September 28, 2023

De Schuman resonanties dwingen ons om te evolueren

Schumann resonantie 2022 = The Great Awakening, “I Believe Our Time Has Come!”

Navigating SPIRITUAL CHAOS! 🔥 Things you must know! | Ascension update

History Repeat = other characters, other timeline = unfinished life in behavior = KARMA = its comes back = Akasha.

LUCIFER’S REBELLION explained by Hans Wilhelm

https://hetanderenieuws.nl/docu-geld-en-moord-in-het-ziekenhuis/#comment-11986

Then we come to this one Hal The Divine Plan, The First Temple, Divine DNA and the New Earth = what was in those 2000 years always the meaning for every one but because this energy from the previous cycle it wasn’t possible till 2019 was: we say goodbye to blaming others, appropriation without any right, law and regulations, imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing and we end up in the new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience and brings the whole world in one half in the old energy and the other half in the new energy. 

“We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.” Consistent power spikes in the Schumann resonances force brainwaves to stay elevated in power which has the effect of raising human consciousness.

Good day🌸🍃 I believe Tiamat is so close to Earth her magnetic energy is pulling Earth into its energy well where it keeps all its parts that coalesce when she gets enough energy. Her core pulls at our core via volcanos and energy grids to collect energy. This causes havoc with our weather. When she gets enough energy she’ll start to spin to coalesce all her parts into one sphere. Ay!  ✨🙏🏽✨ Why isn’t this knowledge and wisdoms live? Bless you all ❤️🇨🇱Earth’s frequency in rising to a New Level…it’s Planetary Ascension.

De consistente stroompieken die nu over onze aarde neerdalen in de Schumann resonanties dwingen onze hersengolven hoog in kracht te blijven, om zodoende het effect te bereiken van onze collectieve mensheid tezamen het menselijke bewustzijn te doen verhogen.

Hoe beïnvloedt de Maan ons leven?

In harmonie met de natuur leven is de sleutel waarmee de meeste wonderen van het dagelijks leven ontdekt kunnen worden. Het is daarom het belangrijkste om het eenvoudige principe te begrijpen dat de natuurlijke orde der dingen een verzameling zich ritmisch herhalende processen is die onze gezondheid, lichamelijke kracht en spiritueel evenwicht beïnvloeden. Dit in de natuur functionerende mechanisme heeft invloed op de gemoedsgesteldheid van de mens die deel uitmaakt van de wereld. Om de ons omgevende werkelijkheid beter te leren kennen en ons werkritme en eigen manier van leven aan te kunnen passen, moet je kennis hebben van de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben.

https://nl.rhythmofnature.net

Is ascencion de evolutie in onze natuur wereldwijd is aanvaarden wat is en meebewegen. 

Hieronder de uitleg en de invloed hiervan op onze hersengolven en gedrag.

Dit is geweldig! Ik leer graag over de verbinding tussen het menselijk lichaam en de aarde, zon en onze kosmos!

🔆De Zon 🌙De Maan 🌍De Aarde

En alle retro’s van planeten 🪐 die tussen de ✨sterren leven, werken mee aan jouw ascentiereis. Weet dat je met deze energieën kan werken. Zoals je in de grafieken hieronder ziet is er een opbouw in energie. Je zal heen en weer geschud worden, je zal het heet 🔥 krijgen. Alles komt de komende dagen los binnenin jou.

Als je naar binnen keert en je emoties durft aan te kijken kan je ze transmuteren naar licht.

Welke emotionele betekenis past bij mijn ziekte patroon?

IN VERBINDING MET MENS EN NATUUR, ECHT CONTACT EN AANRAKING in 2022

Weet dat de kosmos de energie alleen maar versterkt van wat er al binnenin jou zit. Ben je extreem boos of moe of verdrietig, dan komt dit door de kosmos die jou helpt om alle troep van vorige levens uit je systeem te halen. 

Je bent je DNA aan het veranderen lieve jij, je bent al je verloren stukjes ziel aan het terug claimen die je door tijd en ruimte verloren bent. Het is de bedoeling dat je in dit leven je ziel weer compleet gaat maken zodat je ziel het eeuwig leven heeft.

Dus de uitspraak ‘je bent al heel’ of ‘je bent niet kapot’ is eigenlijk niet waar. Je ziel heeft wel degelijk stukjes verloren. Deze stukjes hangen ergens in andere tijden en je ziel weet waar je ze moet vinden. Luister goed naar je ziel want het spreekt via je lichaam (niet je hoofd). Jij heb deze missie aangenomen om in dit leven je ziel weer heel en compleet te maken. Waarom zijn er anders zoveel mensen op aarde die zich niet vervuld voelen?? Je ziel is gewond…. heel deze!!

