November 30, 2022

Psychisch trauma vaccinatie

Your vision will become clear only when you can look into your own heart. 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

Carl Jung

Do not vaccinate also not in 2022

Vaccinatie daarom ook een emotioneel, psychisch en sociaal trauma, met grote gevolgen…

Onomstotelijk is vast komt te staan dat virussen niet bestaan

Virussen bestaan niet: Dr. Stefan Lanka heeft controle-experimenten gedaan
Voormalig arts Thomas Cowan legt in een interview met Gareth Icke uit dat de viruskeizer geen kleren aan heeft. Samen met Andrew Kaufman en Stefan Lanka heeft Cowan voldoende geld ingezameld om eindelijk de controle-experimenten uit te voeren die in 70 jaar virusonderzoek nooit zijn gedaan, maar wel gedaan hadden moeten worden. Door deze controle-experimenten, die Stefan Lanka heeft uitgevoerd, is nu onomstotelijk vast komen te staan dat de theorie dat virussen ziekte veroorzaken niet klopt: 1. nog nooit is een virus geïsoleerd aangetoond, en 2. nog nooit is aangetoond dat besmettingen bestaan.

Waarom wordt er dan nog steeds van ziekteverwekkende virussen gesproken?

Schulmediziner (schoolse, orthodoxe medici, red.) hebben de verlammende, dom houdende en verwoestende angst van ziekteveroorzakende quasi-virussen nodig om hun bestaansgrond te handhaven:

In de eerste plaats om mensen door inenting massaal letsel toe te brengen, zodat ze een klantenkring van chronisch zieken en sukkelende objecten tot stand te brengen die alles met zich laten doen.

Overdrijft u nu niet een beetje?

Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien.

Goethe spreekt hier van orthodoxe medici, de toverkollen, ofwel zij die giftige middelen verstrekken, schaamteloze moordenaars, die ook nu nog geprezen worden.

https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

Psychisch trauma

Waar niemand bij stilstaat, is dat vaccinatie de essentiële vertrouwensband tussen moeder en kind beschadigt. Want wie houdt de baby vast tijdens de injectie(s)? 

Juist: meestal de moeder. De boodschap die met de pijn van de vaccinatienaald bij de baby binnenkomt, is: “Mijn moeder beschermt mij niet”. En zo besluiten kinderen onderbewust dat ze hun moeder nooit meer blindelings kunnen vertrouwen… Naast lichamelijke schade, betekent vaccinatie daarom ook een emotioneel, psychisch en sociaal trauma, met grote gevolgen…

https://www.allesisliefde.com/c-2021565/bewustwording-stof-tot-nadenken/

Brein kent vanaf oorsprong geen afwijzing en wil als zodanig dan ook niet weer dit trauma beleven. Afwijzing van het ware zelf mag nooit gebeuren en mag alleen als gewenst beschouwen worden en alleen pure liefde ontvangen waar het voor bedoeld is.

Liefde Is Het Antwoord

Dit boek gaat over relaties o.a. de relatie met je zelf. Het geeft handgrepen om onvrije relaties vrij te maken en om te zetten in liefdevolle relaties. Het biedt 7 stappen en 15 lessen oefenmateriaal, dat is geïlustreerd met voorbeelden, waardoor de principes die uiteengezet worden meteen van een praktische toepassing worden voorzien.

https://www.bol.com/nl/nl/p/liefde-is-het-antwoord/666784070/?Referrer=ADVNLPPcef1b500c48f87e70024ab5bbc000000710&utm_source=710&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl

Greek myths reveal the integrated Apollonian-Dionysian Dao of cathartic Kundalini—to those who understand them. By passing through these metaphoric mirrors of the mind, we reconnect with ever more of our infinite Essence—and we are able to re-enter the enchanted world of gods and goddesses, nymphs, monsters, and all the latent magical powers that it is time to reclaim. 

Karezza Explained (Awaken Kundalini)  the clu is at 50 min….

How to Practice Sexual Alchemy is higher consciousness

Het plan van de Farma industrie.

Het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij. 

Dr. Matthias Rath werkte als arts en onderzoeker aan de universiteitskliniek van Hamburg en bij het Duitse hartcentrum in Berlijn. Zijn onderzoek richtte zich vooral op de oorzaken van hart- en vaatziekten. Wel zo hartelijk en komt dan ook vanuit het hart.

In oktober van 2011 gaf Dr. Rath een lezing in Berlijn, getiteld “Krebs, das ende einer Volkskrankheit”, het einde van een wijdverbreide ziekte”. Hoewel de titel doet vermoeden dat het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij. 

Ronduit shocking deze video, de video verklaart veel van wat er nu gebeurt wat ik nog niet wist.

Global economic interests.

http://www.profit-over-life.org/about/documents.html

This is difficult content to have to listen through, but also every important.

Thank you for taking on this issue. When that day comes, I hope there are enough of us to take a stand against what the elitist class is trying to do to the rest of us.

