February 25, 2024

AWAKENING THE CHAKRAS

Kundalini Ontwaking 

Wanneer je het 5D systeem bereikt heb gaat ook je Kundalini ontwaken. De slang die opgerold in je stuitje ligt gaat haar weg naar boven maken. Dit is ook de fase waarin je ontspruit.

Als jij alle lagen hebt afgepeld van jezelf in het 3D systeem, ga je hier nog een flinke stap dieper. De slang zal langs elke chakra gaan op zoek naar de diepere wortels van het bestaan van al jou blokkades. 

Dit is het stadium van hitte, extreme dorst hebben en je zal momenten hebben dat je denkt gek te worden. De slang zal niet echt in volgorde gaan, maar kan ook de chakra punten aanraken die op dat moment belangrijk zijn. 

Zelf heb ik het gevoel gehad dat het bij mij van boven naar beneden is geweest. Maar ook niet in 1 lijn. Dus het zal voor iedereen misschien wel anders zijn. 

Het kundalini ontwaken wanneer de slang jouw brein raakt. Dit is je 7e chakra punt gelegen in het kruin gebied. Dit is een hele heftige tijd. Het verder ‘openen’, of eigenlijk dieper gaan, was een zeer pijnlijke ervaring en duurde maanden. Je brein een soort ‘reset’ krijgt. 

Maanden lang heb ik met een band om mijn hoofd gelopen en heb soms wel eens gedacht er is iets geknapt. Je brein gaat opnieuw aan het bedraden. Ook dit kan aanvoelen alsof je hoofd vaak in de brand staat en is geen leuke fase om mee te beginnen. Hierdoor wordt je letterlijk gezuiverd. 

In je kundalini ontwaking stadium zal je merken dat je vaak oververhit bent. En als je echt bewust hiervan bent weet je ook precies in welke chakra de hitte zit op dat moment. Zodat je ook weet waar de wortel zit om mee aan de slag te gaan. 

Je kan hitte ervaren in je lijf en is geen pretje wanneer er heftige blokkades en/of trauma’s. wanneer je hier doorheen kan je dat ook zien als het ontwaken van 3D en 4D en is lagen en maskers af moest gaan pellen van jezelf in je ziel.

The power of your hands….

Wetende dat het 5D systeem, kundalini ontwaking, veel erger is want je gaat dieper dan diep. En als je dacht dat het uitbreken van het 3D systeem erg was, dan staat je nog wel wat te wachten naarmate van heftigheid uit vorige levens.

Hier begint het werkelijke dieptepunt. Hierdoor gaat alles veranderen. Heel je leven zal anders zijn. Doordat je fysieke lichaam zoveel moet doorstaan, zal werken ook bijna geen optie meer kunnen zijn.

Nu merk ik aan mezelf dat ik er zo goed als doorheen ben.  Althans door dat dieptepunt. De wortels zijn eruit richting de zon en kan weer in de zon genieten en anderen genieten hierna ook van jouw.

Extreme vermoeidheid is ook een onderdeel van de kundalini ontwaking. Je gaat door zoveel diepte werk heen en daarbij ben jij heel je DNA systeem aan het veranderen. Je zal ook merken dat je lichaam verandert, je kan veel minder als voorheen van heel actief naar een letterlijke non actieve staat = verwerken van oude emoties die niet meer dienen.

Veel slapen is cruciaal en neem daar de gelegenheid voor gaan want anders kan je dit niet aan. Hier ga je ook echt leren wat het werkelijk inhoud om voor jezelf te zorgen en jezelf op nummer 1 te zetten. En dit gebeurt allemaal vanuit de vrouwelijke energie die een omwenteling heeft gemaakt.

Wanneer je daar doorheen bent, deze lange slopende kundalini awakening kan je zeggen dat het 5D systeem wellicht heel zwaar is geweest.

Je raakt meer in balans met de mannelijke en vrouwelijke energie. Je kan dan naar de overgangsfase naar het 12D systeem. Je verhoogd in systeem. Je wordt als het ware omhoog getild naar iets waar je hoger bewustzijn ervaart. 

Hier wordt je getest of je in totale overgave kan gaan om te vertrouwen op de bron. Jouw werkelijke zijn die creëert vanuit vertrouwen wie je bent.

Kundalini ontwaking is dan echt de diepere lagen van vorige levens zuiveren en je DNA veranderen. Alles verandert in je lichaam. Je doet alles in vertrouwen met jezelf met totale aanvaarding zonder jezelf af te wijzen en/of schuldgevoel over jezelf.

Jij bent uit het 3D systeem gebroken op EIGEN kracht en je er klaar voor. 

Je meer mag ontvangen en dat er opmerkelijke dingen gebeuren in jouw ziel.