Wanneer al je karma geheeld is, is je ziel weer geheeld en compleet. En dan…. dan kan je verder in je ascentiereis. Je gaat daarna alles integreren in je lichaam. Je lichamelijke DNA gaat veranderen met een complete ziel. De mens zal transformeren naar een ware Aarde Engel. Een mens met een engelen frequentie. Een ziel met een eeuwig leven en zal niet meer kunnen sterven. Want een ziel die niet geheeld wordt zal uiteindelijk sterven ♡ 

Inhoud

  • Wat is de Schumann Resonantie?
  • Natuurlijke oorsprong Schumann resonantie
  • Schumann en hersengolven de wetenschap dat het er is
  • Je ziet het niet want frequenties voel je alleen maar
  • Hartritmevariabiliteit en de SR
  • De grote ontwaking en verbinding met levensenergie
  • How To Open Your 7 Chakras As Explained
  • The 7 Chakras – Meaning & Functions
  • This is just “The beginning”
  • How to Recognize an Enlightened Being

De Schumann resonantie – ook wel “de hartslag van de aarde” – en onze hersengolven hebben een verrassende overeenkomst. De opereren beide op dezelfde frequenties. Nog verrassender is dat ze met elkaar interacteren net als de aanslagen van een piano of de klanken van woorden reflecteren de vibraties op ons lichaam en om ons heen. De frequenties hebben dus een helende werking op ons hele lichamelijke gestel en beïnvloeden onze volledige gemoedstoestand.

Samen brengen we de energie trilling omhoog zodat we de aarde en haar bewoners naar een hogere niveau brengen om op een hogere resonantie met de hele wereld verder te gaan. 

Wanneer de Schumann resonantie stijgt of piekt, heeft dat een directe invloed op onze hersenactiviteit en dus op ons gedrag en/of lichamelijke gevolgen zoals:

Schumann & Zonnestormen 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 ✨️Klachten en symptomen 

Het beinvloed het zenuwstelsel.

Hersenactiviteit – evenwicht

Plotselinge emoties

Nerveusiteit

Angstig of paniekaanvallen

Bezorgd

Duizelingen

Geirriteerd

Slaperig

Vermoeid

Gejaagd

Vergeetachtig

Stijgende lichaamstemperatuur.

Koude rillingen

Beladen wakker worden

Ander slaapritme

Licht gevoel

Grieperig gevoel

Spanningen in kaak en nek

Hoofdpijn

Oorsuizen-pieptonen in de oren

Maagpijn

Druk op de maag

Maagzuur

Ontstekingen

✨️Invoer van licht energie in het lichaam: Duizeligheid door nervus vagus activatie. 

De nervus vagus is een zenuw die uit de hersenen komt en naar organen in de borstkas en buik gaat.

De mens heeft een linker en een rechter nervus vagus, onder elk sleutelbeen.

Wazig zien

Keelproblemen

Hoge pieptonen

Hoger hartactivatie

-harkloppingen

-hoge hartslag

-hartritme stoornissen

Earth’s resonant frequencies explained

Hieronder zie je welke emotie geraakt wordt in de uitzendende frequentie.

In dit artikel probeer ik het onderwerp van deze subtiele energie op een toegankelijke manier te beschrijven.

Wat is de Schumann Resonantie?

Schumann resonanties zijn pieken in het ELF-deel (Extreem Lage Frequentie) van het elektromagnetisch spectrum, die in de aardatmosfeer voorkomen. Dit natuurlijke fenomeen van laagfrequente elektromagnetische golven manifesteert zich in de atmosfeer tussen het aardoppervlak en de ionosfeer die als een gesloten golfgeleider functioneert. De beperkte afmetingen van de aarde zorgen ervoor dat deze golfgeleider fungeert als een resonantieholte voor elektromagnetische golven in de ELF-band. De holte wordt van nature opgewekt door elektrische stromen in bliksem.

Schumann-resonanties zijn de belangrijkste achtergrond in het deel van het elektromagnetische spectrum van 3 Hz tot 60 Hz en verschijnen als duidelijke pieken bij extreem lage frequenties (ELF) rond 7,83 Hz, de fundamentele frequentie van de Schumann resonantie. De pieken die voorkomen zijn 14.3, 20.8, 27.3 and 33.8 Hz.

Deze frequenties vinden een overlap met de menselijke hersengolven – delta, theta, alfa, bèta, gamma – die verantwoordelijk zijn voor verschillende mentale toestanden en dus het menselijke gedrag. Het is te eenvoudig om deze overlap in frequencies ‘toevallig te noemen.

De ionosfeer van de aarde is in feite plasma van een lage temperatuur, een mengsel van elektrisch geladen ionen en elektronen. De elektromagnetische golven van de Schuman resonantie dwingen deze deeltjes om te trillen. Het gevolg is een vibrerend ionosferisch plasma dat een subtiele energiestroom uitzendt dat de aarde beïnvloedt en alles op zijn oppervlak.

Leer je hartcoherentie te verhogen.

Meer emotioneel evenwicht, compassie, helderheid en zelfvertrouwen.

Zo zorg je zelf voor een diepgaande verschuiving die je helpt om situaties te benaderen met meer emotioneel evenwicht, compassie, helderheid en zelfvertrouwen.

Als je je lichaam, brein en emoties in balans brengt, ontstaat er ruimte voor betere oplossingen, meer samenwerking, een gezonder lichaam en een zinvol leven.

