December 8, 2023

Over vorige levens.

Hoog opgeleid of geen bewustzijn……

In dit filmpje gaat het over vorige levens = eerst ontdekken wie je was

Zoals Reinoud zegt, het gaat om meegenomen gedragingen die je nu weer doet.

In een kort interview licht Taotrainer Reinoud Eleveld een aantal begrippen toe die de basis vormen van de Taotraining.

Lichaam is vergankelijk maar je gedragingen worden over gekopieerd van het ene lichaam naar het andere en blijven staan, goed karma hebben ingelost en de balans te herstellen in dit leven.

Je kon het niet weten als je het niet reeds eerder hebt gedaan, om die reden mag je bij geboorte de eerste 0-2 jaar niets doen dan

verzorgen en luisteren naar de vorige gedragingen die er dan meestal in het begin uitkomen want dat zijn de laatste herinneringen.

Reinoud Eleveld is de Sifu en de oprichter van Taotraining en al meer dan 20 jaar deelt hij zijn kennis en ervaring met duizenden leerlingen.

Directe online training waar al deze kennis bijeengebracht wordt en in praktische en toepasbare modules krijg je tools aangereikt om dit pad te beoefenen, een pad dat ook wel Parelbewustzijn genoemd wordt wat leidt tot hoger bewustzijn en helder denken.

Gezondheid, de transformatie van energie en het ontwikkelen van emotionele stabiliteit staan voorop, maar het uiteindelijke doel is dat wat we Realisatie noemen, ofwel Onsterfelijkheid bereiken.

Let in deze video op verwarring en media, bitcoin, wijsheid,….en het stukje politieke leiders wat hierover gezegd wordt.

Let met name op, waarom bitcoin geen goed idee is en hoe dat wordt uitgelegd. Weet dan dat in het vorige leven, de echte Tesla een gokverslaving had opgelopen nadat zijn ideeën die ver vooruitstrevend waren maar zijn professor niet in geloofden. 

Dan krijg je vergeldingsdrang in een nieuw leven daarna en zie het resultaat Nu.

Afwijzen zoals nu gebeurt in onze huidige samenleving heeft dan ook desastreuze gevolgen voor ook hen die afgewezen worden en door opgelegd manipulatief gedrag van onze overheid een hele generatie afstompen en voor teloorgang zorgen waar absoluut geen behoefte aan is.

Meer weten? zie https://taotraining.nl/

Gezondheid is oude emoties verwerken die niet meer dienen en werken aan een eigen gezonde instelling en vrijheid waar het leven ook voor bedoeld is.

Deze verwerken is een unieke kans voor iedereen om op een dieper niveau jezelf te kunnen gaan uiten en alsnog verwerken en kost tijd.

The Boy Who Says He Was a Civil War Soldier in a Past Life | The Oprah Winfrey Show | OWN

The boy proved that he was a pilot 80 years ago. Nobody believed him, but the story was confirmed .