I’m already up to date with the progression of their agenda, but I’m happy you’re all over it and spreading the info…thank you 🙂!

All Eyes on Gov. Newsom as California Looks to Pass Nation’s First Law to Punish Doctors for COVID ‘Misinformation’

Their licenses to practice medicine in California could get suspended or revoked.

Who’s Really Profiting From the Pandemic Industry?

https://www.theepochtimes.com/all-eyes-on-gov-newsom-as-california-looks-to-pass-nations-first-law-to-punish-doctors-for-covid-misinformation_4716239.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-09-10&utm_medium=email&est=PmdwOHyQgXWmsOhAMzb%2Bott0v5C%2Fy5yXUNSTNmretP8vBFNs9PZJqfvqQAhKIayYBtc8ob4R58zq

Vaccins zijn verzonnen om ieder product uit de natuur na te bootsen in een stofje. Zonde van deze hele industrie en maken alleen maar nep-producten die in de buurt liggen maar accepteert het lichaam niet want verwijderd deze onmiddellijk. We praten hier dus over kopieergedrag en buiten jezelf zoeken maar de vraag is heeft het nut als dit de lever in werking is en geen chemische stoffen toelaat. De zin en de onzin van het leven en kan beter ergens ander aan besteed worden wat wel nut heeft……en schieten we van begeerte naar intelligentie met de hele aarde waar nodig transformatie mag plaatsvinden voor betere resultaten. De tijd hiervoor is “NU”

Jim Tucker || The Science of Reincarnation

Lost Architecture of the German Empire (Before the World Wars)

Howdy ya’ll. Today we will be looking at what is considered by many to be the epitome of Old World architecture, that is, Old World Germany, also known as, The German Empire.

History Repeating or evolve?

Hieronder tref je de belangrijkste punten uit dit onderzoek. Het onderzoeksrapport kun je downloaden via DEZE LINK. De bijlagen waarnaar wordt verwezen in het rapport vind je HIER.

Gezondheidsfraude
Allereerst kunnen vraagtekens worden geplaatst bij de samenwerking tussen de overheid en Pfizer. De overheid houdt de inhoud van de contractueel gemaakte afspraken strikt geheim. Als farmaceutisch bedrijf kent Pfizer een beruchte historie. Pfizer is in het verleden vaak betrokken geweest bij grootschalige gezondheidsfraude. 

Hierbij kun je denken aan het op de markt brengen van niet-goedgekeurde geneesmiddelen, het manipuleren van klinische onderzoeksdata, het omkopen van overheidsambtenaren en artsen en het experimenteren op kinderen met zelfs de dood tot gevolg. Doorheen de jaren heeft Pfizer miljardenschikkingen getroffen met onder meer de Amerikaanse autoriteiten en slachtoffers. Op deze manier wist het bedrijf te ontkomen aan strafrechtelijke en civielrechtelijke vervolging.

Deze feiten zijn geen geheim. Bovendien zijn deze eenvoudig terug te vinden voor wie online even zoekt. Opvallend is dat onze media zich met geen kritisch woord hierover heeft uitgelaten. 

Een kleine waarschuwing zou niet hebben misstaan.

Exposing A Worldwide Network Of Evil

A Worldwide Network Of Evil

Medio juli ’22 wordt advocaat Reiner Fuellmich op alternatief tv-zender AUF1 verzocht om de stand van zaken te geven wat de resultaten van de Corona-Oderzoekscommissie en de daaruit volgende juridische stappen betreft.

Dr. Reiner Fuellmich about corona

Ontdek waar je vastzit

Een zenleraar zei ooit: “De vraag is niet óf je vastzit, maar wáár.” Elk persoonlijk energieveld bestaat uit hogere en lagere trillingen en stromende en minder stromende delen. De energie met een lagere trilling is onbeweeglijk en waarschijnlijk onderdrukt, bevroren of gestagneerd als gevolg van overtuigingen en patronen, emoties die niet gevoeld kunnen worden, trauma’s die nog geheeld willen worden en mythes in het collectieve energieveld waarmee je resoneert. Deze energie houdt je vast in een oude realiteit en die is niet gebaseerd op liefde, maar op afgescheidenheid; niet op hoge, maar op lage frequenties. Stel jezelf de vraag: waar stroomt mijn energie nog niet?

Je trilling verhogen in 2022

een jaar is waarin je geduldig moet zijn en moet vertrouwen op je innerlijke gids. Je zal in je Hart en Ziel voelen wat waar is voor jou. Je pad vind je niet in de verhalen en drama’s van 2021… en daar zullen er meer dan genoeg van zijn! Nee, Lievelingen, de weg naar voren vind je in je eigen Hart, in je eigen Vrede, Rust en Creativiteit. Vergeet niet dat het je doel op Aarde is om de Nieuwe Aarde te maken. Laat je niet afleiden door andere plannen! Weet wie je bent en waarom je hier bent!

Het Watermantijdperk: de nieuwe 2.000-jarige cyclus. https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/