Coherentie werkt aanstekelijk. 

Het begint bij onszelf en heeft een positief effect op anderen. Laten we ons samen inzetten voor meer hart in de wereld.

Lees meer over hartcoherentie: https://www.heartmathbenelux.com/nl/

Al onze lichaamsdelen zijn gerelateerd aan de planeten en beïnvloeden ons lichaam.

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/astrologie/109537-de-invloed-van-planeten-op-gezondheid-en-ziekte.html#invloed-van-de-planeten-op-gezondheid-en-ziekte

Ook al lijkt energie van de aarde (schumann resonantie) en de zon vandaag een stuk rustiger, toch beweegt er heel veel. We worden op alle niveaus aangeraakt. 

Alle laatste oude stukken worden losgeschud. Het is nu aan ons om diep te gaan voelen, om helemaal aanwezig te zijn. 

De enorm sterke verbinding met de Bron laat ons voelen waar onze ziel heen wil. We kunnen nu niet anders dan ons definitief loskoppelen van het oude, van alles met een lagere frequentie. 

Ja “The Greath Mother” vraagt ​​je om te evolueren in 2022. Je zou hiervan kunnen leren dat de aarde dus een levende magneet is. Wij dus ook allemaal, stem daarom dan ook af op de aarde. Leer dat jij net als ieder ander een magneet bent en stapel deze magneten en verbindt en connect met je magnetische kracht. We zijn allen een.

De staande golven van Schumann-resonantie worden gecreëerd door elektromagnetische golven die zich bewegen tussen het aardoppervlak en de ionosfeer. De ionosfeer reikt voorbij de stratosfeer tot aan de exosfeer. Wanneer de elektromagnetische golven het aardoppervlak bereiken, worden ze geabsorbeerd. 

Wanneer ze de ionosfeer bereiken, worden ze als door een spiegel weerkaatst. De geleidbaarheid van de ionosfeer maakt het een perfect reflecterend medium voor de elektromagnetische golven die er tegenaan “botsen”. 

Hoe hoger de frequentie die wij met zijn allen in positiviteit uitstralen met deze elektromagnetische golven, hoe hoger de laag van de ionosfeer die ze weerkaatst naar het aardoppervlak.

Schumann resonantie is momenteel heel hoog en zeer actief en pittig aanwezig. 

Net als de buien is ook de Schumann krachtig maar noodzakelijk. 

Het voelt als een rollercoaster waar weet de energie in de atmosfeer inzitten. 

Door goed te aarden/gronden lukt het om erdoorheen te gaan. 

We kunnen er niet bovenover en we kunnen er niet onderdoor. 

Einde en een nieuw begin. Straal, wees gelukkig want er breekt een goede tijd aan. 

Geniet ondanks alles met deze pittige en beslissende dagen. 

Wees wijs in je acties en je woorden. 

The Krishnamurti Podcast – https://apple.co/3pWV9Ak

Krishnamurti is regarded throughout the world as one of the greatest thinkers and religious teachers of all time. He did not expound any philosophy or religion, but rather talked of the things that concern all of us in our everyday lives; the problems of living in modern society with its violence and corruption; of the individual’s search for security and happiness; and the need for mankind to free itself from inner burdens of fear, anger, hurt and sorrow. He unravelled with great precision the subtle workings of the human mind and pointed to the need for bringing to our daily life a deeply meditative and religious quality.

En komt de hele wereld hier uit na 2 eeuwen om het gedrag weer te herstellen, zelfliefde ervaren, naastenliefde bewerkstelligen, trouw aan onszelf blijven over ons lichaam en gelukkig zijn nastreven.

We zouden geen heiligen of engelen worden, maar we zouden EINDELIJK EVOLUEREN tot wezens die BEWUST weten dat ze een ONSTERFELIJKE GEEST bezitten. 

In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme. 

Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn. 

Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen.

Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken. De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong voor de komende 2000 jaar.

Wijsheid begint bij ontleren van wat je geleerd hebt om zuivere waarneming te kunnen aanschouwen en anders is het verleden + een hele opleiding en een universiteit en krijg je de meest fragmentarische onzin die men buiten zichzelf zoekt als gevolg van kennis die in het brein niet thuishoort en kan je brein niet mee omgaan dan alleen een simpel mens die er niets aan heeft toegevoegd en als zodanig wel rechtschapen kan denken. Vloeit voort uit deze aardse energie die 2 eeuwen heeft geduurd en was Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is naar de nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren.

De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag) terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft.

Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag en komen we hier en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.

“We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. 

Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.

But first you have to To Open Your 7 Chakras As Explained here: It’s human culture because yoga is a human thing, not a culture but a tool.

Lower Eden to Upper Eden is higher consciousness = PURE = not denial yourself and looking outside yourself.

Freedom 2022

Earthquakes and volcanos started februari 2022

“We the People” can regain sovereignty by learning to rely on intuition, experience and the ability to distinguish lies from truth.

https://medium.com/@createyourownworld/distinguish-lies-from-truth-7a50cf7eb8a1