denken’, de plaats waar dualiteit woont dat ze zich ook bij deze ziel moeten onderscheiden van hun ware zelf om hun eigen identiteit te kunnen vormen. Dat heet runnen, rebelleren zoals ze bij vader/moeder deden…

Gedwongen zijn hun eigen pad te vinden…

🌓Je snapt waarschijnlijk wel dat een tweelingziel twee dingen is: liefde en trauma in de mix! Wie zichzelf begrijpt en zijn of haar schaduwkanten al echt heeft gezien, herkend en aanvaard…

Hoeft nooit meer te runnen.

🌓Union is beseffen dat mama en papa gewoon mensen waren die fouten maakten en ondanks dat ze verre van perfect waren toch altijd de schepper van jouw bestaan zijn…Ze zitten voor altijd in je en dat is niet goed en tegelijk niet slecht. 

Dat is oké! 

JIJ BENT OK! 

En jij bent NIET de optelling van hun fouten of erfelijke bagage…

Jij bent JIJ met kansen en mogelijkheden!

“Born To Be Free”

Psychisch trauma

Waar niemand bij stilstaat, is dat vaccinatie de essentiële vertrouwensband tussen moeder en kind beschadigt. Want wie houdt de baby vast tijdens de injectie(s)? Juist: meestal de moeder. De boodschap die met de pijn van de vaccinatienaald bij de baby binnenkomt, is: “Mijn moeder beschermt mij niet”. En zo besluiten kinderen onderbewust dat ze hun moeder nooit meer blindelings kunnen vertrouwen… Naast lichamelijke schade, betekent vaccinatie daarom ook een emotioneel, psychisch en sociaal trauma, met grote gevolgen…

Healing Trauma & How the Body Keeps the Score.

Bessel van der Kolk is a one of the world’s foremost experts on traumatic stress his global bestseller The Body Keeps The Score showed us that the terror and isolation at the core of trauma literally reshape both brain and body, and demonstrated a new approach to recovery, moving away from standard talking and drug therapies to heal mind, brain and body. 

In this exclusive conversation with psychotherapist and author of The Invisible Lion, Benjamin Fry, Bessel fuses insights from the cutting-edge of neuroscience with the weight of decades of experience as an active therapist, and discusses how both adults and children can reclaim ownership of their bodies and their lives.

Healing Trauma & How the Body Keeps the Score.

Brein kent vanaf oorsprong geen afwijzing en wil als zodanig dan ook niet weer dit trauma beleven. Afwijzing van het ware zelf mag nooit gebeuren en mag alleen als gewenst beschouwen worden en alleen pure liefde ontvangen waar het voor bedoeld is.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.

Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.

https://commonlawnederland.earth

https://www.allesisliefde.com/c-2021565/bewustwording-stof-tot-nadenken/

Great changes in view for those adventurous minds who want a better world!

https://blavatskyhouse.org/uploads/files/Lucifer_NL/lucifer-nl-2015-4-3-symposium-raja-yoga-opvoeding-van-het-reincarnerende-kind.pdf