September 28, 2023

Zelf ontdekken van reïncarnatie en karma

Lezingserie: Reïncarnatie en karma – de impact op je levens

Chapter List: Begin

Onderzoek naar reïncarnatie en karma

🌟Inzicht

•Soulmate

Samen ontwikkelen (aards)

•Karmische/ Toxische partner = Niet willen ontwikkelen 

•Fantasie partner = Vluchten van ontwikkeling

•Karmische zielspartner = Eenzijdige ontwikkeling 

•Spirituele partner = Samen ontwikkelen (spiritueel)

•Tweelingziel/vlam/straal = Samen & onafhankelijk ontwikkelen

Ik heb het jullie vaker gezegd. Het is een hel, zwaar proces ook een mooi proces.

Alles behalve romantische en stel deze vraag is en ga voelen waar je gedrag vandaan komt.

Invocatie

Gevoelens bij reïncarnatie en karma

Wat is een levend wezen

Reïncarnatie benaderen op basis van analogieën

Waarom leef je hier en nu

De gedachte is de oorzaak en de handeling is het gevolg

Vragen

Spreker: Joop Smits

Plaats: Den Haag – Nederland

Organisatie: Theosophical Society – Point Loma – Blavatskyhouse

Informatie: info@blavatskyhouse.org

Website: www.blavatskyhouse.org

En tot op heden houdt men nog steeds dezelfde stelling wat nu anders mag en we van begeerte naar intelligentie evolueren.

Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman – “Dit is niet normaal”

En waaruit komt dit voort. Door de kerk en heeft dit eeuwen weggehouden en verzonnen zij de biechtstoel voor. Daarna moest je voor je bekentenis wat geld in het zakje doen en was ten gunste van hunzelf. Daarbij hebben ze de mensheid eeuwenlang een schuldgevoel aangepraat als gevolg.  De mens leeft met 13 manen en de zon. Dit houdt in dat de nachten zijn bedoeld om na te denken over je acties overdag en de zon activeert de nieuwe acties van de dag en krijg je een eureka gevoel.

Ah, als ik het zo doe gaat het wellicht wel lukken. Het woord kalendar betekent schuldbekentenis of boetedoening maar dat vertelde ze je niet en waren de Romeinen die dat als laatste toepaste en hebben ook het woord verzonnen.

Ons hele systeem draait nog op de Terra Nullis en is ook van de Romeinen en wordt heden ten dage nog steeds toegepast. Echter zit de hele wereld in de grootste transformatie ooit en beland de hele wereld hier en zitten we in een afrondende fase van de kosmos die al meer een half jaar bezig is wanneer alle planeten vol staan en krijgt de hele wereld een boost en verschuiven we van begeerte naar intelligentie en komen we hier uit.

 Veranderingen van onze Aarde en de Kosmos. Energetisch in balans. In onze kosmos zijn astronomische veranderingen gaande waarbij de centrale zon van de kosmos meer invloed gaat krijgen op onze aarde  Dit verandert weer het trillingsniveau en magnetisme van onze aarde.

Deze veranderingen van “energieën” uit aarde en kosmos hebben weer invloed op de energie huishouding van de mensen waardoor wij allemaal energetisch veranderen, men zegt wel dat wij in in een hogere dimensie  komen.

“We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.” 

https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

Geen samen leven dan is er geen samenleving. Diegene die dit ten gunste van enkelingen doet wil enkel met de enkelingen leven en geen samenleving.

Een eiland is dan de beste oplossing voor die enkele die wil leven met de enkeling.

Anderzijds herhaalt de geschiedenis zich weer in gedrag en doen we nog steeds hetzelfde en is er geen samenleving bereikt die samen wil leven als samenleving = met elkaar beleven = leven.

Ascension werd in 2019 al ingezet om dit oude gedrag te herstellen en de reïncarnatie planeten speelden hierin een rol en activeerde oude gedragingen voor herstel en een andere koers te varen.

De 13 manen spelen hierin een hoofdrol en is weten dat de natuur hierin een rol speelt en energie over de aarde uitspreid in frequenties en zijn wij de ontvangers die deze in ons lichaam opnemen = weten dat het er is en de invloeden daarvan.

De kosmos die over de hele wereld reflecteert via Atmos = ether = de atmosfeer die we uitzenden en ontvangen in frequenties = gevoel. Ether is het bestanddeel wat we uitademen en zit ons hele verleden verweven in ons DNA. Je kon het niet weten als je het al reeds eerder wist = incarneren in een andere tijdslijn is nu. Februari staat voor boete doening en heroverwegen in gedrag.

De kracht van de maan

Over de ENERGIE van de maan en de invloed die zij uitoefent op de natuur, onze gezondheid, financiën, liefde, familie en avontuur momenteel die wereldwijd gaande is.

Dat de maan HET GEDRAG van mens en dier, de getijden en andere natuurverschijnselen beïnvloedt is algemeen bekend. Dat de kracht van de maan óók invloed heeft op ons dagelijks leven en op gebieden zoals familie, beroep en financiën, liefde en partnerschap, vruchtbaarheid, lichaam en geest, avontuur, sfeer en algemeen welbevinden zal dan ook niemand verbazen. 

Hoe men optimaal van de kracht van de maan gebruik kan maken, wordt in dit boek uitvoerig behandeld. Bovendien worden de betekenissen van de twaalf astrologische maantekens verklaard. 

Met behulp van een eenvoudig deze kalender kan de maanstand voor gebeurtenissen uit het verleden worden bepaald en worden gevaren en kansen bij volle en nieuwe maan besproken. 

Mystery of Your Past, Present & Future (by Manly P. Hall) Lecture

Inner circle van het verleden aanschouwt zich wederom in het heden = History Repeating = Doe je het voor de gemeenschap of doe je het ten gunste van jezelf om zo groots mogelijke macht na te streven?

https://www.bol.com/nl/nl/p/de-kracht-van-de-maan/666778165/

Wat is een oude ziel?

https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage